bjar_1 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Yorik - ta broń japońskiego spadochroniarza" to chyba był brytyjski pm Lanchester, a nie MP-28... Chyba bo dobrze się nie przyglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 A co do grobów - Polen, Kreta i zwei sohne" w Stalingradie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Erste Polen ,zweite Kreta, drite und furte Stalngrad...Stalingrad...Vier Sohne...No z piosenką się poddaję;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 lanchester czy jak sie to pisze...Wila wianki i zucala je do falujacej wody.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 rzucala znaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Lanchester czyli angielska kopia MP28?To co z tą piosenką. Czas puścić farbkę, bo wreszcie ktoś nie wytrzyma i oglądnie, a to nie sztuka.A ta mąka? Jakaś liczba chyba była na jej określenie.No to jeszcze jedno. Za co Kugel dostał wp... od Gustlika w Ritzen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 za zegarya piosenka to:wila wianki i rzucala je do falujacej wooooody :>Juz ja raz spiewalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 krupczatka ,przeciż widze, szesćdziesiątka"-Weżniecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Chyba w Uprowadzeniu Agaty"...:)Zarccik ,taki mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 nie bylo cie 2 godziny - pewnie ogladales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Dobry kawał Czereśniaka - Co to jest : całe czarne i ma sześć nóg ?- Nie wiem, co ?- SS-man na koniu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 kurcze moja zagadka na jutro :(a z czego janek dal rekawiczki lidce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Z dobrego serca;)Ze skóry jenota oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Z jenota. Ale kurna tak myślałem, że krupczatka, tylko ta liczba mnie zmyliła i nie byłem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Ech spóźniłem się deczko, ale last but not least" jak mawiają Angole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 to ja znowu muzycznie :)Jak lecialy pierwsze slowa piosenki radiotelegrafistki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 To ja, to ja, to ja odpowiadam też muzycznie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Yes Yes YesZnam alternatywne slowa- mnie cenzuralne...no i pytanie banal jaki numer mial czolg chorazego od Lidki i jak gosc mial na imie (zenada Panowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 W pociągach do Sielc śpiewali:Wiła wianki i rzucała je do falującej wody..., a w drugim Sławnoje morie, swiaszczennyj Bajkał1. Co chciał robic Janek po wojnie ?2. Po co mu był suwak logarytmiczny i od kogo go dostał?3. Jaki pistolet zaklepywał Franek Wichura w twierdzy w Kłodzku?4. Co Grigorij dostał ze słowami ..Masz szanuj... jaki wzór ? , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Chorąży Zenek a czołg ...chyba 101 się pali..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 1. Nie pamiętam2. Suwak dostał od radzieckiego oficera przy okazji chyba obliczeń jak czołgiem wjechali w wodę tunelu w Berlinie3. Walther P-384. Szabla - wz 34 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Nie mogłem się oprzecArua kartwelo theli hmals ikar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 costam orle bla bla bla ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 gruzinie chwyc za miecz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Ad 1 chciał iśc na politechnikę , budowac okretyad2 radziecki kapitan saperów Iwan Pawłow- sobowtór Olgierda. Suwak spodobał mu się ,a dostał go jak Pawłow dostał ostatnim nabojem od HJ.Ad 4.wz 21 (ale jeszcze sprawdzę)i bez temblaka.A tak w ogóle ...to kto broń w jajecznicy maczał?...i dobranoc ,a jak jeszcze mosz ten notes to se zapisz, że dowodca nie kładzie się spac jak nie powie kiedy go obudzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.