Witam! Podczas niedawnych poszukiwan znalazlem wrak wysadzonego czolgu. Z tego miejsca udalo mi sie pozyskac plyte pancerna o wadze ok 700 kg. , grubosci ok 5 cm dlugosci ok 2 m i szerokosci ok 90 cm. Plyta zostala wyrwana na spawach koloru srebrnego i posiada po jednej stronie frez w ktoryn znajduje sie blok metalowy polaczony z plyta 5 srobami. Niestety nieudalo mi sie zaladowac fotki , wiec jezeli ktos bylby zainteresowany i moglby pomoc w identyfikacji tego czolgu to podesle na maila. Dziekuje i pozdrawiam Stefan
Pytanie
stef
Podczas niedawnych poszukiwan znalazlem wrak wysadzonego czolgu. Z tego miejsca udalo mi sie pozyskac plyte pancerna o wadze ok 700 kg. , grubosci ok 5 cm dlugosci ok 2 m i szerokosci ok 90 cm. Plyta zostala wyrwana na spawach koloru srebrnego i posiada po jednej stronie frez w ktoryn znajduje sie blok metalowy polaczony z plyta 5 srobami. Niestety nieudalo mi sie zaladowac fotki , wiec jezeli ktos bylby zainteresowany i moglby pomoc w identyfikacji tego czolgu to podesle na maila.
Dziekuje i pozdrawiam Stefan
100 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.