luger Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 W poniedziałek po naszym spacerku zakupiłem mapę turystyczna zupełnie powojenną gdzie interesujący nas pagórek nosi nazwę Góra Leśnica. Od strony Kłosu znajduje się drugi pt. Góra Lisica:) pozdrawiam wszystkich leśnych włóczykijów Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 Chwała,przybywajcie z mapami w niedzielę. Pasuje?Zaczynamy z tego samego miejsca co ostatnio.Czekamy na sygnały świetlne.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Jak najbardziej Panie GeneraleNiedziela g.9.00 koło kamieni.Odmeldowuję się der K.PS. Szeregowy Leon ,będziecie nieść RKM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Chwała,być może Omen&son zaatakują wzgórze od swojej strony, tj. wąwozu. Mam nadzieję że spotkamy się, albo będziemy tak długo błądzili aż ... wilki i te sprawy.Leon, już niżej nie można was zdegradować, chyba, że wymyślimy nowy stopień. Gdzie się znowu szwędasz? Ha?Jak narazie spotkanie aktualne w niedzielę, jeżeli się nic nie zmieni, ale będę walczyl żeby nie iść do pracy.Bywajcie - M.P.S.Zabierzcie ze soba wałówkę, bo droga będzie długa i wyczerpująca, hi hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 I po herbacie ...Witajcie,niestety nie było mnie, Kacper naczekał się (nie wziął tel), a o Rafale nic nie wiem (mam wyłączony tel. ze względów służbowych). Nie udało się chociaż pogoda dzisiaj wybitnie dopisała. Mam jednak nadzieję, że nie niezniechęci to Was do podejmowania prób i spotkanie w przyszłą niedzielę dojdzie do skutku. W pracy zamykam duży temat, więc czasu po południu na szukanie informacji będę miał trochę więcej, kwiecień już niedaleko więc i sprzęt coraz bliżej, wiosna już się ujawniła - sporo plusów, a na minusy nie chcę patrzeć. Czekam na sygnały treściwe i inspirujące do działania - bo takich nam zawsze potrzeba - Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Pozdrawiamy !!!Dostaliśmy sygnał" od K. na wysokości stawów Bobra" ( jakieś 15 min od wąwozu ) i zmieniliśmy gryplan ( wzgórek B. nadal czeka ). W. jutro mam spotkanie z kolegami i być może będę miał coś i dla ciebie. Nie spiesz się z zakupami i czekal na ZNAK. BYWAJCIE CIEPŁO ! R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Czekałem ,czekałem i poszedłem w... do domu. Jedno jest pewne ,wiosna idzie mości panowie.i przynajmniej aura nie przeszkodzi w wypadach.Darz dółder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 z Tym RKM-emem to jestem przerazony oraz z niedzielna pogoda ale jak widac nie wszystkich odstraszyla. Jestem za awansem dla der Kacpier powodem jest poswiecenie i oodanie w slusznej sprawie. Jezeli planowany jest zwiad gdzie kolwiek jestem za niedziela gdyz albo sie ucze albo pracuje wiec w 80% na forum tylko jestem w godzinach szkolnych lub przed pojsciem spac. Odmeldowuje sie. LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Witajcie,to wciąż za mało drogi Leonie, wysil mięśnie i czaszkę a na pewno zdołasz zrobić cos więcej dla sprawy. Kacper rzeczywiście czekał i w zasadzie nie doczekał się nawet powiadomienia, że nikogo nie będzie. Oj nie dobrze, nie dobrze ...Pozdrawiam wszystkich i nastawiam się na odbiór.Niedziela, to samo miejsce i czas?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 jesli idzie o mnie to jestem za niedziela i godzina 9 albo 10 tylko ze ja nie decyduje nie jesem nawet szeregowym :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Zastanawia mnie dlaczego wszyscy upierają się przy niedzieli? Sobota moim zdaniem , również jest ciekawym dniem.Pozdrawiam R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 WitomOwszem ,sobota jest niezłym dniem na wyprawy jednak jest też dla niektórych zwykłym dniem roboczym. Nie wiem jak inni ale ja na razie w soboty pracuję i jestem wolny dopiero około 15. Dlatego na razie pasuje mi to samo miejsce i czas.Ciekawe jak inni membersi?Pozdrowienia der K.PS.Szeregowy Leon ,co wy mi tu p...Jesteście na razie szeregowym ,a to co pisał Pan G. jest na razie projektem do głębszych! przemyśleń. A ta ostatnia niedziela ...nu pagadi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Co do naszego podwórka ,zerknijcie nas stronkęwww.husar-cycles.prv.pl Po chwili poszukiwań znajdziecie w co się bawią chłopcy z tej samej piaskownicy. Wieści z... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Marzec 2004 Autor Share Napisano 18 Marzec 2004 Chwała,mię również pasuje niedziela, dopiero co się wyzwoliłem od ciężkiej pracy, więc sobote poświęcam na skanowanie i składanie zaległości.Niedziela, to samo miejsce i czas.P.S.Glany połatałem - powinny wytrzymać czas jakiś.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Chwała,Wzgórze Brauna zdobyte. Z niemałym trudem odnalezione. Widoki wspaniałe, nie dziwię się, że było to alternatywne miejsce wypoczynku dla koszalinian i sianowian jak mniemam. Dość dawno temu, ktoś kopał tam przed nami ma się rozumieć. Dołki nie zasypane, porośniete jagodzinami i mchem. Na samym wzgorzu sporo dębów średniej wielkości o mocno pokręconych koronach. Są dużo mniejsze od tych, które można zobaczyć wokół stadionu na Górze Chełmskiej.Niestety relacji fotograficznej nie będzie - proza życia dopadła zasilanie aparatu. Mniemam jednak, że będzie jeszcze okazja do sfotografowania owego wzgórza.Do wszystkich zainteresowanych. Podajcie wstępne propozycje do wyprawy" sobotniej lub niedzielnej w przyszłym tygodniu. Może zdążymy zdobyć trochę materiałów i przygotować się.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Witam !Nie wiem , czy dotarł mój ostatni ss-man , wiec powtórzę jeszcze raz. Uważm , że nie najgorszym pomysłem jest propozycja krótkich" wypraw rowerowych ( oczywiście jeżeli wszyscy mają rowery - mały problem mam 9 ). Kości zostały rzucone!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 Chwała,jestem za. Naturalnie wszystko zależy od warunków pogodowych. Z tego co wiem to większość z nas posiada jednoślady. Niech się wszyscy wypowiedzą. Pojechalibyśmy tam gdzie mówił R. O ile dobrze pamiętam to jakieś 20 km od K. Sobota czy niedziela? Czekam na wieści - niecierpliwie ma się rozumieć.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Leon a kiedy ukażą sie zdjęcia z naszej wyprawy na wzgórze brauna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Leo n co ty pierdolisz ty w godzinach szkolnych tylko jestes na forum yu stary drętwaiku ty lepiej napisz kiedy następny zwiad w teren bo raczej o statnio nie gadaliśmy o tym a pozaty m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 WitamPomijając powyższe posty...Wyprawa rowerowa do R. ,to brzmi nieźle (pomijając dwukrotną przeprawę przez góry").Oczywiście w zależności od pogody.Co do terminu to jednak obstawał bym przy niedzieli z wiadomych względów.Tak posiadam jednoślady ale tylko jeden z napędem mięśniowym ,niestety nie posiada on (już) przerzutek ,dlatego piszę o tych górach. Szacuneczekder K.PS. Wzgórek B. faktycznie ciekawy. Fajnie ,że leży dosyć daleko od ścieżek" i ma jeszcze w miarę dziewiczy ,niezaśmiecony charakter.Tylko te doły...:) Sądząc po rozmiarach to nieźle ktoś trafił ,szkoda że nie my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Chwała,ad. KowalWybacz, ale Twój jęzor plugawy złemi wyrazami się posługuje. Więcej szacunku i ortografii.Raczej bez przyczyny nie są używane wyrazy w naszym gronie. Nie chciałbym, aby to się powtórzyło ... hi, hiad. K.Jeżeli chodzi o skok w rejon R. Może być niedziela.Czekam na opinię reszty grupy.Oczywiście rostrzygającą będzie aura. Wisna nam się biesi ...Bywajcie i nie traćcie ducha, a znaki w niebiosa wysyłajcie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 25 Marzec 2004 Share Napisano 25 Marzec 2004 Pół analfabeta też człowiek.hie hieDo M.Znalazłem studnię o której mówiłem. Ma ciekawą odlewaną obramówkę z gotyckimi napisami ,chyba nazwa wytwórcy.Zaciekawiło mnie ,że ma stopnie schodzące w dół.Czyżby wejście do podziemi? Niestety zalana jest wodą i w razie próby penetracji bez akwalungu się nie obejdzie:) Do niedzieliK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 25 Marzec 2004 Share Napisano 25 Marzec 2004 A właśnieO której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Share Napisano 25 Marzec 2004 der kacper gdzie znalazłes tę studnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Marzec 2004 Share Napisano 25 Marzec 2004 Pozdrawiam !W zasadzie to zgadzamy się na wszystkie ewentualności. Mam dziwne wrażenie , że aura nas nie lubi ...R x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.