Skocz do zawartości

Klamry ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Na anglika niezle po polsku piszesz, z kad z angli jestes? I jest to ciekawe ze mimo ze Polakiem nie jestes, to cie do Polski i Polskiego forum ciagnie. Long live the queen (oh, no wait, that queen guy is dead isn't he:)))

OHHH 150/44! Bardzo fajna sygnatura tylko że psiakrew - Assman nigdy takich nie produkował, to również jest BARDZO popularna lipa, która moszna w UK kupic na każdym kroku...

Twoja alpaka to jak już Horst ładnie opisał popularna kopia, nie wiem o co sie ciskasz.

Nie wierzysz - daj na WAF, ale tak czy siak - pokory chłopczyku.

Twierdzo Głogów! Niestety klamra pudełkowa ss której Jesteś właścicielem to dosyć dobrze wykonana kopia (nie jest tak ordynarna jak te z rodzimych aukcji Zapraszam(y) do Polski na Jarmark Dominikański- w zeszłym roku był wysyp właśnie takich RZM-ów" z alpaki, teraz pewnie też kilka się trafi. Pozostałe medale w kolekcji są ładne i ciekawe. Pozdrawiam :)

Glogau, jesli masz alpakę sygnowaną RZM 823/38 SS to jesteś pierwszym na świecie posiadaczem tak sygnowanej klamry - gratulacje. Bardzo oryginalna w swoim rodzaju klamra...

A 155/40, jak napisał ober schutze - to popularna stalowa kopia.

Musisz się jeszcze dużo nauczyć chłopie :)

Twierdza glogau nie zamilkla bajr_1 pist off

ta slaltowka t nie kopia ma ja do austryjaka z ss z niesmiertelikiem solbuchem i roznymi innymi fantami. a co do alpaki trudno sie mowi w galbotce bedzie ladna.i milaes racje horst chyba za 3 godziny szukalem i znalazlem.

A ty M164U
Don't write about Royal family because you don't know anything about it!!!!i don't write about polish govement because there is nothink to write about!!!!

A tak nawiwsem to nie pytalem o orginalnosc niczego co mam.

Glogau, chyba jesteś jednym z tych Polaków którzy mieszkają w namiotach...

Jak słusznie zauważył schutze, z językiem kiepsko, oj kiepsko...

Czy wiesz w ogóle co znaczy pist off"? Chyba nie - ponieważ użyłeś tego zwrotu w złym kontekście.

Koleżko FestungGlogau":
- jak ci już Koledzy zwracali uwagę, Polska" pisze się z wielkiej litery. Jeśli masz wątpliwości, to nie loguj się na polskie forum. A zresztą nie tylko Polska", bo każdy inny kraj, nawet Uganda czy Burkina Faso także zasługuje na wielką literę
- wybitny znawco" angielskiego, ortografia tegoż języka nakazuje, w przeciwieństwie do języka polskiego, przymiotniki odpaństwowe" również pisać z wielkiej litery - np. English, German, Polish.

A klamry masz ładne, zazdroszczę. Jest ładniejszy niż ten, którego wyjmowałem 2 lata temu z ziemi. Nie zamieniłbyś się (za moją dopłatą)?

M.

Horst gratuluje wiedzy, kultury wypowiedzi i konstruktywnej dyskusji na forum. Nie to co Twierdza wyzywa innych od pseldo znawco" i sie burzy, ze najmadrzejszy.
Oby wiecej takich ludzi na forum jak Horst. Tego Wam i sobie zycze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie