Skocz do zawartości

Call of Duty

vonadamski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Myślę, że w porównaniu z Medalami - teraz walczę w Tunisie z Włochami - nie jest ona aż tak rewelacyjna, Call... oczywiście. Fakt realizm a perzede wszystkim możliwość strzelania poprzez przyżądy celownicze czyni ją bardzo atrakcyjną. Nie mniej etapy zbyt łatwo się przechodzi. Pozdrawiam.
Napisano
SP17 - myślę (a to moje zdanie) ,że jest lepsza od MOH.
Fakt - misje są krótkie ,ale fajne jest własnie strzelanie przez przyrządy celownicze. No i sporo broni jest.
Zaraz znowu idę grać !

pzdr

bjar_1
Napisano
Ehhh, chyba mam jednak błąd :((( Moździerze rozwalone, a autko nie wyjeżdża z garażu. Przeszedłem już kilka razy i nic się nie zmienia. Trzeba pożyczyć od kogoś drugą grę...Pozdrawiam.
Napisano
Nie koniecznie. Brat instalował gierkę po tym jak ja ją zainstalowałem. U mnie do końca wszystko było ok. - raz się zawiesiła, u brata natomiast coś poszło nie tak i w korytażach tamy panowały egipskie ciemności. Po ponownym zainstalowaniu blędu już nie było.
U mnie wszystko przebiegało poprawnie. Gdy przeciwnik został poproszony o nie utrudnianie działań - pobiegłem do auta, które stało w szopie lecz gdy nic się nie działo obiegłem ruiny i za nimi była wlaśnie niesforna załoga moździerza. Po stanowczej perswazji wycofalem się a samochod już był przed szopą.
Może kliknij Tab i odczytaj co masz wykonać, chociaż chyba to nic nie da. Pozdrawiam.

P.S W dzisiejszą noc podobno nawet komputery przemawiają ludzkim głosem. Może coś podpowie. Życzę Ci tego....
Napisano
Hurra! Faktycznie święta - udało się! W napadzie desperacji zacząłem grę od nowa. Warto było - przeszedłem feralną scenę z autkiem: wytłukłem wszystkich tak samo/ głównie za sprawą FG 42 :)/, ale podziałało, auto wyjechało z garażu. No, a potem jazda bez trzymanki", zresztą komu ja to opowiadam - pewnie się śmiejecie, że jestem na początku gry, ale siła wyższa. Za to wszystko jeszcze przede mną /byle nie do następnego zawiasu" :)))/. Pozdrawiam.
Napisano
Ja dzisiaj od rana gram - jestem teraz przy rakietach V-2.
Szkoda ,że amunicja do Mausera 98k nie pasuje do jego snajperskiej wersji ;)

pzdr

bjar_1
Napisano
Hehehehe.. dużo apteczek :) Ja gram na VETERANie, bo harda przeszedlem i apteczek wogole nie ma. Jestem w stalingradzie, gdzie trzeba bronic bloku i co sie wychyle dstaje kulke w łeb" :) ide to do konca dokatowac
Napisano
Ja zrezygnowałem z Veterana bo właśnie nie było ani jednej apteczki. Poziom niżej jest ich tyle ile w najniższym poziomie,
Napisano
Witam!
Niewiem czemu ale w cod-ie grafa jest normalna i płynna tylko sylwetki szkopów, aliantów i czołgów(pojazdów)są całe czarne .Dziwne nie?
Zastanawiałem sie czy to może jest działaniem zasmiecenia kompa i może juz czas na formata c: :)

Piki

P.S
POMÓRZCIE BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano
Weteran wcale taki trudny nie był, jak się przeszło Harda to weteran powinno byc sie juz wycwiczonym w strzelaniu do niemiaszków :) Ja często używałem na tym poziomie Quicksave'ów, cholernie przydatna opcja. Tylko nalezy jej uzywac w odpowiednim momencie. Ja na przykład użyłem jej mając 10 % życia i granat pod nogami :) potem musiałem znowu się męczyć żeby znowu dojść w to samo miejsce. :/
Napisano
Fajna gra ale:
1 Za krotka :)
2 Brak u ruskich RKM (dykty)
3 Brak niemieckich RKM przenosnych
4 Brak angielskiej i ruskiej broni krotkiej
5 Brak niemieckich karabinkow samopowtarzalnych ( np.G43 )
6 Niektore misje sa naprawde kiepskie np Ta z Ju87 zenada!, Berlin... Mi nie podobaly sie tez misje: dowodzenie T34, Zdobywanie Berlina...
7 No i pomniejsze sprawy takie jak niszczenie czolgow z rusznic, brak bagnetow ...
  • 2 weeks later...
Napisano
Mnie zawiodła jedna rzecz w tej grze. Otóż na samym początku.. amerykański poligon, a tu mi gość podczas czołgania wali nad głową z MG (ale kiche odwalili!). Jakiś browning czy coś, ale nie MG w obozie amerykńskim! To samo w stalingradzie płynę barką sobie, kilku gości wyskakuje za burtę (ja już myślę, że tak jak we Wrogu u Bram" wyjmą Naganty i zaczną nawalać do nich), a tu kicha kolejna.. kolesie z Lugerów walą. To samo misja dalej, jak jest ten bieg przez Plac, w filmie kolesie z maxima na kółkach walą (tego też się tu spodziewałem), a tu co?!!?... znowu MG. To jest właśnie ta kicha.. Wszystko zastępywane Lugerami, MGtami itp.. itd..
Napisano
Ale spokojnie! Możemy sobie pogadać o tym ,że np. ruscy nawalają z Parabelek ,MG-42 u amerykańców ,StG-44 w Stalingradzie ,bo się poprostu na tym znamy i dla nas wydaje się to dziwne. Ale pomyślcie ,że 80% ludzi grających w tą grę nie ma o tym zielonego pojęcia.
Gdyby nawet na uzbrojenie szkopów w rej grze wprowadzić zamiast bagnetów (których i tak nie ma) np. miecze świetlne to i tak jakiś szaraczek" by się nie zorientował.
...a tak przynajmniej mamy o czym pogadać :)

pzdr

bjar_1
Napisano
Co racja to racja.. :) Ale dla mnie to zadne usprawiedliwienie.. :> denerwuje mnie cos takiego. Tak jak Wolfensteinie (RCoW). Wszystko super, fajnie sie gra, a tu mi nagle wyskakuje jakis potwor z pradem , a ja go pradownicą wale. :/ ci programisci to potrafia dobic czlowieka :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie