Skocz do zawartości

Raupenschlepper Ost/Steyr RSO

Lemeryt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 595
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Nabój do działa Pak40 7,5cm z pociskiem SprGr 34 (przedmiot nie zawiera żadnych niebezpiecznych materiałów , okaz kolekcjonerski). Jak wszyscy wiedzą działa tego typu były holowane przez te pojazdy , jak i montowane na ich podwoziu. Mysle że ten eksponacik doda powagi" RSO w muzeum w Myślenicach.

Panowie, ja troche z innej beczki,zauwazcie ze ten post zostal przeszlo 21.ooo razy otworzony.Jak by kazdy z odwiedzajacych ten watek dal po pare dolcow( organizacja sciepy narodowej).To bez problemu by dalo rade zakupic wsjo co trza,czy zle to widze???

pozdro
sten

Witam !!
Dziękuję wszystkim za wpisy i oferty pomocy. Tak jak pisałem wcześniej istnieje możliwość wsparcia finansowego tego projektu, nie ma osobnego konta na ten cel. Procedura jest prosta, chętny do pomocy kontaktuje się ze mną. Ja podaję nr. konta Muzeum, dodatkowo darczyńca przesyła do Muzeum dokument w którym określa cel darowizny a więc np. zakup części" lub konserwacja". Dzięki temu nie możemy spożytkować tych pieniędzy inaczej, i nie ma żadnych niedomówień. Oczywiście informuję darczyńcę o tym co za jego pieniądze zostało zrobione. Części i pieniądze jako dar pozostają własnością muzeum.
Każda pomoc mile widziana.
Dziękuję i Pozdrawiam.
Paweł.

Fajnie że wszyscy są czujni i chcą pomóc Lemerytowi Mam również nadzieję że wspólnym wysiłkiem uda nam się ruszyć sprawę wsparcia finansowego tego projektu. Bo co tu ukrywać tylko wspólnie możemy cos zdziałać. Z drugiej strony każdy sobie z nas zdaje sprawę jak trudnego projektu podjął się Lemeryt. No ale tylko duże i trudne wyzwania przynoszą najwięcej satysfakcji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie