milbas Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Drogi Vasilij - powiedz bracie - na co czekasz ???? Z tego co piszesz pozwolenie własciciela terenu masz - myślę, że sprawdzenie opowieści dziadka zajmie parę godzin (przez ten czas można spokojnie wywalić 2 m. dół). W czym problem ????PozdrawiamMILBAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Pewnie Vasilij już wykopał i zasuwa BM-ką śmiejąc się od ucha do ucha, a my tu sępimy na info o postępie prac :-)Tak czy owak, beemka beemką, ale ta zawartość beemki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Pewnie jest już wyszarpnięta i cieszy oko już jakiegoś Niemca co mu nawalił euraczków co niemiara za takie cudeńko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowie Góry Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 WitamPanowie...Czy ktos z nas mając takie info i pozwolenie własciciela nie sprawdziłby jeszcze tego samego dnia??????????????????Podejrzewam ze ten Wasilij to jakis młody człowiek fantasta chcący miec swoje 5 minut na Forum.Bez urazy.PozdroS.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicmb Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Podejrzanie temat przycichł ?? :> Jak tam wykopki VASILI ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Piękna opowieść o tym BMW. Przytocz forumowiczom wzruszającą opowieść o radzieckim szpiegu, który w przebraniu niemieckiego generała udał się na niemieckie pozycje i tym rozstrzygnął wynik wojny na korzyść Rosjan...Udaj się pod sklep z flaszką to opowiedzą Ci o Panterach z zaspawanymi włazami od środka. Bedziesz mógł kryjącym się w nich niemcach (w kompletnym umundurowaniu :> )podawać jedzenie przez lufe. HAHAHHAHA.A foruowiczom przypomne Twoją opowieść o pięknym polskim Visie w szkole, który to okazał się być próchnem TT-ki...Zbierz te swoje opowieści i wydaj alternatywną historię II Wojny Światowej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Pochwal sie WUJKU drogi co sprzedałes za podobno 255zł! to cie wyśmieją!! Chyba przecinka zapomniałes dodac 2.55zł w to mogę uwierzyć. Prawidzwy rarytas no nie?MIejscami wychodzą pewne żeczy masowo tak?Moze się pochwal kolegom? Człowieku trochę pomyślunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Drogi kolego. Bergmanny to twoim zdaniem wychodzą masowo tak słysałem. Naprawdę nadawałbyś się do pisania pieknych bajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Ciekawi mnie jeszcze z kąd ty wziołeś te bujdy o tych panterach? Ah przepraszam zwracam honor. Jesteś niejako.. no niech Ci będzie ,,DOROSLY'' ale naprawdę nie jeden 5 latek pozazdrościłby ci wyobraźni. Moim zdaniem to łatwiej o ruskiego szpiega w niemieckim mundurze niż o skrzynkę bergmanów co? Hmm widzę ,że też dodałeś trochę swoich refleksji do tej historii z ruskim szpiegiem. Nie było mowy o żadnym rozstrzygnieciu wojny na korzyść rosjan itd. Może przejmniesz po mnie pisanie tej alternatywnej historii II Wojny Światowej" bo widzę ,że tobie idzie to znacznie lepiej. Tylko nie zapomnij napisać ,że odnalazłeś bursztynową komnatę i udowodnij ,że jednak Hitler był Zydem- bedzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Vasili, Vasili... Daj sobie siana i napisz co z tym motocyklem, jak masz co do kogoś to załatwiaj to na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej800 Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Co prawda jestem tylko biernym czytelnikiem tego forum, ale wielce zafascynowała mnie opowieść o radzieckim szpiegu, proszę o przytoczenie tej historii w całości jeśli to możliwe.Z pozdrowieniamiMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 No to teraz proponuję wrócic do tematu motocykla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Sarna wiemy , że ty jeden piszesz rzeczowne i sensowne posty na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 co za banda....przestaniecie sie klucic?!, Vasilli nie odpowiadaj na prowokacje, pisz tylko o temacie jaki widnieje w tytule a bedzie git:]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 puk puk... przypominam o zasadach wzajemnego szacunku, miłości bliźniego, dzielenia się fantami, pokojem na ziemi i ochronie środowiska naturalnego...może idźcie sobie wszyscy na krótki spacer, wdech wydech parę przysiadów i wróćcie dotlenieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 I przyszła wiosna. Mój kot też szleje !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Koty to chyba w marcu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicmb Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 VASILI, to jak z tym motocyklem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 dzieciak bajki pisze. ile on ma lat? 16? nie pamiętam już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Jednak miałem rację :-)Pozdro Vasili :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Witam! No nie grzebałem nic naraize. Cóż zrobić muszę się sporo uczyć bo testy na koniec gimnazjum piszę podajrze 26 kwietnia a i bierzmowanie mi wypada więc muszę to pozaliczać wszystko. Jak się z nauką trochę obrobię to coś sie ruszy w temacie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 i tu padłem na dechy i dałem sie wyliczyć...hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 jasna sprawa...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Co wam miałeś ściemniać? W 2 Dzień świąt byłem w miejscu gdzie ten cały ruski szpieg przebrany za niemieckiego generała był. Wrzucę foty fantów jak się uda wieczorkiempzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 buahahahahaha umieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.