Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy??

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wczoraj wybralem na zaproszenie kolegi wybralem sie w okolice Jsla-straszy jak wszedzie,ale lasy piekne. lazeniu gorkach musze zrobic sobie wolne
Napisano
Wczoraj wybralem sie na zaproszenie kolegi w okolice Jsla-straszy jak wszedzie,ale lasy piekne.Po wczorajszym lazeniu po gorkach robie sobie dzisaj wolne.
Do luzik 400-w Sitancu kolega gibkiego skasowal auto na dziku.
pozdr
Napisano
Rozumie ze Kolega ma na mysli ksiazke Ludwika Głowackiego.

W czasach gdzie wlasciwie wszyskie miejscowki sa juz mocno przekopane ,nie sugerowalbym sie ogolnie dostepna literatutra.Z drugiej strony warto jednak zawsze sprobowac.
pozdr egon
Napisano
Myślę że warto było by się poznać i umówić na jakąś miejscówkę bo w Tomaszowie bywam często.... W czasach gdzie wlasciwie wszyskie miejscowki sa juz mocno przekopane ,nie sugerowalbym sie ogolnie dostepna literatutra.Z drugiej strony warto jednak zawsze sprobowac.
pozdr egon -a co do tej kwestji no to trochę bym się potargował.Pozdrawiam.
Napisano
Jestem jeszcze nie doswiadczonym poszukiwaczem ale chcial bym sie spyta czy tereny powiatu sokolowskiego (sokolw Podlaski) sa obfite w roznego rodzaju historyczne rzecz???
Napisano
Trochę marne fanty pewnie szukasz po odpustach skoro takie korkowce znajdujesz i monety współczesne,tylko zastanawiam się po co tę dziurkę pokazałeś.
Napisano
Ten guzik na 3 zdjęciu od dołu po lewej obok tego z orzełkiem to jakiś wojskowy?? Bo trafiłem taki sam w okolicy TL

Pozdrawiam Ravfal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie