acer Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Wierna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Już na rzece są .... wariaci?Było tylko minus 17 stopni, następnej nocy było minus 23 i rano rzeka nam znikła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Nie, to nie Wierna, to górna Brda pomiędzy Starą a Nową Brdą.Tu masz ujście Wiernej do Nidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Kurcze yz pikna" hejozdro.amsel44ps. a jakies klenie i pstragi sa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 na chwilę wpadłem do stołówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 obok był zjazd na autostradę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Spotkanych na szlaku kolegów Przełaja,kolege Jaca-wroca(w NOwy Rok),długowłosego właściciela Ace garetta ,siwowłosego poszukiwacza(imion-ksywek nie pamietam-letnie spotkania z zeszłego roku na północy Wrocławia),pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 miałem dylemat - czy to do Odkryć, Idenyfikacji, Monet - ale to najlepszy wątek dla tego fanta...:) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 To chyba fals:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 czesć.pytanie do acera i innych lesników.ostatnio jak byłem na ruskim brodzie przebiegł koło mnie piękny koziołek a za nim dwa kundle niedużego wzrostu,jak mnie zobaczyły ok.10m to zawróciły nie wydając głosu-pytanie zawiadomić lesniczego czy jak się ma coś przysobie to kropic bez pytania.pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 http://www.lp.gov.pl/Tu jest wszytko - dane teleadresowe wszystkich Dyrekcji oraz Nadleśnictw w Polsce. Można znaleźć nawet kontakty do miejscowych Leśniczych.Pozdroacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 A załóżmy: jest grzybobranie w lesie i widzę (znajduję!) piękny górny kawał czaszki z pięknymi rogami jakiegoś jelenia czy tam sarny, podnoszę i biorę do domu nad kominek - to jest przestępstwo/kłusownictwo ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Z własnego doświadczenia wiem, że łatwiej znaleźć w lesie jakąś urwiłapkę" sporego kalibru niż faktycznie ogólnie pojęte poroże, czaszkę.Czy nawet same zrzuty, choć niektórzy mają to szczeście.Zresztą żeby mieć trofeum nie trzeba łazić po lesie, być myśliwym etc. Ile takich rzeczy jest w sprzedaży komercyjnej - sklepy łowieckie na ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 To szczęście miałem niedawno. Nie miałem żadnych oporów przed zaborem. Do tego nic konserwator nie ma chyba, środowiska też nie zniszczyłem, więc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Spotkanie pod domem" z tej zimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 dziekuję za odpowiedz ,ale mam pozwolenie marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Ładna Klempa. Łoś to piękne zwierze.pozdroacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Działania w terenie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debogora Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 A to moje spotkanie z księżniczką.Jest tak piękna że całować nie trzeba.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Oj zdarza się Acer, zdarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 zwinka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 a co to za rogata rasa nie mam pojęcia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 ciekaw też jestem co to było za stworzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 kiedyś chciałem być palenteologiem ale to chyba nie dinozaur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.