Skocz do zawartości

co robicie-profil zawodowy poszukiwaczy

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć monter urządzeń telekomunikacyjnych i teletransmisyjnych praca TP Publitel po ( ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ ) po przeglądnięciu postów chyba najniższe wykształcenie,ale też się świetnie kopie.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedzi 139
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ELO!
Student informy, I rok (3 raz... różnie to się losy toczą...)
Najpierw geologia, potem informa i nadal informa. Ale zamiłowanie do historii UBER ALLES!!!

[----MK----]

Pamiętajcie danieloff, ms i cała horda młodych poszukiwaczy - uczcie się albo skończycie jak ja!:(

POZDRO
Napisano
jak wszyscy to wszyscy.......
mgr prawa i administracji , dr tylko z administracji - specjalizacja administracja instytucji międzynarodowych,

a pracuję? Prowadzę dwie własne firmy handlowe, a do tego pracuje w trzeciej jako manager ( robimy duuuuuuuużo jogurtów:)

pozdrawiam
Napisano
bedac scislym, MK- juz skoczylem studia a nawet (ta proznosc...:-)) dwa kierunki, jako inż. logistyka i marketing z dodatkiem transportu" , natomiast jako mgr tez transportowe sprawy ale troche zmieszalem to z techniką:-)
Teraz moge profesjonalnie przygotowac wyprawe w rejon poszukiwan:-)
Napisano
do MK - ???????????????? Chyba coś pomyliłeś - mam już dwie specjalizacje i podyplomówki w toku, no i myślę że aż tak źle nie skończyłem...
Aha - pozdrowionka dla kolegi z PKP CARGO!
I nie piszcie o jakiś elitach" - chodziło tylko o rozpoznanie, kto lubi pobiegać z wykrywaczem - taka ciekawostka socjologiczna, nie chodzi tutaj o żadne przechwalanie.
A tak swoją drogą to cieszy mnie, że nasze środowisko jest taki różnorodne zawodowo i wiekowo. Dziwię się tylko, że dysponując takimi kadrami" mamy tak słaby lobbing...
Pozdrawiam,
Daniel
Napisano
moze wlasnie dlatego mamy tak slaby lobbing?...

ao elyyytach to forma humorystyczna, tylko i wylacznie, zreszta kazdy moze czuc sie elitarna jednostka w zaleznosci od wlasnego spojrzenia na te zagadnienie:-)
Napisano
Wykonywany zawód - zapomniałem dopisać że w pracy pomagam również kopać w ziemi. Do tej pory w mojej firmie wykopaliśmy taka małą dziurkę głęboką na jakieś 200m, szeroką na 3km i długą na jakieś 8 km, i dalej ją pogłębiamy !
Napisano
mgr ekonomii, podypolomowe z handlu zagranicznego; obecnie zawodowo zajmuję się marketingiem i finansami - wcześniej misja ONZ w Libanie Płd. pozdrawiam
Napisano
Z zawodu: technik- instruktor kulturalno- oświatowy, czyli tzw. gupi kaowiec" (specjalnie nie przez ł).

Nigdy nie pracowałem w zawodzie wyuczonym: jestem agent ubezpieczeniowym (od 1989).
Napisano
ukończone trzy letnie studia licencjackie
1) wyuczony zawód - nauczyciel j. niemieckiego
2) wykonywane zawody - nauczyciel, przedstawiciel handlowy, specjalista do spraw zaopatrzenia (obecnie)

Pozdrawiam
Marcin

Napisano
Jest nas dwóch , ojciec i syn. Ten pierwszy: mgr inż. arch.-specjalizacja"- konserwacja obiektów zabytkowych , ten drugi, student II roku architektury.Pozdrowienia.
Napisano
Mgr inż. elektryk specjalność automatyka, ale pracuję jako informatyk. Teraz robię w tym kierunku podyplomówkę.

Tak jakoś rodzinnie i przyjemniej sie porobiło. Nareszcie wiemy o sobie coś wiecej niż niki. Moze by tak uzupełnić poznajmy się".
Pozdrawiam.
Napisano
inż. samoloty i śmigłowce,w zasadzie nigdy w zawodzie.
Obecnie aptekarz. Nieśmiało próbuję zacząć kopać dołki,
niestety samotnie.

Napisano
rozszerzenie poznajmy sie" to dobry pomysl

mozna dodac opcje:
- zawod
- rok urodzenia
- strona www

:-)

kto bedzie chcial to uzupelni profil, niektorzy bowiem poszukuja osob w celu wspolnych wypadow w zblizonym wieku a nietkrozy moze pracujacych w zblizonej branzy:-)
np dwoch doktorow administracji spotka sie z dwoma pracownikami PKP a ci natkna sie na silna ekipe budowlancow ktora to druzyna dnia wczorajszego napotka innych silnie zaczytanych - ze wzgledu na a jakze zawod wykonywany - poligrafistow":-)

Napisano
III rok Geografii Uniwersytet Łódzki - chyba pierwszy geograf w tym spisie :)

Specjalizacja Geografia Polityczna i Studia Regionalne ;)
( Jak to ładnie brzmi)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie