detek Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 Panzer Elite, zawsze mnie szlag trafiał jak kończyła się benzyna gdzieś na środku pustyni. Heh nawet tak samo realistyczne były potyczki z tygrysem, tłukłeś godzine a on stooooiiii i stoooiii...Jeszcze jak się załadowało mod i odpaliło jagdtiger'a. Ech, to jest dopiero gra...
Kafar Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Z całego serca polecam T-72 Bałkany w ogniu. Świetna gra, przyjany interfejs. Sposób na miłe spędzenie długich zimowych wieczorów.
detek Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 T-72 i panzer eliteszczerze powiem że jak dla mnie t-72 jest za trudną grą, gubię się w pozycjach strzelec obserwator dowódca kierowca itp itd. ale i tak użera się z tą grą dość przyjemnie
Nimrod-PW Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 A ja proponuje ten, według mnie chyba najlepszy symulator czołgów z II wś.T34vsTiger, a tu link do kilku filmików http://www.youtube.com/watch?v=9xolP56VmSM
radek98k Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Chce kupic jakiś symulator. Red orchestra, Panzer elite, i inne. co mam kupic, raczej red orchestra.
Pyra75 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Ja polecam Red Orchestrę, nie ma to jak pędzące czołgi na mapie typowo czołgowej, jak w słuchawkach słyszysz zniekształcony dzwięk słów. Przeklinasz wolno obracającą się wieżę 9 w niemieckim czołgu, nie pamiętam modelu) bo akurat cel się pojawił. Dla mnie osobiście najlepsze są natarcia całą linią czołgów, czasem wolę być tylko kierowcą niż ładowniczym, większa frajda.No i te komendy, wydawane po rosyjsku lub niemiecku, powalają.
Tradytor Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 No Pyra zgadzam sie z Tobą a ten czołg to zapewne tygrys bo w nim wieża tak długo się obraca i pocisk długo ładuje
Tradytor Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 A jeszcze pytanie do Ciebie jaki masz nick w grze ?
siwy244 Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 gdzie można kupic World War II Battle Tanks: T-34 vs. Tiger bo jest narazie niedostepny a ma byc wydany ponoc w lipcu
Tradytor Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 A to nie spotkałem się z Tobą w walce:) ja tez mam taki sam pozdro
Pyra75 Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Oj , dawno nie grałem, syn okupuje komputer, a on gra w Battlefielda 2, oczywiście, wszędzie z moim nickiem ;-)
walenko97 Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 T73 jest beznadziejne. Poprostu nieda się grać. Gdyby ktoś chciał fajny symulator samolotu ił-2 szturmownik lub ił-2 1946 są tam prototypy niemców np. Henkel-Lerch czy tam jakoś tak... Radzę sobie polatać w potyczkach misje są bardzo trudne. pozdrawiam wszystkich walenko97
beny Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Postarałem się o Panzer Elite ,niestety w grze występuje wiele błędów bardzo utrudniających grę (szczególnie w trybie kampanii) .Grając amerykanami nie potrafię zrobić zbliżenia na celowniku z nieznanych przyczyn. Gdyby nie te wady i dość archaiczna grafika od gry bym nie odchodził. Do realizmu ciężko się przyczepić, misje są ciekawe, polecam (chociaż mogło by być lepiej..)
walenko97 Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Ściągajcie gry z www.torentty.org mają najwięcej gier i wszystkie działają bez płyty ale trzeba mieć winrara i power ISO
NEPTUNAK Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Porównując z innymi symulatorami czołgów, to Tiger vs t-34" opłaca się
siwy244 Napisano 11 Maj 2009 Napisano 11 Maj 2009 Gdzie można kupic gierke bo chyba sie niedoczekamy na wydanie !!!!
Rujewit Napisano 4 Czerwiec 2009 Napisano 4 Czerwiec 2009 Tiger vs t-34 grałem jeszcze w wersję przed premierową i uważam, że jest to jeden z lepszych symulatorów w jakie grałem :) i z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu! Gdybym nie zrobił 2 tygodnie temu formata zademonstrowałbym jak wyglądał mój tygrys po 20-paru trafieniach hehe ;) W sumie długo nie pograłem bo miałem ruską wersję i paru rzeczy nie mogłem skumać np. komend dla innych pojazdów, które z nami atakują.. I denerwowała mnie jedna rzecz a mianowicie jak dostaliśmy w gąskę to praktycznie był koniec gry bo czołg był unieruchomiony a trzeba było dalej nacierać... No i ai piechoty zostawiało dużo do życzenia... Ale pewnie wszystko zostało zmodyfikowane co do oficjalnej wersji, więc nie ma co narzekać ;) Ale tak jak mówię jak dla mnie jeden z najlepszych o i ile nie najlepszy symulator czołgu ( a właściwie czołgów ;)
NEPTUNAK Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Właśnie nic nie zrobiono z tą gąską, trafiony i stoisz.
pomsee Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napiszcie czy trudno opanować T34 vs Tiger" słyszałem, że ma dosyć skomplikowane sterowanie, dużo komend i klawiszy.
Graudenz 18 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 W - bieg wyższyS - bieg niższyStrzałki - obroty silnikaSpacja - hamulec ręcznyF11 - samozniszczenie własnego czołguNum1, Num7, Kołko myszy - kalibracja celownika działaNum9 - podświetlenie celownikaF - wł/wył. komputerowego kierowcy (któremu wydajemy rozkazy)G - wł/wył. komputerowego działonowego (j.w.)H - wł/wył. komputerowego dowódcy* - ustawienie maks. obrotów silnika (bez tego nie ruszymy)Ins - miejsce kierowcyHome - miejsce działonowegoPageUp - miejsce dowódcyLPM, Del - wystrzał armatyPPM, End - wystrzał działka sprzężonego z wieżyczkąPageDown - Typ pociskuI. PrzeciwpancernyII. Przeciwpancerny podkalibrowy (lepsza przeblijalność)III. OdłamkowyF1 - Widok ze środka kabinyF2 - Otwarcie włazuF3 - Okular (lornetka)F4 - Widok specjalnyF5 - KabinaF6 - Widok zewnętrznyO,K,L,; - przesuwanie mapkiNum5 - centrowanie mapkiN - rozmiar mapkiNum+ - przyblizenie widokuNum- - oddalenie widokuT - wł wył napisyY - wł wył panel ekipażaU - wł wył panel kierowcy- wł wył mapy, kompasuNum8, Num2, Num4, Num6 - sterowanie działemMysz - precyzyjne sterowanie działem
Graudenz 18 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 masz tu sterowanie do gry :) A symulator sam w sobie jest dobrze dopracowany, chodź dosyć trudny
pomsee Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Ok dzięki :)Podobno jeszcze jest tak, że ciężko ustrzelić t34 a z kolei teciak nie ma problemu aby rozwalić tygrysa. Czy to prawda?
Graudenz 18 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 przyznam że wyjechanie na wolną przestrzeń i nie ukrycie się szybkie grozi unieruchomieniem czołgu bądź zniszczeniem...No ale po kilku godzinkach można się połapać o co w niej chodzi.Ja nigdy nie lubię celować działem i strzelać bo to już naprawdę jest trudne.Lepiej włączyć automatyczną obsługę działa i skupic się na kierowaniu czołgu i dowodzeniu :)A co do porównania obydwóch czołgów są identyczne nie ma prawię różnicy.T-34 szybciej obraca się wieża i jest bardziej mobilny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.