wars98 Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Hartmann. Ale Ty masz chore wizje. Paliłeś jakieś zioło, czy jak?Aha pisanie o ludziach, których nie znasz, jako o andytach", dobitnie świadczy o Twoim poziomie.Myślałem o spotkaniu w knajpie. Podczas takiego spotkania z kumplami przy piwku byłaby niezła atrakcja, jakbyś wlazł pod stół i odszczekiwał. :]A co do właściciela tajemniczej firmy Viking - Pan Adam Rudnicki - zgadza się? Sami tego nie możecie napisać?
kopijnik2 Napisano 10 Luty 2007 Autor Napisano 10 Luty 2007 jaca2003 -No i sie z pogaduchów zrobiłoKto komu mocniej dopier..."może niezupełnie tak...realne działania zostały tutaj wymienione, i mam nadzieję Nikt Tego Nie Neguje...Wars98 napisał -Ja wiem, że matrix Wam się rozsypał. Jaka szkoda, co? Hehehe... :]I chyba to jest Ten problem. Ale czy Tak widziany...Przed Grzegorzewem został utkany rozległy Matrix, Real go zweryfikował. Matrix próbował się bronić, i robi to nadal...Staram się o Real - bez Matrixowych technik, bo większość z nich jest czytelna i budzi niesmak.Jako zainteresowany kociakami" w muzeum i w skali 1:35, oraz adekwatnością, napisałem to ja -kopijnik2...
Tankist Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 dzidziuś w tym wątku pisał, że gadał z teciakiem z Westerplatte o wyjeździe do usa, to jak to w końcu jest???
wars98 Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Tankist, Ty też paliłeś?Przeczytaj dobrze to co napisałem, bo widzę, że też masz niezły odjazd...
huk 100 Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Tankis on już chyba słyszy miauczenie kotów z pod ziemi – to może jednak weźmie się za uboty- lepszy jest niż georadar wiem wiem Warsie napiszesz zaraz jak ostatnio że ci wisimy i że jesteśmy już wszyscy nawaleni albo upaleni ech fajne te pogaduchy są –nie pozdro
Tankist Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Byle smród, co walczy z wentylatorem, też uważa sie za Don Kiszotagdzieś to chyba czytałem
jaca2003 Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Poniewaz ja tez uważam sie za kolegę Warsa i Wars mnie za kolegę tez uważa odpowiem Hartmannowi na jego poziomie bo wtedy powinien zrozumiec.Hartmann z Tobą jako z debilem nie należy dyskutowac bo ktos przysłuchujacy sie dyskusji może nie zauwazyc róznicy.Nie pozdrawiam
akagi Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Jaca, czy mógłbyś podać definicje słowa debil"? Zrobimy Hartowi obdukcje.....
jaca2003 Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Według słownika wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych Władysława Kopalińskiego:debil osobnik ograniczony, niedorozwinięty umysłowo".Nic dodac nic ując obdukcja niepotrzebna.Pozdrawiam
aslv Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Panowie I Panie proponuje sobie zapalić ( papieroska wars ) i sobie troszke odpuścić to jak walka z wiatrakiem i nic więcej....Pan Wars jest the de best" i tyle . Reszta to PLEBS.Jeszcze tego nie widzicie?P.S. Wars Pani Izie docinasz???Podjedź w pomorskie z kolegami tak Cię " docenimy, że będziesz......................................aaaa tam szkoda gadać.Jak chcesz wiedzieć mam Mg 42 i 34 Mp 40, STG 44 i G 43 oraz Mausa 98A i wywiozż to na Zach.....I co mi zrobisz policje na mnie naślesz???Loguje sie w UK i cooo....Pozdrawiam normalnych " poszukiwaczy nie hieny.......
Hartmann Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Właśnie wróciłem z obdukcji u psychiatry , który stwierdził iż jestem tylko lekko pierdolnięty zadając się z osobnikami pokroju Warsia i jakiegoś tam Jacy .Jaca Warsiu Ci płaci , czy spelnia jakieś inne Twoje marzenia . I w dalszym ciągu bedę upierdliwie pytał : Warsiu pokaż dyplom , jeśli twierdzisz że jestes prawnikiem , bo stugębna plotka głosi że byłeś za bardzo naprany by zdać egzamin i tego dyplomiku to chyba nie ma ??????? . A za piwo dziękuję - NIE UŻYWAM ALKOHOLU - w JAKIEJKOLWIEK postaci , co jest powszechnie wiadome .A zresztą , na cholere mnie tu potrzeba Heniek i Marcin wystarczą .Co do mojej skromnej osoby to możecie sobie napisać każde plugastwo jakie Wam do małych główek przyjdzie - mnie to nie rusza - jestem ponad tym.Hart
aslv Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Hartmann nie denerwuj się nie ma o co historia go " doceni jak w wojsku ....U mnie to było 3miasto a ty co wolisz warsiu ??Zew........czy kuchnie??Pozdro aslv
Hartmann Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Ja sie denerwuje ?????????????????? , czym na miłość Boską , bo kim nie ma
aslv Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Panie Hartmann nie denerwujsia :) Ja za Panem murem stoje...........Pozdro aslv
Lipek Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Czytam, czytam i nie wierzę, że jesteście dorośli Panowie.Umówcie się, dajcie sobie po pysku a potem idzcie na wódkę. Przynajmniej u mnie tak się rozwiazuje takie problemy egzystencjonalne ;) I mniej spięć, bo żyłki popękają!Pozdrawiam serdecznie wszystkie strony:)
Przełaj Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Dziękuję wszystkim uczestnikom tej słownej zadymy za rozrywkę- bez was te forum straciło by duszę. Nie mniej doprowadziliście mnie do takiego stanu, że zacząłem żałować Warsia98. Aż strach zapytać- czy panowie się dopiero rozkręcają?
Zbyszek722 Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Witam .Nie wiem do czego zmierza ta dyskusja wszystkim wiadomo że sprawa nielegalnych wydobyć jest dość powszechnie znana nam ,wychodzi na to że ktoś musi oberwac z wokandy sądowej dla przykładu dowody na to są.Kolega Wars ma racje że walczy z takimi co wywożą sprzęt na zachód prawda zawsze w oczy kole. W muzeach jest pełno sprzętu rosyjskiego a niemieckiego na lekarstwo.Czy ktoś z was przyłożył rękę do wydobycia jakiegoś sprzętu do muzeum za darmo bezinteresownie ? jak kolega Jaca 2003 znam go i podziwiam za to a wyzwiska nic tu nie pomogą. Zawsze znajdzie się ktoś kto stanie na drodze takim co nielegalnie wydobywają trafiło na kolegę Warsa i dzięki jemu za to. Żaden sprzęt już pod węglem nie wyjedzie na zachód skończyły się złote czasy euro. Kolego Wars tak trzymaj masz moje poparcie.Nienawidzę ludzi co kopią i wykopują poległych zabierają nieśmiertelniki a kości pozostawiają na wierzchu Kolekcjonerzy blaszek śmiechu warte a przykładów znam sporo w moich stronach prawdziwe Hieny takim to dokopać a wykrywacz połamać w mak .Wars 98 trzymaj się i działaj dalej niech boją się ci co mają coś na sumieniu a niewinni niech śpią spokojnie im nic nie grozi.
Tankist Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Kol. Zbyszek722, te pogaduchy są na temat calaków rzekomo wywiezionych na zachód. Nie odwracaj kota ( i nie chodzi tu o koty pancerne ) ogonem, i nie rób kolejnej dymnej zasłony. Chcesz wziąć merytoryczny udział w dyskusji, przedstawić dowody, to je przedstaw, ale nie strasz wokandą sądową bo ja nie jestem taki strachliwy.Co ciekawego wniosłeś do dyskusji ?. My przynajmniej dobrze sie bawimy.Każdy z nas na forum ( są prowadzone takie wątki, poszukaj i tam zabierz głos ) potępia hieny cmentarne, czy to dla blaszek czy dla grubszych rzeczy. W tym wątku ja, i nie tylko ja, grzecznie proszę o jeden mały dowód, a nie pieprzenie bez sensu ( tym razem okazuje się że kolejny śledczy wykrył tym razem pod węglem, a nie pod złomem ), do jakiej kolekcji lub do jakiego muzeum gdziekolwiek wyjechał cały sprzęt wyłowiony w Polsce w ostatnich latach.To że w muzeach polskich jest tylko ruski sprzęt to zapytaj włodarzy tychże muzów, dlaczego.Dlaczego do lat dziewięćdziesiątych wycinano wszystko co wraże na złom? Dlaczego na początku lat 90-tych nie zadbał nikt z państwowych czy komunalnych muzeów, aby przy likwidacji strategicznych zapasów złomu ze składowiska na Zębcu ( kieleckie ) zabezpieczyć czołgowe części, skałdowane tam od wojny, które zostały pocięte i wywiezione via huta? Gdzie byli ci dzisiejsi wielcy obrońcy niemieckiego sprzętu wojennego? Rozmawiałem z byłym kierownikiem tego składowiska, starczyłoby eksponatów do niejednego muzeum! I t nie jedyne przykłady, mogę tak godzinami.Możesz sobie bronić warsa i go popierać w jego działaniu. A ja będę go cały czas punktował za to, że robi zadymę i sieje psychozę, nie mając zadnych dowodów na swoje twierdzenia.Bajeczki i opowiastki z wypiekami na twarzach przy browarku, nie uprawniają nikogo do pomówień i nie popartych dowodami oskarzeń, jakoby z Polski stadami wyjeżdżały całe kompletne pojazdy. Masz Kolego dowody, to je przedstaw, zmienię zdanie i grzecznie przeproszę, że jestem jednak niedouczony i słabo poinformowany.Nikogo na tym forum nie bronię i nie występuję w niczyim imieniu, al mnie WKUR..A ( sorry ze przy niedzieli takie słowo ) jak kolejny sprawiedliwy znowu prubuje roztoczyć aurę smrodu wokół świata poszukiwaczy i kolekcjonerów w tym kraju, a jest to także mój kraj.Po raz n-ty potarzam, DOWODY, DOWODY, DOWODY, proszę !!! Napisałem z dużej litery, ale nie oznacza to krzyku, chcę aby wszycsy ci którzy mają jeszce raz ochote zasmrodzić atmosferę najpierw przeczytali, pomyśleli, a potem pisali na temat.
Zbyszek722 Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Kolego Tankist nie odwracam kota ogonem i nie robię zasłony dymnej nie jestem obrońcą sprzętu niemieckiego. Dowody są kompletowane może się przydadzą minęło trochę czasu i ludzie zaczynają mówić o tym i o tamtym. Nawet istnieje jeden film (prywatny) z takiej akcji parę lat ma jakbyś go obejrzał to może byś zmienił zdanie, ponieważ Gość twierdzi że nic takiego nie było a jest na filmie ciekawe co ? Szkoda że jest w prywatnych rękach bo zaszkodziłby niejednej osobie. Koniec tej dysputy czas pokaże swoje .Całe szczęście jest jeszcze trochę sprzętu do wyciągnięcia (Całego) sam znam kilka lokalizacji ale pozostanie tam gdzie jest i wiem że trafi do muzeum bo gdzie indziej na pewno nie do huty ! Będzie wyciągnięty legalnie i bez rozgłosu taki jest warunek mojej strony inaczej nici z tego i pozostanie tam gdzie zalega. Poczeka na lepsze czasy .A dowodów porzedstawiac nie muszę bo po co? bronić się nie muszę a oskarżać też nie będę niech bronią się winni.
Tankist Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Kol. Zbyszek722, rozumiem twoje stanowisko. Jakie jest środowisko poszukiwaczy, wiemy wszyscy. Wiesz Ty, wiem ja, wiedzą uczestnicy tej dyskusji. Nie jest święte, to pewne, ale nie o tym tutaj rozmawiamy. Może nie znam, a raczej na pewno nie wiem o wszystkim, to pewne. Ale granie teczkami, kwitami, filmami, zostawmy tym którzy lubią się w takim g....e babrać, czyli naszym kochanym" politykom i urzędasom, którzy swoimi nie przystającymi do zdrowego rozsądku przepisami, jednym podpisem sprowadzili nas poszukiwaczy i kolekcjonerów do poziomu przestępców.I niech wars czyta co napisałem a nie prawniczym zwodem nazywa przestępczym hobby ". Mówię tutaj zarówno o ustawie o zabytkach, jak i o ustawie o broni, bo i jedna i druga są siebie warte, chociaż od giwer trzymam się z daleka, ale jak każdy mężczyzna uwielbiam broń.Mnie nie bawią czcze gadki na forum o calakach stadami wędrujacych za granicę, ( może pod kupą piachu - tym razem, jeszcze nikt na to nie wpadł ), a wręcz przeciwnie.Nie powtarzaj jak mantrę, że wyjeżdżają i wyjeżdżają. No to gdzie do cholery pojechały? Rad bym je odwiedzić i zapytać, no jak tam emigranty się macie???Ta struna Kolego już jest zdarta.Masz te dowody to pokaż, idź do prokuratura, na policję, gdzie tam jeszcze chcesz. Będą dowody, będzie wyrok, sam odszczekam, przeproszę i zmienię stanowisko. Dopóki takie pieprzenie bez sensu ( polecam znany rysunek Mleczki dla orzeźwienia umysłu ), uderza również we mnie maluczkiego zbieracza havy metalu, nie odpuszczę, i będę ciągle prosił uprzejmie o dowody.pozdrawiam przy świętej niedzieli, bo jutro znowu orka od ósmej.
admin Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Wyglada na to, ze juz wszyscy powiedzieli, co mieli. I bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze wygadali sie przynajmniej na kilka miesiecy. Nie chcialbym czyscic tego arcyprzyjemnego watku z wszelkich obelg, pomowien, bluzgow itp.PozdrawiamPS: Zapomnialem wyjasnic, a nie wszyscy moga zrozumiec: kontynuacja stylu ofensywnego stylu wypowiedzi spowoduje to, ze osobiscie usune wszystkie takie posty danego osobnika z tego watku. Zycze milej lektury.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 07:23 13-02-2007
zyziu Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Ciekaw jestem jak to się skończy ... podpuchy zagrywki a sprzęt stoi i rdzewieje. A ja pi...dole i nic nie powiem więcej;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.