robzet Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Zdjęcie nr 2 - czy to nie aby Norwegia ?? a drugi i trzeci pojazd w kolumnie to nie BREN Carrier ???
jotes Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Może i Norwegia, kto to wie. Oczywiście TKS-y pomieszane są z Carrierami.
muslim Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 oba zamieszczone przez Bodzia kilka postów wyżej
kochcik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Oglądając filmiki na youtube znalazłem taki oto rarytas... Często wspomina się TKS'a z Norwegii, jako nieuzbrojony wóz policyjny (widziałem takie zdjęcia) a tu TKS w Finlandii z oryginalnym (jak mniemam) uzbrojeniem i do tego w służbie frontowej!!!
kochcik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 tutaj na dowód skąd zdjęcie pochodzi załączam printscreena:)
muslim Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 wystarczyło by popatrzeć kilka postów wyżej....
kochcik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Przepraszam tak sie zaaferowałem moim odkryciem", że powyższe zdjęcia przeoczyłem... jeszcze raz przepraszam
michalmiazga Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Popatrzcie na ten filmik. Poza ogólnie znanymi ujęciami kilka ciekawostek. W tym tajemnicza (przynajmniej dla mnie) czteroosobowa przyczepka do tankietki(2minuta 12sekunda):http://www.youtube.com/watch?v=nyc7keXo-_M&mode=related&search=Co to takiego?
jotes Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Ew. możesz wstawić interesujące klatki do tego wątku. Niestety filmik coś się nie ściąga...
michalmiazga Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Chętnie bym to zrobił ale jakoś nie wychodzi. Może ktoś inny sonie poradzi? Na pewno warto tu wstawwić tą fotkę
jotes Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Jeśli dobrze pamiętam, to przyczepa z radiostacją RKD.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.