Skocz do zawartości
  • 0

z cyklu zabawy w rozpoznawanie - co to za zelastwo ?

luc

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
...ściółka ,harfa... panowie... przecież to jest ten gadżet co był montowany na niemieckich bombowcach np. na He-111 służący do przecinania stalowych lin od balonów zaporowych.
Ot i cała zagadka!

pozdrawiam wszystkich!:)
Napisano
no to jak zabawy to moim zdaniem :) jest to bardzo ciekawy fancik :) cena giełdowa w detalu bez promocji dość wysoka :) jednak spotykany często :) Nokia 6310i :))) Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Jak dla mnie to bym dołożył jeszcze drugi taki obok i miałbym ładny stojak na jakieś poziome, długie przedmioty - coś w stylu staojaka na katane, wakizaschi itp.
Napisano
Jak dla mnie - a powinienem miec jakis glos jako zalozyciel watku - najlepszy jest grzebien tesciowej - zdecydowanie przebija moje skrzydlo husarskie.
Napisano
Salve,

Hmmm doprawdy ciekawe. Optuje za jakims przyrzadem z gospodarstwa wiejskiego ale...? Do bardziej wnikliwej analizy proponuje aby szanowny znalazca pokusil sie o porobienie troche innych fotografii - t.j. z innych stron etc. Byc moze wtedy wyjdzie szydlo z worka - np jakis bardzo oryginalny wieszak, czy jak ktos wyrzej wspomnial przyrzad do orki itp.

Z szacunkiem

Gandalf de Grey

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie