Skocz do zawartości

CZOŁG

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Firek frajerze nie myty:) Oskar ty nie wiesz gdzie stały te działka, a ja już teren skopałem jak ssałem mleko mojej matki. Nie ma już nic, prawie każdy ma dziś wykrywacz metali. Oskar i nie daj sobie wciskac baji ze czołgu nie ma:) Ah sory firek, jestes dzieckiem i imieniu oskar, któremu łatwo opowiedzieć BAJKę o tym że nie ma czołgu i ze jeszcze cos może byc po działkach H.H (88)

Spokojnie bez takich prosze :) Ja teraz jestem na Etapie niedowiarka ponieważ:
1. Ludzie mówili że to bajki
2. Miałem informacje KWP Opole że nurkowali i nic nie ma
3. Ale woda tam jest tak mętna a dno tak zamulone że z pewnością mogli coś przeoczyć nawet coś tak dużego
z resztą jak dla mnie to nurkowanie tam jest raczej niebezpieczne więc pewnie odwalili swoje i pojechali.

pozdrawiam

Jeziorko można sprawdzić kamera a przy obecnej technice nie potrzeba widoczność.
Dodatkowo w zależności od jego ph można pomóc w jego samooczyszczeniu.
A można też je odmulić i przyroda będzie zadowolona i eksplorator.
pozdr.
Oksio

oksio, co tu sprawdzać. Jeziorko ma 15 metrów średnicy i 4,5 metra głębokości, nurkowały tam chmary ludzi, więc na 100% tam czołgu nie ma. I wieżyczki też nie ma, bo komu chciałoby się ją zaciągać do tego bagna kilkaset metrów?

Witam i widze odpowiedzi, może zdradze coś, co ja od wiosny tam badam. napewno jest coś po czołgu, może i jest cały, ale jest lekko przysypany, jednym brzegiem, miałem nie zdradzac, ale widze pełno osób które niby tam nurkowały, no pewnie skakali do wody z brzegu w tym miejscu gdzie jest troszke przysypany, więc każdy kóry skakał i myslał że czołg jest na środku stawu, omijał go na samym starcie. A taka kamerka by się przydała:) ale po woli, sa ludzie którzy chca mi pomóc, chca zanurkować,a ja tylko wskażę w którym miejscu! i ZABIE OCZKO nie jest niebezpieczne, to co tam było, zawsze było rozebrane, nie spotkałem się z uzbrojoną bombą lub pociskiem.

Firek, ja też cię przepraszam

Wojtek
Jestem ciekawy co pomysla ludzie o tobie jak sie dowiedzą ze z ciebie nie jest zaden poszukiwacz tylko zwykly zlomiaz ktory powylawial te rzeczy a puzniej je sprzedal na zlom czy tak sie zachowuje poszukiwacz a po drugie kazdy normalny poszukiwacz nie dradza swojego miejsca, czy ty wiesz co tam bedzie sie dzialo za pare tygodni? Ja tez jestem z twojego miasta i nie wyobrazasz sobie jak mi sie cisnienie podnioslo ja przeczytalem te twoje posty chlopie mozesz pisac ze tam jest ten czolg i wychodza fajne faty ale nie podawaj namiarow na forum. Nie jestes sam w naszym miescie, tylko to mnie uspokaja ze tam juz niewiele zostalo.
Nie pozdrawiam :((

Podpisuję się pod słowami Sajuza.
Może wyłowione fanty nie były w dobrym stanie, ale to nie był powód, żeby je oddawać na złom. Jeżeli ich nie chciałeś to mogłeś komuś podarować albo sprzedać, albo nawet wrzucić z powrotem do bagna. Ciekawe co masz zamiar zrobić z tym czołgiem, który niby tam jest? Oddać na złom?
Dla mnie jesteś zwykłym złomiarzem.

Chłopaki ja mam wyrok, dlatego nie ryzykuję, i oddaje na zlom. Jeśli chodzi o namiary to podziękujecie misiaczkowi67, on wam wytłumaczył jak dojechac na żabie oczko!!!!!!!!!!!!!!!a i nie nie panikujcie tak bardzo, jakies fajne rzeczy to zostawiam,ważne tylko żeby nie podlegały pod ustawe:)

Czolgu niema ... napewno nie tam hehe ... Organizuje akcje zasypywania Zabiego Oczaka ,chetnych zapraszam z lopatami ;) - podajcie to jeszcze to telexpresu ze jest takie miejsce ... " co za bida ! ( moglibyscie chociaz za soba sprzatac !!!! )

No i witam tych którzy siedza w domu i nic nie robą oprócz tego że opieprzają mnie za czyjeś błedy, np.że ja zdradzam miejsca, że nie ma czołgu.

Nikt nie sprawdził zabiego miejsca, tak jak ja. oto wczorajszy wyłow, z niby smietniska, a ładny okaz, pusty w środku. zapalnik urwany, cacko waży 14 kg.

Miałem już nie zabierać głosu, ale ostatni raz w tym wątku się wypowiem namiary dla tego podąłem dokładne, żeby ktoś z poszukiwaczy prawdziwych zdążył cos dla siebie wyciągnąć i postawić na półce. Niż złomiarze pokroju vojtaz2" maja to wyciągnąć i na drugi dzień ma to trafić na skup złomu lub allegro a oto w tym wszystkim chodzi.

P.S. kolega już w dziale identyfikacja chce się dowiedzieć, co to za zamek i ustalił cenę dla ewentualnych kupców 200zł. Panowie POSZUKIWACZE sami wyciągnijmy to, co zostało zanim złomiarze się do tego dobiorą A co do tego ze nie ma tam niebezpiecznych rzeczy to się nie zgadza ani trochę są i to bardzo tak ze można za to dostać wyrok.
A wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie.

misiaczek67, wiem że pracujesz sobie iładna kase zbijasz, ja niestety nie pracuję, mam szkołe:) uczę się żeby w zyciu nie miec takich szajzkich zajęć typu zbierania złomu i stawiania na półkach swojego pokoju, lub zasmiecana strychu. Wiesz wole te pare złotych na jedzenie, paliwo odzyskac niż nic nie robić, a z powodów nudy chodzic i rozbijac się jak połowe moich koleów9czyli połowe miasta). Tylko szkoda że nie potrzebnie się ludzie wtracają w czyjes zycie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie