revelli Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Ten złom z czasów komuny robi się coraz większym rarytasemzwłaszcza od czasów kiedy wojsko wycieło w pień wszystkie T-55ijego pochodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 revelli masz 100% racje, to cos stoi na zlomie i jest OKAZEM któryt chodzi, ponoc dostali 40 czołgów do wycinki,został jeden na pamiatkę, tak zarządził szef firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 mam pytanie do uzytkownika YARD. Gdzie jest to miejsce z czołgami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Poligon Centrum Szkoilenia Wojsk Lądowych w Biedrusku. Od szlabanu wjazdowego na poligon od strony Biedruska, to jakieś 1,5 km po prawej stronie... ...ale na tym poligonie jest jeszcze kilka podobnych miejsc, a nawet ciekawszych (pożna zobaczyć jak T-55 przyjmują subtelny ostrzał od T-72 i PT-91)... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Witam, dzięki za odpowiedz. Ale jak już kol. Boro pisze to prosze o info. gdzie stoją T-55 z otworkami" , Pojawie się z aparatem foto [w niedziele, jak nie strzelają] i zrobie pere fotek penetracji".Yard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Jeżeli wiesz gdzie są ceglane wieże obserwacyjne na Pasie Taktycznym, to w okolicy tej stojącej na samym środku znajdziesz ostrzelanych T-55 kilka sztuk. Natomiast jeżeli nie wiesz gdzie są te wieże, to musiałbyś wjechać na poligon od strony Biedruska w kierunku Chludowa (choć bliżej będzie od drugiej strony ;) ). Docierając tą droga do Pasa Taktycznego, znajdziesz wieże i wraki czołgów.Owocnych poszukiwań.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arizonablue Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 ciekawe gdzie są takie żabie oczka, że zamiast żab czołg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arizonablue Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 ciekawe gdzie są takie żabie oczka, że zamiast żab czołg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 witam - znalazłem czołg, może ktoś mi powie co mam zrobic aby go zatrzymać dlasiebi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Zrobic fotke, wrzucic na forum, obserwowac skutek dla poprawienia humoru, zalać bak do pełna i wyjazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 chciałbym ale jest pod wodą, trzeba czekać do lata aż woda opadnie, wtedy mam zamiar go wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Hej to zrób teras zdjęcia i możliwe ze będzie, cokolwiek widać, chociaż tafli wody .POZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Hehe, rozwaliło mnie to. T-74 kupujcie, nieznany prototyp. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 nie myśl sobie Fester że se jaja robię , w przeciwieństwie do innych to nie piszę na darmo. I to jest pantera a nie jakiś rusak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 TeraPan z czymś wyskoczył i to nie z ruskiem.Ho ho!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 A swoja droga,tak na poważnie. Czy jest chociaż cień szansy na wyeksplorowanie" w naszym kraju jakiegoś pojazdu, będącego w stanie na tyle dobrym jak to sie widzi np. w Rosji? Jest na forum link do filmiku na youtube z wyciągania takiego T-34/76. Osobiście myślę że nie. Wiecie, muł itp. zakonserwowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 A kto wie co jeszcze polska ziemia kryje... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Za mała Polska na tylu chłopa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Polska ziemia kryje na pewno wiele, wiele tajemnic. Ale o dobrą maszynę z bagna raczej trudno.Wyciągane są mało dobre lub kiepskie egzemplarze (stan zachowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Ojj nie do końca się zgodzę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 jeżeli chodzi o muł to jest bardzo dobra konserwacja. tylko jak coś się wyciągnie z tego mułu i dostanie tlenu automatycznie szlag to trafia- wiem jak to jest bo jak wyciągnołem w jeziora radio z IIwś to po paru godzinach tylko pokrętło zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Bolek 60 i jak tam z tym czołgiem na pisałeś ze jest? To musiałeś go i widzieć???? Co to za czołg hhhhhhhęeęęeęęęe?))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 pantera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Jak jesteś pewnie ze to Pantera to na pewno widziałeś ten czołg???????? Tak czy nie > to musiałeś widzieć numer???!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 A może to Pantera z alledrogo, i ktoś sobie reklamę robi?http://allegro.pl/item274545923_czolg_pantera.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.