iskra Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 witam .Ostatnio wpadło mi wręce to piękne odznaczenie .Jest w bardzo dobrym stanie .Ile moge za nie dostać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Wydaje misie że to nie dział sprzedam :)Dam za nią 5zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 a to moja-poszukaj Bartku na allegro w zakończonych aukcjachProponuję żeby każdy w tym wątku wkleił swoją za rany" w ładnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Osobiscie wykopana :) Na chwile obecna nie posiadam lepszego zdjecia :/Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 A to moja pierwsza...Przy okazji, może ktoś wie coś więcej o niej, tzn od kiedy, do kiedy nadawana ?pozdr. grec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Wiele na to wskazuje. Znaleziona na wrześniu", ale szczerze mówiąc to nie jest moja działka i byłbym wdzięczny za wszelkie info.Pozdrawiam, grec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Tak, hiszpańska", nadawana niemieckim ochotnikom po wojnie w Hiszpanii oraz rannym w kampaniach w Polsce, Norwegii, Francji, w latach 1939-1940.Na pewno rzadsza niż późniejsze, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot05 Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Witam, tutaj moje VWA srebrny i czarny, jednak nie wykopane :/@grec: jest to Verwundetenabzeichen in schwarz Legion Condor", tak jak juz wytlumaczono :)http://www.auszeichnungen-online.de/verwundetenabz_legion_condor.htmpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam. Moja Hiszpanka, stan marzenie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Jak widzę Hiszpania" obrodziła.To moja,trafiona na niemieckich pozycjach 44/45,po 168 Dywizji Piechoty WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 To moje, wyszabrowane na pchlich targach.1xczarna 1WS2xczarne 2WSPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 ślad na mojej mówi że ten który ją nosił otrzymał ostatnią ranę . pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 moje trafienie z tej niedzieli srebrna dlugo za nia chodzilem ale w koncu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Szwed, wyglada jakby kula weszla tylem i wyszla przodem przez odznake,hmm troche dziwne chyba ze gosc lezal albo mial odznake w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 albo dostal w plecy od swoich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Che:) che:) a to moja trafiona przed wczoraj:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 gratulacje Panowie, czapka z głowy, ale napiszcie, macie blaszki za rany, opiszcie więc rany !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 cha cha cha bardzo śmieszne ale się obśmiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Oooooooooooooo ranyyyyyyyyyyy ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Wykopana tydzień temu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Może stan najgorszy ze wszytkich ale swoja:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Tutaj moja odznaka za rany. Blaszka wyszła parę metrów dalej. Stan bez szału, ale moja pierwsza i jak na razie ostatnia...http://img.photobucket.com/albums/v356/Skok/DSCN1155.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 WitamOdświeże trochę wątekPrzykład sprzed miesiąca,że warto chodzić również po terenach''przechodzonych''.Teren pierwszo i drugo wojenny.Przekopany wzdłuż i wszerz.Dół obok dołu.A na środku drogi,pod 10cm piaseczku czeka na mnie moja ślicznotka :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Sorki,nie weszło zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Moja, z zimy tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.