Skocz do zawartości

Call of Duty

vonadamski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No nie mów Domino ,że ciebie nie dobijała broń >>Tesla<< albo chemiczne giwery 12,7 mm z trująca amunicją ,ewentualnie Mauser z magazynkiem na 10 naboi :-)

pzdr

bjar_1
Napisano
Hmmm mi się tam bronie podobały:>włącznie z tą Teslą:> W sumie cewka Tesli została zbudowana to czemu nie można zrobić jej miniaturowej wersji:] Choć za słaba ta broń:> No i Venom działko też jest fajne tylko za szybko amunicje zżera:] Miotacz też daje fajne efekty świetlne":] A jeśłi chodzi o mazuzera to więcej pocisków jest, ale i tak nie ma co liczyć na realistyczną walkę z zombie,duchami, ogromne kupy" z oczami itd:>

Pzdr
Napisano
No niechta! Ale mi się ta fantastyczna broń nie podobała. A z zombie ,superzołnierzami czy innymi smierdziuchami walczyłem Panzerfaustami :)

pzdr

bjar_1
  • 2 months later...
Napisano
dopiero dzisiaj zalatwilem sobie CALL OF DuTY i juz go przeszedlem :((( nie na kodach ,ogolnie fajnie ,ale w stalingradzie załamka ,jak płyne barka ,oficerowie pilnujacy szergowych ;))) strzelaja p-08 zamiast TT (bez komentarza ,ogolnie malo ruskeij broni , i jak dla mnie bardzo krotka gra BARDZO ,z grafika myslalem ze bedzie lepiej ,ale nie ejst az tak zle ...
Napisano
a i jeszcze jedno , w stalingradzie za duzo zgapione z filmu wrog u bram" szczegolnie moment gdy nie dostaje broni i mam tylko jedna ludke z amunicja ,prawdziwe ale zbyt bardzo zgapione
Napisano
Witam!
Też mam tą gre od dwóch dni i juz ją przeszedłem :-(((( gra jest naprawde zbyt krótka !!!! Ogólne wrażenie SUPER!! Ale jest pare ale :-))) za mało ruskiej broni PTRS tylko w jednej misji, brak DP i TT no i w stalingradzie niemcy nie mieli STG-44 !!!!
Pozdrawiam graczy i wesołych świat
Mateusz
Napisano
albo najlepsze sam koniec gry ,w Berlinie kiedy ruscy wywieszaja swoja flage na tym budynku zgadnijci kto tam był??:))) VASSILI ZAITSEV i jego kolega DANIŁOV :> (film-Wrog u Bram)wzruszajace ,ahh do prawdy ;)))
Napisano
gra faktycznie przykrotka choc w porownaniu do takiego Batlefield 1942 szczegoly sa fajnie dopracowane. rzmienie" broni powalajace ( w batlefield cos brzeczy zalosnie).

jedyne co wydaje mi sie niezbyt dopracowane to wspoldzialanie - komunikacja z reszta druzyny. ale to chyba faktycznie najlepiej dziala w multiplayerze ;)

pozdrawiam
th.
Napisano
ja niestety mam kopię zapasową tej gry ;))) i cd-key nie jest jedynie przeze mnie uzywany ;))) i dlatego ciagle na muliplayerze pokazuje mi sie komunikat ze cd-key jest w uzyciu i se nie pogram :P dupa...
Napisano
albo kupić oryginał :D , ja kupiłem i mam dostęp do wszystkich serwerów, a co do wymiany to skontaktuj się z polskim wydawcą firmą LEM pod numerem (0-22)651-7324 ,(0-22)651-73-25, ale sprawdź też na stronie www.lem.com.pl
Napisano
Narcan ja tak nie mam pieniedzy na orginaly czasem orginalna gre kupie jakas klasyke bo tanio ,a zreszta w dzisiejszych czasach nie duzo osob ma kase na orginały ,zeby byly jak wejdziemy do uni tansze gry ,dvd itd...
Napisano
no niestety z kasą jest ciężko, ale akurat w tym przypadku innego wyjścia chyba nie ma, też miałem oryginalną wersje ze stadionu x- lecia ;), ale żeby pograć w multi to trzeba zainwestować, a gra wcale nie jest taka droga- ok.90 zł także chyba warto to przeboleć i kupić
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
ale nie ma co i tak najlepsza jest kampania soviecka ;))) przeprawa przez wolge ,potem przydzial broni ,a jeszcze odbijanie czerwonego skweru robi wrazenie :)))
Napisano
fantastyczna gra , za kazdym razem po odpaleniu tak samo wciagajaca, faktycznie stalingrad rzadzi , misja w Warszawie to jedna wielka kicha . POZDRAWIAM REDAKTORA ODKRYWCY Z KTORYM JESZCZE NIeJEDNEGO SZKOPA USTRZELIMY>HEHEH
Napisano
Ja wolę od potyczek w miastach odkryte tereny - tak jak misja z wysadzaniem 88-ek w Normandii czy te rakiety V-2 w lesie. A kiszkowate były misje z kierowaniem T-34 i Berlin.
Jak dla mnie przynajmniej :P
Napisano
nieeeee , jazda czołgiem jest fajna ,a misja w polsce faktycznie mało ciekawa ,ale liczy sie sam fakt ze wogole zrobili taka misje ,bo jest malo gier o polakach z II wś ,ale miłobyło by gdyby kiedys powstala gra medal of honor :westerplatte defense " ;P
Napisano
Dobrze by było popykać tak Polakiem w Kampanii Wrześniowej :) Ja bym miał radoche jak nic. Ale czy ktoś kiedykolwiek się zainteresuje bohaterską walką Polaków. Narazie programiści amerykańscy promują walkę swoich żołnierzy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie