Graudenz 18 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Ale jak kolega woli typową strzelankę to polecam Red orchestra, tam również są czołgi i inne wynalazki.A w t-34 vs tiger mamy tylko do wyboru te dwa czołgi
v Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 Przeszedłem daaawno temu PZ elite a potem PZ elite z dodatkiem. Oczywiście w kampanii.I nie ma lepiej oddającej klimat gry,reszta to po prostu jebanki w stylu RO (ja też lubię :) )Symulator lotu oczywiście Ił-2 z dodatkami.
gothic72 Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Gra wypasik :)))))Post został zmieniony ostatnio przez moderatora vonadamski 21:29 02-07-2009
vonadamski Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Witam!!!Hm. Gra jest ciekawa ale mało realizmu. Uważam że graficznie ładny.Z poważaniem vonadamski
kacell Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 A do battle tank jest jakiś samouczek czy trening aby opanować te całe sterowanie ? :)
skolcio Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Niestety nie, wszystkiego trzeba się samemu nauczyć. :) Ale nie jest to, aż tak trudne jak się wydaje. Po 2 misjach już będziesz wiedział co gdzie jest. Ja miałem duże problemy za pierwszym razem, żeby ruszyć z miejsca :) Trzeba odpalić silnik z" , zwiększyć moc * " i zwolnic hamulec M", dopiero wtedy można wrzucić bieg. Sterujesz już normalnie, potem możesz włączyć automatycznego dowódcę, bo automatyczna obsługa działa nie daje już tyle frajdy. Prawdą jest że, aby zniszczyć T-34 z tygrysa trzeba wpakować w niego trochę pocisków, są jednak czułe punkty które powodują jego piękną eksplozję, często z urwaniem wieżyczki. Można zerwać gąsienicę i zniszczyć samą armatę. Duża zaletą jest także możliwość zbliżenia na każdy zniszczony cel po zakończeniu misji, widać dokładnie trafienia pocisków. Da się także wjeżdżać w budynki i miażdżyc armatki ppanc gąsienicami. Polecam gierkę, w mojej opinii najlepszy symulator czołgowy.
jacek-26 Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 a w to graliście Steel Fury: Kharkov 1942 . dla mnie wypas.
piotrek-stg Napisano 11 Lipiec 2010 Napisano 11 Lipiec 2010 Ciut wyżej jest napisaneParę screenów z T-34 vs Tiger"
sherman m4 Napisano 12 Grudzień 2010 Napisano 12 Grudzień 2010 Gdyby dac taką grafikę do PANZER ELITE to nie było by lepszego symukatora czołgu !!!!!!!!!!!!!!!Ma ktoś może dodatek do PANZER ELITE ACTION-DUNE OF WAR ?Moi zdaniem chwilowo najlepszym symulatorem czołgu jest T-72.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.