pomsee Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 Widziałęm ten film, mimo gwiazdorskiej obsady totalna kicha jakieś fantasmagorie na temat upadku Cesarstwa Rzymskiego. Fantazy odległe od prawdy historycznej a w dodatku nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Masz racjęArtur" to lepszy film, przynajmniej się jakoś kupy" trzyma i ogląda się go nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Krol Artur fajny ,gdyz osadzony w realiach Cesarstwa Rzymskiego - niezły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hombrero Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Panowie film fakt do d..., ale musicie przyznac Aishwarya Rai jest fenomenalna. Mam nadzieje ze ja czesciej bede widywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 To prawda. Ajszwarja jest olśniewająca. Tylko z jej powodu warto zobaczyć ten film.Jeszcze totalna laska gra w Transformersach - Megan Fox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Tak czy inaczej, oglądając wczoraj to dzieło" byłem gotów reklamować obiad i kolację, a o wtorkowe śniadanie się bałem...Makabra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 To ja proponuję Centuriona o którym jakiś czas temu pisałem http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=680837#1167219O niebo lepszy :)Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Kurt dzięki za namiar na naprawdę fajny film :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.