ZEFFERAN Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Witam Panowie , po urlopie ( zbyt krótkim niestety ) melduje się zwarty i gotowy na wspólne kopanie co??? gdzie??? i kiedy???Pozdrawiam chłopaki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Zefferan jak chcesz to mozna by jutro pokopac bo mam wolny czas, moze na Oszachcie bo jak dalej to nie na moje warunki transportowe:/ moze by ktos jeszcze przyszedl??pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Niestety ale ten weekend mi odpadnie, zmozyło mnie jakieś chorubsko więc w weeka bede odpoczywał coby w przyszłym tygodniu wrócić do pracy z nowymi siłami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Dla zasady odswiezam watek, a tak swoja droga zyjecie jeszcze??:o, kopiecie cosik?ja mysle isc sprawdzic okolice kapliczki przedwojennej:)jak sie wybiore i cos wykopie to dam znac:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 oooooo aleluja wreszcie się ktoś odezwał serwus Suchy, taa ja kopie w swoich okolicach, szukam sladów ss w lesie panewnickim ale jak na razie echoooo, wyszedł polski guziczek , no i najprawdopodobniej szwabski garnek ( stan agonalny ) staram sie zlokalizowac miejsce potyczki ( według miejscowych była takowa w obrębie starego poligonu na którym węsze za ss ) Garnek wyszedł w okolicach grobu zołnierza najprawdopodobniej rusa ( według miejscowych ) niemców niewiadomo gdzie zakopali. Łuski zadne nie wychodzą ale jak bysmy powęszyli większą grupą to może....... fajnie by było. A gdzie ta kapl... no moze inaczej kiedy tam jedziesz i czy sie mozna przyłączyć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 no mam zamiar dzis ja sprawdzic, ale w inny dzien takze mozna tam sie przejsc bo mam smetka a on slabiej chwyta drobnice( licze na jakies monetki przy kapliczce:P), kapliczka znajduje sie w okolicach wzgorza Wandy od strony Wesołej:), oczywiscie mozesz sie dolonczyc albo mozemy sie umowic na kopanko, ja nie ukrywam swoich miejsc w ktorych jeszcze nie bylem:P, hehe jestem ciekaw kto jeszcze sie odezwie z grupy Oszacht". To Zeferan daj jakis termin lub cosik takiego a ja napisze czy mi odpowiada czy nie, a Ty masz auto lub cosik innego?bo ja dysponuje rowerkiem a tez bym pokopal w tych lasach Panewnickich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Serwus jedyny mój wolny dzionek na kopanie to niedzielka , auta niestety nie mam więc jak na razie ta kapliczka mi odpadnie . Chyba żeby Yarek się skusił ale co z nim nie wiem może jeszcze wakacje. W niedzielke ide do panewnik jak co to zapraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 A Suchy ja juz dzisiaj nie będe na necie więc jak co to podaje mój numer 507-038-798 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Zefferan ja niestety na Panewniki nie skocze z Toba bo za daleko zeby na rowerku podjechac:/, to jak Jarek sie odezwie to daj znac:) zreszta Jarek jak sie pojawi to napisze cosik na forum:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 siema chlopaki:) co sie nieodzywacie?ja sobie nareszcie zgralem na kompa fotki z Dobieszowic(bylem tam bron wystawiac)bylo ciekawie:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 moja luba z kolega kopacz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 schron w Dobieszowicach-Wesołej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 hehe dokladnie sie przeszkolilem obslugi tego sprzetu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 chyle czola dla Pro Fortalicium (bardzo ladnie odnowiony ten schron) i dzieki za kielbaski:PPS. chlopaki kiedy jakies wspolne kopanko?ja mam szkole w pon. srod, i czw. wiec w te dni mi odpada ale pozostaja cztery pozostale az sobie roboty nie znajde:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Serwus , dokładnie trza się spotkać po wakacjach , chęci są a was chłopaki tak jak by wymiotło....?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 a moze nie maja po prostu czasu, no wiesz praca, rodzina itp. itd, wczoraj rozmawialem przez fona ze Znachorem wiec moze sie na forum odezwie:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 JA też go już dawno nie widziałem. Może sie odezwie i cos zorganizujemy, dawno nie byłem na Oszachcie i chetnie bym skoczył. Zobaczymy jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 witam jak możecie to może w sobote wypad na 0szacht!! co wy na to??nieodzywam się długo ponieważ cały czas teraz jeżdże i rozsyłam cv po różnych firmach ponieważ szukam pracy!!ale nie martwcie się cały czas obserwuje temat :-Da co jest z Yarkiem i Neptunakiem??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 no w sobote tak do obiadu mozna by pokopac:)ale ja bym wolal jak by cale towarzystwo sie spotkalo na tym Oszachcie:) ale w sobote do obiadu jestem wolny wiec mi odpowiada:) no chyba ze cos niespodziewanego wyskoczy:(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janet Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 DawidQ podam Cie do sądu za rozpowszechnianie mojego wizerunQ bez mojej zgody ;P. oj nie ladnie.Mam zapytowywanie ;] wezmiecie mnie na kopanie?? pzdr. Janet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 CZESC WSZYSTKIMZnachor stracilem telefon a wraz z nim numery do wszystkich. Wyslalem Ci maila.ja bym sie pisal na maly skok w bok ale tak od godziny 8:30 bo do 8 pracuje!!!!niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 janetNeptunak znaczy sie jaki skok w bok? patrze na pogode i jutro w naszej okolicy nie ma byc niespodzaianek takich jak dzisiejszej nocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 OOOOOO co za ożywienie!!!! no chłopaki ustalcie termin byle by nie w ten week bo rozp.... mi sie saperka i czekam na nową hehehe Pozdrawiam:ps. Znachor może skoczymy przy okazji kiedyś z wieczora na szczupaczka byłem i widziałem jak jedno bydle chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 ja tu widze jakas konspiracje i zaszyfrowane wypowiedzi;D nie no tym to musi sie ABW zajac:PTo co chlopaki kiedy kopiemy? bo ja juz nie wiem kiedy i gdzie?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.