Badylarz Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 WitamPanowie, spokojnie, spokojnie...Po pierwsze, primo, pierwsza napisała o tym Trybuna", gazeta o wyraźnie antyniemieckim i antyfaszystowskim nastawieniu, co ma swoje korzenie w swojej przeszłości, jako jedyny słuszny organ (nie, nie, nie ten, októrym myślicie) medialnyPo drugie, primo, zdjęcie, jest niewyraźne, nie do końca wiadomo, co tam namalowali. Osobiście uważam, że nie jest to klucz...Po trzecie, primo, co na to Żandarmeria Wojskowa, a właściwie jej Oddział Specjalny z Gliwic ?Po czwarte, primo, trzeba by było sprawdzić, jakie emblematy, noszą nasze wozy No i jak to sprawdzimy, to możemy sobie pofantazjować dalej...PozdrowieniaBadylarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Aby tylko dopiepszyć naszym żołnierzom którzy narażają życie"1. mnie to wisi - niech narażają życie...2. po cholerę malują takie pierdoły na samochodach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 I vice versa Fiodor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Bez żalu odrzucam twoje złośliwości mister danielcio.lodowate pozdrowienia.Ty Fiodorze zwolnij z hasełkami matoł". Wisz kto to napewno namalował ? Złapałeś za rękę Polaka ? Za chlipanie" w wojsku swego czasu z miejsca dostawało się uziaczka" i skutecznie zniechęcało to do dalszego chlipania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Tak ,może to Irakijczycy namalowali na zniszczonym pojeździe po to aby zdyskredytować polskich okupantów w oczach całego świata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 z setek rtóżnych znaków musieli wybrac akurat ten. debile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 O już widzę wyroki wydane. Żołnierze to naziści i matoły malujące heraldykę faszystowską. Powiesić ich za to !!!Ale jak by były emblematy carskiej rosji byłoby git co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 ale czemu ni epolskie znaki.ale pomysł ze to robota irakijczyków ciekawy. nie sadzę żeby na to wpadli ale jakby symbol był bardziej czytelny np swastykopodobny to by się zrobił szum na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 apewne" to nie napewno. To jest to : trąbić o powracajacym faszyźmie zanim sprawdzi się cokolwiek i udowadniać regułę na podstawie incydentalnych przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Nie no, z iracką dywersją to żartowałem. Zapewne to wybryk jakiegoś polskiego 'nazisoldata'...Ale co poniektórzy nie wierzą, że takie coś zdarzyło się w naszej armii"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Dokładnie acer.Widze że wiesz o co biega.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurgal Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Pozdrawiam wszystkich histeryków:) i tych spokojnych ludzi też. Panowie mamy za mało informacji na ten temat, aby wydawać kategoryczne osądy. Oczywiście możemy snuć domysły. Choć musze przyznać, że na mnie ta rewelacja nie wywarła większego wrażenia. Ot TVN robi z igły widły… jak zawsze wtedy kiedy nie ma z czego. Możliwe ,że zdjęcie to oddaje, jeśli oczywiście jest prawdziwe najdobitniej moralny syf i zakłamanie tego konfliktu zbrojnego. Więc nie ma, co dziwić się szeregowym żołnierzom naszej dumnej okupacyjnej armii walczącej w interesie, ropy, S„pokoju”, Izraela, USA, że mogą pozwolić sobie na różne ekstrawaganckie zachowania względem samych siebie i ludności cywilnej. Niepisane prawo armii walczącej na wojnie, której oficjalnie niema....;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Ale jak by były emblematy carskiej rosji byłoby git co ?"Też nie byłoby git. Niemniej na żołnierzach carskich (z których spory odsetek stanowili asi") nie ciąży odpowiedzialność za mordy i ludobójstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Tak Forteca, Święte anioły" to były. Następny fascynat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badylarz Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Tragedia...Ręce mi opadły i inne członki też...Nie chcę mi się z wami gadać...Widać, że upał dał wam się we znaki...Nawet nie chce mi się was pozdrowić...B... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 a morze znak jest narzucony dla całej koalicji" jako rozpoznawczy. i wcale ni ejest polskim pomysłem tylko jakiegoś Johna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Nie, ja nie popieram zbiorowej odpowiedzialności.Teraz przez taki artykuł i tak wyjdzie że cała armia ma takie zapędy. Najpierw należy sprawdzić dokładnie, kto, wiedzieć że wicek albo wacek. I tyle. Dość zbiorowej odpowiedzialności. Tyle polskich symboli. Pewnie. Niektóre polskie oddziały w 1920 roku miały znaczki trupiej czaszki. Fakt udowodniony, wyborowi żołnierze. Też nie można by namalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Mnie zastanawia wielka liczba 18" na tym wozie... Nie wiem jak są znakowane nasze pojazdy w Iraku więc być może jest to poprostu samochód #18. Niestety wiem też, że neofaszyści często używają 18 do określenia Hitlera (1= A, 8= H) lub 88 (8= Heil, 8= Hitler). Tak więc 18 i symbol LSSAH to dla mnie dośc podejrzany zbieg okoliczności.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Magach - zbieg okoliczności faktycznie ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Acer : po co sięgać tak daleko ? Polscy żołnierze nosili trupie czaszki na mundurach n.p. w 1940 i 1944 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 A jak to jest ze w kraju w ktorym ludzie cierpieli i gineli przez faszyzm nadal zbiera sie klamry, odznaki i inne pierdoły ze sfastyką? Tak juz jest! Kazdy lubi co innego i nie idzie tego przegadać. Moze wiekszosc z nas czuje sie w srodku faszolami?:DA z drugiej strony to co mieli narysować? Rózowego kwiatuszka? Wtedy by było ze cała armia to pedały.Ja gdybym miał wybierac z tych dwoch to z cała pewnoscia przerysował bym godlo z hmmvy bo wole byc uznany za faszola niz za pedała:))))pozdro dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 rozumiem że wybór jest jedynie pomiedzy kwiatkiem rózowym i kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2006 Rozi, idź do lekarza. Ortopedy najlepiej...Kurza twarz, Młodzież Wszechpolska - nawet tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Ale ,sie porobilo !I za sprawa tej fotki ,tego godla walka irackich partyzantow ,(terrorystow ?)z silami USA i sprzymiezencami nabrała nowego znaczenia ! Irakijczycy ,szanowni koledzy i kolezanki ,walcza z faszystowskim okupantem ,na swojej ziemi :D~~~~~~pikuPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 14:12 27-07-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 a nie jest tak ? sami najlepiej wiemy co to jest okupacja więc czemu okupujemy inne kraje? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.