romkol Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 Witam wszystkich! w niedzielę wybieram się troche pokopać blisko poznania może jest ktoś chętny się przyłączyć ? zapraszampozdrawiamRoman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 a gdzie lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 chcę się wybrać albo między Luboń a Puszczykowo lub Antoninek od cmentarza na Miłostowie do Bałtyckiej,jeszcze nie zdecydowałempozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 tez bede kopal - kierunek jednak na monetki Moze ktos sie wybiera ?Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 a gdzie się wybierasz? możemy się zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 byłem za Kłeckiem, a po 22giej to już w kimono uderzyłem, by wstać z rana i jechać na zwiady, szczególnie iż była mgła...niestet nic konkretnego nie wyszłoSv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 20 Listopad 2006 Autor Share Napisano 20 Listopad 2006 ja rano pojechałem do Lubonia ale w lesie kręciło się tyle ludzi spacerowiczów że niedało się spokojnie pokopać więc się zwinełem i pojechałem koło Ptaszkowa a tam zupełna kicha,jedna mała łuseczka,ale nie załamuje się w niedziele znów ruszam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 W ten weekend jade w rodzinne strony - Kostrzyn n/O wiec tam bede szperał ale o ile za dwa tygodnie bedzie pogoda mozemy razem pokopac. Nie mam specjalnych miejsc w Poz. i pod Poz., dopiero robię tu rozeznanie. W sobotę byłem pod Chludowem - 2go wojenne fenisie, nasz grosz z 1925, luski do TT/PPS i chyba do kbks, 2 kulki muszkietowe i 3/4 jakiegos zegarka. Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 Kostrzyn ciekawa okolica ładne fanty mogą wyjść ja w niedziele jadę się rozejżeć na lotnisko do Kąkolewa a po drodze zachaczę o Strykowopozdrawiam Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam , Jakiś wspólny wypadzik jutro rano.Czekam na propozycje :)GG - 8945166 Yard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 Yard możemy się wybrać razem zadzwoń 600372788 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Zrobilem rekonesans i oblazlem 5 miejsc ( na szybkiego by pomacac co w trawie piszczy ):- nieistaniejaca niemiecka kolonie- miejsce po niemieckej lesniczowce- 2 pola w srodku wsi - zbiegowisko sie zrobilo:)- miejsce po chacie w lesie ktora poszla pod Warszawe"Efekt sreni - przy chacie lesniczego zdrowo sie Iwan naparzal z Hansem ( od groma lusek od TT i maus, w tym chyba od sztucera z biciem C.A. , C -42 , na pewno miejsce warte ponownego odwiedzenia bo daleko za wsia a na pewno nikt tam nie grzebal z wykrywka ). Na polach fenigi, jakas broszka lub element duzego kolczyka z kol. metalu ( ladne ), blacha z nabitymi sygnaturami ale nie wiem jakiego przeznaczenia ( msiężna u góry nabite 694 na dole 2GR2C131 posrodku dziurka do mocowania ...?),gwiazdka chyba od ostrogi ( lekko zdobiona - tez chyba mosiezna ) i kupa innych smieci. Fotki sa ale nie dam rady ich tu wstawic bo nasz Admin. wlozyl jakas blokade i nie mozna ich zaladowac..Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 u mnie dwie rozrywki fab50 i jedna niezidentyfikowana była głęboko dokopałem się tylko do lotki i dalej niechciało mi się kopać oprócz rozrywek znalazłem troche złomu jakieś kawałki samolotów i troche łusek do działek przeciwlotniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 A na week& jakie namiary? Zastanawiam się gdzie uderzyć - znajmomy chce się gdzieś zabrać a że ma Rambo więc raczej na mało zaśmiecony teren.Szperał może ktoś koło Wojnowa?Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2006 ja w soboty pracuje:( więc pozostaje mi tylko niedziela,myślałem o jakimś wypadzie rozpoznawczym w rejon Nowego Tomyśla? no ale jestem otwarty na propozycje można gdzieś wyskoczyć jakiegoś browarka przy okazji wypić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Kolega z Rambo" znow nawalil - chalupe konczy a, ze zima laskawa wiec z tego korzysta..lazilem sam a wpier pol wielkoposki zjechalem i wrocilem na stare smieci czyli okolioce Obornik.Wyszlo 10 fenigow i 10 groszy PRL < co za zlosiliwosc losu:) >; pozniej zabzyczalo kawalek lampy naftowej ( he he - juz myslalem, ze to jakis przyrzad celowniczy )a na koncu regulaminowe bzykniecie i skala na wyswietlaczy na 9 kresek - mosiezna klamra o wymiarach 5,8 cm na 4,5 cm. Wyglada na taka od pasa glownego - jak walniesz koscia w leb to 5 min spokoju:) moze byc pruska bo to prawie Biedrusko.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 romkol szperasz jutro? Daj cynk na forum do 9tej jak mozesz.Scv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 Sv wczoraj wieczorem byłem u kumpla troche popilismy,dzisiaj jak trochę doszedłem do siebie (ok 13-tej) pojechałem do Lubonia ale ogólnie wielka porażka.Morze w następną niedziele się zgadamy?pozdrawiamromkol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Spoko. Patrzac wieczorem w Sobote na prognoze pogody ( mialo niby padac w dzien )machnalem pare Tyskich no i z rana samochodem nie bylo sensu sie ruszac..Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechub Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 jak coś to tel 609829866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Witam!może jakiś wypadzik jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 a gdzie jedziesz ?? może na płn. od poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 myślałem o okolicy Nowego Tomyśla ale można jechać gdzieś na północ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 no to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 wyjazd z rana ok! mój nr600372788 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.