kamilo Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 GRH 8P.P.Leg. jest po wstepnych rozmowach z gminą Serokomla i udało się ustalić że inscenizacja odbędzie się na terenie gminy serokomla tak jak w 2006 roku z małą zmianą terenu (specjalnie dla pilota kap.Piorunkiewicza )nowy teren jest wiekszy i publike od nas oddzielac będzie rzeczka wiec nie ma problemu z wchodzeniem na plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Bazowanie i naprowadzanie lotnictwa jak ostatnio, tylko, mam nadzieję - lepiej ;-)Postaram się uwzględnić uwagi z tegorocznej.Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Szarubek, byleby to lotnictwo w ogóle było... Znowu musze załatwiac jakieś spec-kwity na wlot do PL, chcą jeszcze wyższe ubezpieczenia... Jeszcze chwilka a będziecie mnie wspominać w 2007 z rozrzewnieniem w stylu:a w 2006 to faaaajnie byyyło, i samolot latał, nie to co teraz"I szczerze mówiąc - chłopaki, toć to jeszcze 11 miesięcy!!! Cuda sie mogą zdarzyć, a Wy tu już takie szczegółowe plany...Jak będe w PL, jak ULC nic nie wymyśli, jak ubezpieczenie mnie nie zeżre - to postaram się być. Ale o tym - to pogadamy dopiero przyszłym latem. Jak samolot znowu będzie w Starym Kraju.pzdrwK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Czego nie może zrobić artyleria przeciwlotnicza huraganowym ogniem, załatwi Urząd Przeciwlotniczy jednym pismem.Oby tak się nie stało, a do EPLR wiesz jak tafić.Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 okaul chcemy zapewnic ci w kosztach paliwo dla twojego karasia " i lotnisko w odległości 10 KM od Serokomli ,(bedziesz czy nie bedziesz to i tak zapraszamy serdecznie )wiem że to długa jeszcze droga do rekonstrukcji ale chciałbym sie dowiedzieć jakie grupy mogły by przybyć na Serokomlę 7-8 października 2007 (jakie wyrażają chcęć przybycia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Czołem Kamil!GRH RHEIN napewno! Dobrze wspominamy tegoroczna impreze i mamy nadzieje, ze początek października 2007 będzie równie udany.PozdrowieniaAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 witam Kamil!Flotylla Pińska jest do twojej dyspozycji!!!!smochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 no panowie na was zawsze liczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco491 Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Cześć Kamil.GRH SGO NAREW zgłasza się na SEROKOMLĘ 2007.Postaramy się stawić w większym gronie niż w tym roku.Pozdrawiam - Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzin Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 No oczywiście GRH 9 PSK również będzie i mam nadzieję, że również liczniej niż w tym roku.Pozdro Dudzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 zapraszam serdecznie informuje że serokomla 2007 bedzie jeszcze lepsza jak w tym roku oby ludzie dopisali a wiele błędów sie naprawi i wiele sie zmieni na lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Kamilo,żebyśmy mieli iść na piechotę do Serokomli to będziemy ze swoimi zabawkamiczy chcesz czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Kamilo,żebyśmy mieli iść na piechotę do Serokomli to będziemy ze swoimi zabawkamiczy chcesz czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 Imek oki zrozumiałem i gdzieś znajdziemy dla was miejsce a napewno wasze zabawki zrobią ładną oprawę dla naszej rekonstrukcji .a i my was potem odwiedzimy w waszej imprezie ale wejdziemty jak to mówią z pompą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Oddział KozienickeiejGRH z Odwodowej Armii Prusy" też będzie w składzie 6-7 ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 PANOWIE REKONSTRUKTORZY wstępnie mogę powiedzieć ze reko się odbędzie i że przewidywana jest impreza na dwa dni sobota i niedziela wstępnie rozmowy dotyczyły kaski i imprez towarzyszących i w tym roku będzie ich masa SOBOTApoczątek to przedstawienie się grup i omówienie tego czym się zajmują, konkurs wiedzy historycznej dla gimnazjalistów szkół rejonu (prowadzący członkowie przybyłych GRH)następnie piknik militarny ,pokaz sprzętu , pokaz modeli do sklejania , pokaz jazdy konnej , pokaz walki i musztry paradnej ,itp. (impreza dla całych rodzin )wieczorem apel poległych (jak w roku 2006),potem ognisko i zabawa taneczna z udziałem członków GRH NIEDZIELA msza na cmentarzu ,złożenie wieńców , rekonstrukcja historyczna (i teraz tak co do rekonstrukcji to będzie troszkę mniej pojazdów ,proszę o kontakt właściciela pancer 1 jak można ,oraz proszę o kontakt chętne grupy o to by się zgłaszały GRUPA –ILOŚĆ PRZYBLIZONA CZŁONKÓWbędzie pirotechnika , kije samobije :), petardy , jedzenie i zakwaterowanie jak w 2006 myślę tylko że będziemy podchodzili rygorystycznej co do przestrzegania dyscypliny i wybierzemy tzw. PARTOL REKO po jednym z każdej grupy żeby każdy miał swoja grupę i za członków odpowiadał spotkanie główne odbędzie się w lutym i wtedy będziemy pewni co do miejsca inscenizacji i dam znać pozdrawiam grh 8ppleg Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 nie chce sie kurna czepiać, ale ... Kamil, a gdzie jest u nas, cyt. pancer 1" ????No bo jeśli jest to jest to sensacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 pancer1+pancer1+pancer1= pancer 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Szanowni Koledzy !Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują , iż tegoroczne obchody 68 rocznicy walk SGO Polesie" ,odbędą się w Woli Gułowskiej.W dniu 6 lutego b.r. zapadną decyzje w tej sprawie.Tegoroczne obchody tych wydarzeń ,będą miały dwudniowy charakter.Odbędą się w dniach 6-7 pazdziernika b.r.Pierwszego dnia (t.j. sobota)planowana jest wystawa grup rekonstrukcyjnych( na zasadzie dioramy),oraz wystawa sprzętu W.P. z obecnych czasów. W niedzielę ,planowana jest msza polowa, oraz apel poległych ok. godz. 12.00, a następnie widowisko historyczne o godzinie 14.30 -15.00. Ale ,to plan narazie w powijakach. 6.02.07 zapadą konkretne decyzje co do umiejscowienia tegorocznych uroczystości.Tak ,czy inaczej ,w Serokomli lub w Woli Gułowskiej obchody rocznicy bitwy odbędą się jako dwudniowe (w.g. planu powyżej ).Pozdrawiam całą Brać rekonstruktorską ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Spytajcie pseudo: Generała Kamilo" co się wydarzyło pod Kockiem. Pewnie sam brał w nich udział , został ranny i niestety został uratowany . Napewno i medale wszystkim pokarze. Ten człenio nie ma pojęcia o historii!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 eeeeeeeeeeeeee...... ale o co chodzi?Pinio szuka awantury czy ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 wróć!eeeeeeeeeeeeee...... ale o co chodzi?Pinio szuka awantury czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 2007-02-01 10:18:00 proponuję nominację do srebrnych ust" :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.