panzerjager Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 Dzis wpadl mi w kiosku w oko ten film. Wypuszczone bodajze przez Gazete Wyborcza. Ogladal ktos, wrato kupic?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Kupiłem.Dzisiaj obejrzę ,jutro napisze.Początek obejrzałem ,jest obiecujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Oglądałem dawno temu. Film jest po prostu porażąjący autentycznością i naturalizmem. Pamiętam, że zrobił na mnie ogromne wrażenie. Co ważne - film łamie stereotyp dobrego wehrmachtowca i złego ss-manna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 To jeden z najbardziej wstrząsających filmów wojennych, a raczej antywojennych. Okrucieństwa tam dostatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutus Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Oglądałem go wiele lat temu w kinie, jak się skończył na widowni nadal panowała cisza. To chyba wystarczający komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 obejzalem go dzisiaj czasami przyp[omina czas apokalipsy film super polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 film jest niesamowicie naturalistyczny, szczegolnie podczas rozbojów niemców we wsi..... Niektorym widzom pierwsze 60 min filmu moze wydawać się nudne, ale to jest właśnie nastrajający wstęp do ostrych scen głównej częsci filmu.pozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 kadr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 RKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 troche w tym filmie niedomagają kostiumy.ale naprawde można to wybaczyć...I musze powiedzieć ze gdy człowiek wciągnie sie w klimat tego filmu i to co dzieje się na ekranie to niezauważa tych niedoskonałości sprzetu.... a pojawia się on tam naprawde dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 stgr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 zuruck bleiben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 skórzane ładownice do mp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 silny facet musiał byc ;]naprawde film daje wyobrazenie tamtych czasów...polecam, warto dac te 27 złpozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Film oglądałem dawno temu. Realistyczny i przerażający. Brawo dla Wyborczej, że odważyła się na wydanie płyty z radzieckim filmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Chwała,czy ktoś mi może podpowiedzieć gdzie mógłbym zdobyć ten film?Pozdrawiam - Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 w większych kioskach , w każdym razie do dziśrano był , dzisiaje wszedł następny film--popytaj w salonikach prasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 na allegro juz bywa po 16 zl i to nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Fajne są te sceny na początku filmu, jak główny bohater z kolegą wykopują na pobojowisku broń (SWT-40) i oporządzenie m.in. niemieckie pasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 żeby tak dzisiaj było :) w rosyjskim stepie zapewne zdarząją sie takie miejsca do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 WŁAŚNIE SKONCZYŁEM OGLĄDAĆ. PAMIETAM, ŻE JAK BYŁEM MŁODZSZY (TO BYŁ ROK 1985 ) TO WSZYSCY MÓWILI ŻE TO PIERWSZY RADZIECKI FILM BEZ TANDETY TYPU : DOSTAŁ DZIESIĘĆ KUL W KLATE JESZCZE ZDĄRZYŁ ZABIĆ KILKU NIEMCÓW A NA KOŃCU OBŁOŻYŁ SIĘ GRANATAMI I WSKOCZYŁ DO WNETRZA TYGRYSA.PO OBEJRZENIU FAKTYCZNIE ROBIŁ NA MNIE PIORUNUJĄCE WRAŻENIE. CIEKAWE KTO WPADŁ NA POMYSŁ JEGO WYDANIA W WERSJI MASOWEJ?W KAŻDYM RAZIE POLECAM - FILM WART OBEJRZENIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.