kopijnik2 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 gratuluję wysiłku identyfikacyjnego...prosta to ta zagadka nie była, ale to przez kaloryfery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Czyli byłem blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Uśmiałem się jak koń:)Oprucz moich wywodów dobre było:To na pewno nie sauna może jakaś wędzarnia albo jak wcześniej pisał Darek 419 jakaś sauna":)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 ja bym rozpalił to jakimiś ziółkami :)zabawa gwarantowana.poważnie to rozbawiłeś mnie ostro Kopijnik2pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 A dziękuje postarałem się :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 po zobaczeniu tego obiektu z opisem - przypomniał mi się fragment Kargula i Pawlaka, scena w USA jak policyjną przyczepą w wieziony jest koń u nas to się chociaż koni nie czepiajo" komora gazowa dla konia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 A więc jednak Sauna gazowa.pozdro.Tylko ten koń jakiś krótki musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 zagadka in action...fot. zJanusz PiekałkiewiczWojna Kawalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 No co, pasowałoby na wędzarnie i może w czasie gdy nie stacjonował tam qń w środku można sobie było kiełbaski wędzić równie dobrze. Drzwiczki z tyłu, klapa na okienko, pręty metalowe z kiełbasą do środka i jadziem... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.