PATRON Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 :-)))) dobre ...moj ulubiony wątek ...dawajcie dalej .PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Firek frajerze nie myty:) Oskar ty nie wiesz gdzie stały te działka, a ja już teren skopałem jak ssałem mleko mojej matki. Nie ma już nic, prawie każdy ma dziś wykrywacz metali. Oskar i nie daj sobie wciskac baji ze czołgu nie ma:) Ah sory firek, jestes dzieckiem i imieniu oskar, któremu łatwo opowiedzieć BAJKę o tym że nie ma czołgu i ze jeszcze cos może byc po działkach H.H (88) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Spokojnie bez takich prosze :) Ja teraz jestem na Etapie niedowiarka ponieważ:1. Ludzie mówili że to bajki2. Miałem informacje KWP Opole że nurkowali i nic nie ma3. Ale woda tam jest tak mętna a dno tak zamulone że z pewnością mogli coś przeoczyć nawet coś tak dużegoz resztą jak dla mnie to nurkowanie tam jest raczej niebezpieczne więc pewnie odwalili swoje i pojechali.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Jeziorko można sprawdzić kamera a przy obecnej technice nie potrzeba widoczność.Dodatkowo w zależności od jego ph można pomóc w jego samooczyszczeniu.A można też je odmulić i przyroda będzie zadowolona i eksplorator.pozdr.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 oksio, co tu sprawdzać. Jeziorko ma 15 metrów średnicy i 4,5 metra głębokości, nurkowały tam chmary ludzi, więc na 100% tam czołgu nie ma. I wieżyczki też nie ma, bo komu chciałoby się ją zaciągać do tego bagna kilkaset metrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 vojtaz2 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam i widze odpowiedzi, może zdradze coś, co ja od wiosny tam badam. napewno jest coś po czołgu, może i jest cały, ale jest lekko przysypany, jednym brzegiem, miałem nie zdradzac, ale widze pełno osób które niby tam nurkowały, no pewnie skakali do wody z brzegu w tym miejscu gdzie jest troszke przysypany, więc każdy kóry skakał i myslał że czołg jest na środku stawu, omijał go na samym starcie. A taka kamerka by się przydała:) ale po woli, sa ludzie którzy chca mi pomóc, chca zanurkować,a ja tylko wskażę w którym miejscu! i ZABIE OCZKO nie jest niebezpieczne, to co tam było, zawsze było rozebrane, nie spotkałem się z uzbrojoną bombą lub pociskiem.Firek, ja też cię przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Miło vojtaz2 że przeprosiłeś ale na drugi raz proszę o więcej umiaru, bo moja reakcja może być szybsza niż twoje przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Spoko admin, wiesz firek to mój kolega:) a i ostatnio podpadł u mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 vojtaz2 jeszcze raz gratuluje i ciągnij dalej -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Coś profos nie słuchają rad doświadczonego starszego wiekiem Kolegi. Niech szukają, obstawiam że to my się pośmiejemy z naiwności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 hi hi bedzie fajnie, ja jestem optymistą, a nie robolem który nie ma czasu na swoje hobby:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajuza Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 WojtekJestem ciekawy co pomysla ludzie o tobie jak sie dowiedzą ze z ciebie nie jest zaden poszukiwacz tylko zwykly zlomiaz ktory powylawial te rzeczy a puzniej je sprzedal na zlom czy tak sie zachowuje poszukiwacz a po drugie kazdy normalny poszukiwacz nie dradza swojego miejsca, czy ty wiesz co tam bedzie sie dzialo za pare tygodni? Ja tez jestem z twojego miasta i nie wyobrazasz sobie jak mi sie cisnienie podnioslo ja przeczytalem te twoje posty chlopie mozesz pisac ze tam jest ten czolg i wychodza fajne faty ale nie podawaj namiarow na forum. Nie jestes sam w naszym miescie, tylko to mnie uspokaja ze tam juz niewiele zostalo.Nie pozdrawiam :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Czesc wojtek ja rowniez zaniepokojilem sie twoim postem i w pewnym stopniu popierma Sajuze, jak mozesz to wpadnij do mnie z Kaziem jutro pogadamy Adam z Łąki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Podpisuję się pod słowami Sajuza. Może wyłowione fanty nie były w dobrym stanie, ale to nie był powód, żeby je oddawać na złom. Jeżeli ich nie chciałeś to mogłeś komuś podarować albo sprzedać, albo nawet wrzucić z powrotem do bagna. Ciekawe co masz zamiar zrobić z tym czołgiem, który niby tam jest? Oddać na złom?Dla mnie jesteś zwykłym złomiarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 A może to Ty pociąłeś palnikiem i sprzedałeś na złom czołg o którym piszą w dzisiejszym Tygodniku Prudnickim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Chłopaki ja mam wyrok, dlatego nie ryzykuję, i oddaje na zlom. Jeśli chodzi o namiary to podziękujecie misiaczkowi67, on wam wytłumaczył jak dojechac na żabie oczko!!!!!!!!!!!!!!!a i nie nie panikujcie tak bardzo, jakies fajne rzeczy to zostawiam,ważne tylko żeby nie podlegały pod ustawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 I co teraz panowie, straż obywatelską tam ustanowicie i przegonicie obcych ?:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Czolgu niema ... napewno nie tam hehe ... Organizuje akcje zasypywania Zabiego Oczaka ,chetnych zapraszam z lopatami ;) - podajcie to jeszcze to telexpresu ze jest takie miejsce ... " co za bida ! ( moglibyscie chociaz za soba sprzatac !!!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 przepraszam za literowke o" ;) i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Kat333 ty nie wiesz czy jest czy nie ma, a ja mam ślad który prowadzi do do....czołgu w żabim oczku, tylko tacy jak ty w połowie go zasypali:) w sumie samo runeło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 No i witam tych którzy siedza w domu i nic nie robą oprócz tego że opieprzają mnie za czyjeś błedy, np.że ja zdradzam miejsca, że nie ma czołgu. Nikt nie sprawdził zabiego miejsca, tak jak ja. oto wczorajszy wyłow, z niby smietniska, a ładny okaz, pusty w środku. zapalnik urwany, cacko waży 14 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczek67 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Miałem już nie zabierać głosu, ale ostatni raz w tym wątku się wypowiem namiary dla tego podąłem dokładne, żeby ktoś z poszukiwaczy prawdziwych zdążył cos dla siebie wyciągnąć i postawić na półce. Niż złomiarze pokroju vojtaz2" maja to wyciągnąć i na drugi dzień ma to trafić na skup złomu lub allegro a oto w tym wszystkim chodzi.P.S. kolega już w dziale identyfikacja chce się dowiedzieć, co to za zamek i ustalił cenę dla ewentualnych kupców 200zł. Panowie POSZUKIWACZE sami wyciągnijmy to, co zostało zanim złomiarze się do tego dobiorą A co do tego ze nie ma tam niebezpiecznych rzeczy to się nie zgadza ani trochę są i to bardzo tak ze można za to dostać wyrok.A wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 misiaczek67, wiem że pracujesz sobie iładna kase zbijasz, ja niestety nie pracuję, mam szkołe:) uczę się żeby w zyciu nie miec takich szajzkich zajęć typu zbierania złomu i stawiania na półkach swojego pokoju, lub zasmiecana strychu. Wiesz wole te pare złotych na jedzenie, paliwo odzyskac niż nic nie robić, a z powodów nudy chodzic i rozbijac się jak połowe moich koleów9czyli połowe miasta). Tylko szkoda że nie potrzebnie się ludzie wtracają w czyjes zycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.