bjar_1 Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Uuu! Broń w Wolfensteinie to w ogóle mnie dobijała...Strasznie!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 a co wy chcecie od broni w Wolfku?:>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 No nie mów Domino ,że ciebie nie dobijała broń >>Tesla<< albo chemiczne giwery 12,7 mm z trująca amunicją ,ewentualnie Mauser z magazynkiem na 10 naboi :-)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Hmmm mi się tam bronie podobały:>włącznie z tą Teslą:> W sumie cewka Tesli została zbudowana to czemu nie można zrobić jej miniaturowej wersji:] Choć za słaba ta broń:> No i Venom działko też jest fajne tylko za szybko amunicje zżera:] Miotacz też daje fajne efekty świetlne":] A jeśłi chodzi o mazuzera to więcej pocisków jest, ale i tak nie ma co liczyć na realistyczną walkę z zombie,duchami, ogromne kupy" z oczami itd:> Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 No niechta! Ale mi się ta fantastyczna broń nie podobała. A z zombie ,superzołnierzami czy innymi smierdziuchami walczyłem Panzerfaustami :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 dopiero dzisiaj zalatwilem sobie CALL OF DuTY i juz go przeszedlem :((( nie na kodach ,ogolnie fajnie ,ale w stalingradzie załamka ,jak płyne barka ,oficerowie pilnujacy szergowych ;))) strzelaja p-08 zamiast TT (bez komentarza ,ogolnie malo ruskeij broni , i jak dla mnie bardzo krotka gra BARDZO ,z grafika myslalem ze bedzie lepiej ,ale nie ejst az tak zle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 a i jeszcze jedno , w stalingradzie za duzo zgapione z filmu wrog u bram" szczegolnie moment gdy nie dostaje broni i mam tylko jedna ludke z amunicja ,prawdziwe ale zbyt bardzo zgapione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Witam!Też mam tą gre od dwóch dni i juz ją przeszedłem :-(((( gra jest naprawde zbyt krótka !!!! Ogólne wrażenie SUPER!! Ale jest pare ale :-))) za mało ruskiej broni PTRS tylko w jednej misji, brak DP i TT no i w stalingradzie niemcy nie mieli STG-44 !!!! Pozdrawiam graczy i wesołych świat Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 albo najlepsze sam koniec gry ,w Berlinie kiedy ruscy wywieszaja swoja flage na tym budynku zgadnijci kto tam był??:))) VASSILI ZAITSEV i jego kolega DANIŁOV :> (film-Wrog u Bram)wzruszajace ,ahh do prawdy ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcan Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 polecam zagrać w multiplayera- gra wymiata :), chyba to w tej chwili najlepsza gra multiplayerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 gra faktycznie przykrotka choc w porownaniu do takiego Batlefield 1942 szczegoly sa fajnie dopracowane. rzmienie" broni powalajace ( w batlefield cos brzeczy zalosnie).jedyne co wydaje mi sie niezbyt dopracowane to wspoldzialanie - komunikacja z reszta druzyny. ale to chyba faktycznie najlepiej dziala w multiplayerze ;)pozdrawiamth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 ja niestety mam kopię zapasową tej gry ;))) i cd-key nie jest jedynie przeze mnie uzywany ;))) i dlatego ciagle na muliplayerze pokazuje mi sie komunikat ze cd-key jest w uzyciu i se nie pogram :P dupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Mp - wejdż na stronę ze skrakowanymi serwerami to sobie pograsz jesli trafisz na odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Z kąd wziąść spolszczenie do stal i druty. Mam wersję z media i jak wymieniali na polską to się spóżniłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcan Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 albo kupić oryginał :D , ja kupiłem i mam dostęp do wszystkich serwerów, a co do wymiany to skontaktuj się z polskim wydawcą firmą LEM pod numerem (0-22)651-7324 ,(0-22)651-73-25, ale sprawdź też na stronie www.lem.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Narcan ja tak nie mam pieniedzy na orginaly czasem orginalna gre kupie jakas klasyke bo tanio ,a zreszta w dzisiejszych czasach nie duzo osob ma kase na orginały ,zeby byly jak wejdziemy do uni tansze gry ,dvd itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcan Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 no niestety z kasą jest ciężko, ale akurat w tym przypadku innego wyjścia chyba nie ma, też miałem oryginalną wersje ze stadionu x- lecia ;), ale żeby pograć w multi to trzeba zainwestować, a gra wcale nie jest taka droga- ok.90 zł także chyba warto to przeboleć i kupićPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Teraz to nawet po 60 pare zl w Media... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcan Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 a ja kupiłem w media w środę za 85- czyżby obniżyli cene?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 ale nie ma co i tak najlepsza jest kampania soviecka ;))) przeprawa przez wolge ,potem przydzial broni ,a jeszcze odbijanie czerwonego skweru robi wrazenie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 fantastyczna gra , za kazdym razem po odpaleniu tak samo wciagajaca, faktycznie stalingrad rzadzi , misja w Warszawie to jedna wielka kicha . POZDRAWIAM REDAKTORA ODKRYWCY Z KTORYM JESZCZE NIeJEDNEGO SZKOPA USTRZELIMY>HEHEH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Ja wolę od potyczek w miastach odkryte tereny - tak jak misja z wysadzaniem 88-ek w Normandii czy te rakiety V-2 w lesie. A kiszkowate były misje z kierowaniem T-34 i Berlin.Jak dla mnie przynajmniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 nieeeee , jazda czołgiem jest fajna ,a misja w polsce faktycznie mało ciekawa ,ale liczy sie sam fakt ze wogole zrobili taka misje ,bo jest malo gier o polakach z II wś ,ale miłobyło by gdyby kiedys powstala gra medal of honor :westerplatte defense " ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Grupka entuzjastów tworzyła dodatek do medala o kampanii wrześniowej ale nie wiem co z tego wyszło.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Dobrze by było popykać tak Polakiem w Kampanii Wrześniowej :) Ja bym miał radoche jak nic. Ale czy ktoś kiedykolwiek się zainteresuje bohaterską walką Polaków. Narazie programiści amerykańscy promują walkę swoich żołnierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.