romkol Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 Witam wszystkich! w niedzielę wybieram się troche pokopać blisko poznania może jest ktoś chętny się przyłączyć ? zapraszampozdrawiamRoman
romkol Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 chcę się wybrać albo między Luboń a Puszczykowo lub Antoninek od cmentarza na Miłostowie do Bałtyckiej,jeszcze nie zdecydowałempozdrawiam
Sv Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 tez bede kopal - kierunek jednak na monetki Moze ktos sie wybiera ?Sv
romkol Napisano 18 Listopad 2006 Autor Napisano 18 Listopad 2006 a gdzie się wybierasz? możemy się zgadać
Sv Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 byłem za Kłeckiem, a po 22giej to już w kimono uderzyłem, by wstać z rana i jechać na zwiady, szczególnie iż była mgła...niestet nic konkretnego nie wyszłoSv
romkol Napisano 20 Listopad 2006 Autor Napisano 20 Listopad 2006 ja rano pojechałem do Lubonia ale w lesie kręciło się tyle ludzi spacerowiczów że niedało się spokojnie pokopać więc się zwinełem i pojechałem koło Ptaszkowa a tam zupełna kicha,jedna mała łuseczka,ale nie załamuje się w niedziele znów ruszam pozdrawiam
Sv Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 W ten weekend jade w rodzinne strony - Kostrzyn n/O wiec tam bede szperał ale o ile za dwa tygodnie bedzie pogoda mozemy razem pokopac. Nie mam specjalnych miejsc w Poz. i pod Poz., dopiero robię tu rozeznanie. W sobotę byłem pod Chludowem - 2go wojenne fenisie, nasz grosz z 1925, luski do TT/PPS i chyba do kbks, 2 kulki muszkietowe i 3/4 jakiegos zegarka. Sv
romkol Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 Kostrzyn ciekawa okolica ładne fanty mogą wyjść ja w niedziele jadę się rozejżeć na lotnisko do Kąkolewa a po drodze zachaczę o Strykowopozdrawiam Roman
YARD Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Witam , Jakiś wspólny wypadzik jutro rano.Czekam na propozycje :)GG - 8945166 Yard
romkol Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 Yard możemy się wybrać razem zadzwoń 600372788
Sv Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Zrobilem rekonesans i oblazlem 5 miejsc ( na szybkiego by pomacac co w trawie piszczy ):- nieistaniejaca niemiecka kolonie- miejsce po niemieckej lesniczowce- 2 pola w srodku wsi - zbiegowisko sie zrobilo:)- miejsce po chacie w lesie ktora poszla pod Warszawe"Efekt sreni - przy chacie lesniczego zdrowo sie Iwan naparzal z Hansem ( od groma lusek od TT i maus, w tym chyba od sztucera z biciem C.A. , C -42 , na pewno miejsce warte ponownego odwiedzenia bo daleko za wsia a na pewno nikt tam nie grzebal z wykrywka ). Na polach fenigi, jakas broszka lub element duzego kolczyka z kol. metalu ( ladne ), blacha z nabitymi sygnaturami ale nie wiem jakiego przeznaczenia ( msiężna u góry nabite 694 na dole 2GR2C131 posrodku dziurka do mocowania ...?),gwiazdka chyba od ostrogi ( lekko zdobiona - tez chyba mosiezna ) i kupa innych smieci. Fotki sa ale nie dam rady ich tu wstawic bo nasz Admin. wlozyl jakas blokade i nie mozna ich zaladowac..Sv
romkol Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 u mnie dwie rozrywki fab50 i jedna niezidentyfikowana była głęboko dokopałem się tylko do lotki i dalej niechciało mi się kopać oprócz rozrywek znalazłem troche złomu jakieś kawałki samolotów i troche łusek do działek przeciwlotniczych
Sv Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 A na week& jakie namiary? Zastanawiam się gdzie uderzyć - znajmomy chce się gdzieś zabrać a że ma Rambo więc raczej na mało zaśmiecony teren.Szperał może ktoś koło Wojnowa?Sv
romkol Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 ja w soboty pracuje:( więc pozostaje mi tylko niedziela,myślałem o jakimś wypadzie rozpoznawczym w rejon Nowego Tomyśla? no ale jestem otwarty na propozycje można gdzieś wyskoczyć jakiegoś browarka przy okazji wypić:)
Sv Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Kolega z Rambo" znow nawalil - chalupe konczy a, ze zima laskawa wiec z tego korzysta..lazilem sam a wpier pol wielkoposki zjechalem i wrocilem na stare smieci czyli okolioce Obornik.Wyszlo 10 fenigow i 10 groszy PRL < co za zlosiliwosc losu:) >; pozniej zabzyczalo kawalek lampy naftowej ( he he - juz myslalem, ze to jakis przyrzad celowniczy )a na koncu regulaminowe bzykniecie i skala na wyswietlaczy na 9 kresek - mosiezna klamra o wymiarach 5,8 cm na 4,5 cm. Wyglada na taka od pasa glownego - jak walniesz koscia w leb to 5 min spokoju:) moze byc pruska bo to prawie Biedrusko.Sv
Sv Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 romkol szperasz jutro? Daj cynk na forum do 9tej jak mozesz.Scv
romkol Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 Sv wczoraj wieczorem byłem u kumpla troche popilismy,dzisiaj jak trochę doszedłem do siebie (ok 13-tej) pojechałem do Lubonia ale ogólnie wielka porażka.Morze w następną niedziele się zgadamy?pozdrawiamromkol
Sv Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Spoko. Patrzac wieczorem w Sobote na prognoze pogody ( mialo niby padac w dzien )machnalem pare Tyskich no i z rana samochodem nie bylo sensu sie ruszac..Sv
romkol Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 myślałem o okolicy Nowego Tomyśla ale można jechać gdzieś na północ pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.