Czlowieksniegu Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Święty- moją facjatę, po wielu długich namowach, moja Lepsza Połowa zamieściła w takim mądrym portalu, gdzie się szuka znajomych ze szkoły :-). I styka.Dla jasności- pomyśl jak może wyglądać Człowiek Śniegu? Widziałeś Rumcajsa? To go z Dzierżyńskim skrzyżuj :-)Ale napisz, co Ci wyszło.I to nie temat na wieczór, coby niektórzy sennych koszmarów ( tej wersji się trzymajmy ) nie mieli ... wyobrażając sobie fizjonomię dyskutantów.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Człowieku śniegu dobre dobre :)Jak Święty wygląda to pewnie wszyscy mogą się domyślić, a tu taka mała zagwozdka: Wklejam zdjęcie autentycznego dzieła sztuki-obrazu, zatytułowanego Leśny człowiek"...Kogo wam przypomina z opisu? Jakieś propozycje?Może mr A." ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Ty się nie śmiej.Lat temu parę bladym świtem stałem przed pewnym sklepem ( z dostawą ). Spokojnie palę papieroska, gdy dwóch mijających mnie meneli zatrzymuje się, cofa blisko mnie i z taką straszną odrazą w głosie jeden pyta Te Lenin, a w....ol* chcesz?" Głębia przekazu zwali mnie z nóg bardziej niż smród przetrawionej gorzały, który od nich walił. * Pan Moderator Szanowny się nie denerwuje, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Heh no teraz to się naprawdę uśmiałem...Lenin wiecznie żywy" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykheya26 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 jeszcze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Też dorzucam swoje 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Jak pisali koledzy w poprzednich wątkach to ja[1](14lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 niestety 6" - coś niewiele jest 6-tek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 to ja 4 ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor! Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 jeszcze 2:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg45 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lezakr Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spllinter Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 5 ale po co komu ta wiedza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 a co mi tam, też się tu wpiszę5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2610 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 4 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 2 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 6 :(A tak nawiasem mówiąc , może by tak to wreszcie , chociaż ogulnie , podsumować ? Choć widać gołym okiem , że najwięcej pojawia się 4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 mój numer to 1 za siedem miesięcy będzie nr 2 nie mam je jeszcze wykrywki może za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.