Mathew Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 CzeCzy ktoś z Was gra przez multiplayer ?Mathew
maxikasek Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 dominiczeq- musisz wykończyć dwa moździerze i potem wsiąść do auta.
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Ja sobie dzisiaj załatwiłem gierkę. Wypasiona jest!!Jestem już przy moście Pegaza" - bronię go teraz :)pzdrbjar_1
SP17 Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Myślę, że w porównaniu z Medalami - teraz walczę w Tunisie z Włochami - nie jest ona aż tak rewelacyjna, Call... oczywiście. Fakt realizm a perzede wszystkim możliwość strzelania poprzez przyżądy celownicze czyni ją bardzo atrakcyjną. Nie mniej etapy zbyt łatwo się przechodzi. Pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 SP17 - myślę (a to moje zdanie) ,że jest lepsza od MOH.Fakt - misje są krótkie ,ale fajne jest własnie strzelanie przez przyrządy celownicze. No i sporo broni jest.Zaraz znowu idę grać !pzdrbjar_1
dominiczeq Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Ehhh, chyba mam jednak błąd :((( Moździerze rozwalone, a autko nie wyjeżdża z garażu. Przeszedłem już kilka razy i nic się nie zmienia. Trzeba pożyczyć od kogoś drugą grę...Pozdrawiam.
SP17 Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Nie koniecznie. Brat instalował gierkę po tym jak ja ją zainstalowałem. U mnie do końca wszystko było ok. - raz się zawiesiła, u brata natomiast coś poszło nie tak i w korytażach tamy panowały egipskie ciemności. Po ponownym zainstalowaniu blędu już nie było. U mnie wszystko przebiegało poprawnie. Gdy przeciwnik został poproszony o nie utrudnianie działań - pobiegłem do auta, które stało w szopie lecz gdy nic się nie działo obiegłem ruiny i za nimi była wlaśnie niesforna załoga moździerza. Po stanowczej perswazji wycofalem się a samochod już był przed szopą. Może kliknij Tab i odczytaj co masz wykonać, chociaż chyba to nic nie da. Pozdrawiam.P.S W dzisiejszą noc podobno nawet komputery przemawiają ludzkim głosem. Może coś podpowie. Życzę Ci tego....
dominiczeq Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Hurra! Faktycznie święta - udało się! W napadzie desperacji zacząłem grę od nowa. Warto było - przeszedłem feralną scenę z autkiem: wytłukłem wszystkich tak samo/ głównie za sprawą FG 42 :)/, ale podziałało, auto wyjechało z garażu. No, a potem jazda bez trzymanki", zresztą komu ja to opowiadam - pewnie się śmiejecie, że jestem na początku gry, ale siła wyższa. Za to wszystko jeszcze przede mną /byle nie do następnego zawiasu" :)))/. Pozdrawiam.
SP17 Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Czy z nieoryginalnych płyt da się grać w sieci?
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Ja dzisiaj od rana gram - jestem teraz przy rakietach V-2.Szkoda ,że amunicja do Mausera 98k nie pasuje do jego snajperskiej wersji ;)pzdrbjar_1
midi7 Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Gra super polecam wszystkim .Troche sie motam ale jest super duzo apteczek i pon klopocie
kloki Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Hehehehe.. dużo apteczek :) Ja gram na VETERANie, bo harda przeszedlem i apteczek wogole nie ma. Jestem w stalingradzie, gdzie trzeba bronic bloku i co sie wychyle dstaje kulke w łeb" :) ide to do konca dokatowac
SP17 Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Ja zrezygnowałem z Veterana bo właśnie nie było ani jednej apteczki. Poziom niżej jest ich tyle ile w najniższym poziomie,
midi7 Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Dzieki.Teraz juz wiem ze lepiej niezaczynac na weteran.HIHIHIHIHIIHIH
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Nie no ,ogólnie fajna gierka - zaraz włączam i se pogram na starych save'ach :)bjar_1
Gość Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Witam!Niewiem czemu ale w cod-ie grafa jest normalna i płynna tylko sylwetki szkopów, aliantów i czołgów(pojazdów)są całe czarne .Dziwne nie?Zastanawiałem sie czy to może jest działaniem zasmiecenia kompa i może juz czas na formata c: :)PikiP.SPOMÓRZCIE BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!
kloki Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 UFF.. No i po krzyku :) Veteren przeszedłem.Piki- to może być wina płyty, jezeli jest piracka", to moze byc zle przegrana.
bjar_1 Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 No to ja chyba zaczynam na Veteranie :) ciekawe jak będzie...pzdrbjar_1
midi7 Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Tym co graja na weteranie zycze powodzenia sam zaczne niedlugo
kloki Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Weteran wcale taki trudny nie był, jak się przeszło Harda to weteran powinno byc sie juz wycwiczonym w strzelaniu do niemiaszków :) Ja często używałem na tym poziomie Quicksave'ów, cholernie przydatna opcja. Tylko nalezy jej uzywac w odpowiednim momencie. Ja na przykład użyłem jej mając 10 % życia i granat pod nogami :) potem musiałem znowu się męczyć żeby znowu dojść w to samo miejsce. :/
michalczewski Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Fajna gra ale:1 Za krotka :)2 Brak u ruskich RKM (dykty)3 Brak niemieckich RKM przenosnych4 Brak angielskiej i ruskiej broni krotkiej5 Brak niemieckich karabinkow samopowtarzalnych ( np.G43 )6 Niektore misje sa naprawde kiepskie np Ta z Ju87 zenada!, Berlin... Mi nie podobaly sie tez misje: dowodzenie T34, Zdobywanie Berlina...7 No i pomniejsze sprawy takie jak niszczenie czolgow z rusznic, brak bagnetow ...
kloki Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Mnie zawiodła jedna rzecz w tej grze. Otóż na samym początku.. amerykański poligon, a tu mi gość podczas czołgania wali nad głową z MG (ale kiche odwalili!). Jakiś browning czy coś, ale nie MG w obozie amerykńskim! To samo w stalingradzie płynę barką sobie, kilku gości wyskakuje za burtę (ja już myślę, że tak jak we Wrogu u Bram" wyjmą Naganty i zaczną nawalać do nich), a tu kicha kolejna.. kolesie z Lugerów walą. To samo misja dalej, jak jest ten bieg przez Plac, w filmie kolesie z maxima na kółkach walą (tego też się tu spodziewałem), a tu co?!!?... znowu MG. To jest właśnie ta kicha.. Wszystko zastępywane Lugerami, MGtami itp.. itd..
Domino(*) Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 można to wytłumaczyć zdobycznym sprzętem;) Pzdr
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Ale spokojnie! Możemy sobie pogadać o tym ,że np. ruscy nawalają z Parabelek ,MG-42 u amerykańców ,StG-44 w Stalingradzie ,bo się poprostu na tym znamy i dla nas wydaje się to dziwne. Ale pomyślcie ,że 80% ludzi grających w tą grę nie ma o tym zielonego pojęcia. Gdyby nawet na uzbrojenie szkopów w rej grze wprowadzić zamiast bagnetów (których i tak nie ma) np. miecze świetlne to i tak jakiś szaraczek" by się nie zorientował....a tak przynajmniej mamy o czym pogadać :)pzdrbjar_1
kloki Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Co racja to racja.. :) Ale dla mnie to zadne usprawiedliwienie.. :> denerwuje mnie cos takiego. Tak jak Wolfensteinie (RCoW). Wszystko super, fajnie sie gra, a tu mi nagle wyskakuje jakis potwor z pradem , a ja go pradownicą wale. :/ ci programisci to potrafia dobic czlowieka :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.