Klaus BOLS Napisano 6 Marzec 2007 Autor Share Napisano 6 Marzec 2007 coś dla tych co nie lubią kopac, albo szperać po strychach. Wystarczy wydrukowac sobie taki bilbord i juz fanty same dzwonią do poszukiwacza.pozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Marzec 2007 Share Napisano 6 Marzec 2007 Widać jak to świetnie działa po zerwanych telefonach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Marzec 2007 Autor Share Napisano 6 Marzec 2007 zrobilem fotke dzien po wywieszeniu wiec może sie rozkręci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Marzec 2007 Share Napisano 6 Marzec 2007 oj Klaus bedziesz dostawal smsy od wielbicieli z forum :))))Maila Ci poslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Witam !Mnie rowniez chodzil po glowie taki pomysl zeby wywiesic takie ogloszenie w jednej wiosce. Mam w zwiazku z tym pytanie - dziala to ?Jak Wasze doswiadczenia w tym temacie ??pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 W prawie każdej większej gazecie jest jest w ogłoszeniach dział Antyki i pełno takich leniwych" ogłoszeń:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiewka Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Około trzech lat temu, wywiesiłem ogłoszenia o kupnie starych motocykli i części w kilkunastu okolicznych wioskach. Nie zadzwonił nikt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Kilkanaście lat wstecz chciałem sprzedać starą maszynę do szycia.Zadzwoniłem pod takie ogłoszenie z -gazety-.Cena jaką mi zaproponował była śmiesznie niska.Doszedłem do wniosku że chodzi tu nie o kupno i uczciwą cene,a wyrwanie czegoś za półdarmo.Maszyna dalej stoi w domu,postawiłem na niej kwiatka.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Kiedyś znalazłem w lesie wyrzucony na smieci silnik do przedwojennego motocykla i dałem ogłoszenie z zapytaniem o resztę, odzew żaden.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Jest chyba coraz trudniej uświadczyć fanta za friko lub w ciekawej cenie". Uświadomił mi to starszy pan- w końcu znajomy , mieszkający w zapyziałej wiosce. Tak w rozmowie, przypadkiem całkiem;) pytam się czy nie mają na stryszkach jakiś starych przedmitów" np. z wojny? A on w śmiech i mówi, że za darmo to się nic takiego nie dostanie. Ja grzecznie zachęcam, że zapłace. On na to- ie tyle co niemiec czy rusek". Zatkało mnie., ale to pierwsza runda była;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.