akagi Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 Informuje, że osoby skupione wokół polskich pojazdów pancernych , zwane przez niektórych, choć nie do końca prawidłowo, GRH 62 dywizjonu pancernego - zawieszają działalność. Innymi słowy obecność polskich pancerniaków gdziekolwiek w tym roku jest mocno wątpliwa.Wiąże to się z wieloma sprawami, m.in. z nowym projektem rekonstrukcyjnym , który rozpoczeliśmy związanym z nadleśnictwem Rastenberg. pozdrawiam
Hartmann Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Druga - chudsza - część dywizjonu potwierda.Hart
kozakk88 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 wielka szkoda... wielka strata... mam nadzieje ze bedzie powrót.. i bedzie to przebojowy powrót ;)
jaca2003 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Znaczy co?Znaczy nikt na ten rok nie wykupił z allegro oferty za parę drobnych złociszków?pozdrawiam
Bzura2005 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Gdy yla potrzeba" Akagi przyprowadzil mi na impreze pancerke", Marek harcerzy a Jazlowiak zrobil prezentacje. Wszystko odbylo sie bez gadania o kasie, zapewnilem jedynie transport. Po pierwsze - w bledzie jest ten, kto liczy, ze chlopaki zbudowali za wlasna kase maszyne", a teraz beda dokladac na transport, zeby gdzies uswietnic impreze (!?)Po drugie - statystowanie przez rekonstruktorow i wynajmowanie za kase sprzetu przez kolekcjonerow to juz normalka, tak sie zarabia na swoja kosztowna pasje.Po trzecie - chlopaki maja kilka niezlych pomyslow i wlasnie je realizuja, wiec trzeba trzymac kciuki i czekac na efekt :))Po czwarte - co nieco bedzie wyjasnione w najblizszym numerze Do Broni!" ...
Bzura2005 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Po piate - Akagi, po cos zalozyl taki watek (?)
Boruta Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 O co chodzi z tym Rastenbergiem? Czyżby zmieniali barwy na niemieckie?Pozdrawiam
akagi Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 W odpowiedzi na te kilka różnych zdań śpieszę donieść, iż: - pewnie powrócimy - ale nie na 7tp- służę zapasem chusteczek i Xylorinu na katar- oferty owszemy były, może cos z tego wyjdzie w przyszłości- nie zamierzamy dokladać na transport - normalka, że pasja kosztuje - efekty już są- ja myśle, że bedzie jeszcze bardziej zagmatwane po Do Broni" :))))- a co, nie wolno mi?- a w ogóle to Boruta jest najbliżej sedna sprawy.pozdrawiam
acer Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Nie ma w Polsce żadnego Nadleśnictwa Rastenberg. Na 430 istniejących w Polsce.
jaca2003 Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 AAAAAAA będą rekonstruowac Nadlesnictwo .Ciekawe kto będzie Lesniczym a kto tylko Gajowym?Pozdrawiam
ArturSz Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 zaraz,zaraz... WIELKI ŁOWCZY ? :-)pozdrawiam,Artur
acer Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Nie ma już w Lasach Państwowych etatów Gajowych. Tylko Podleśniczowie. Łowczy stanowisko tylko w Kole Łowieckim a nie LP.pozdro
yoony Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 michalczewski teraz ja sie zapowietrzylem jak chcesz cos zrobic z Hotchkissa to wyklep sobie PZInz152a nie panzer 2 co najwyzej 4tprozpocznie sie budowa wz 28 w ktorym zostanie polaczona pancerka i podwozie od tks'a a pozatym po zdobyciu 8 kol od t-34 ustlono ze rozpocznie sie klepanie 10tp
Boruta Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Jak już 10 TP, to wersję dwuwieżową najlepiej.Pozdrawiam
michalczewski Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 chodzilo mi o Hotchkissa z lat 60 ktorego Hartman widzi jako przyszle podwozie Panzer II
michalczewski Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Mialo byc- To juz nie moj problem bo to nie moj pomysl.
okejos Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 ktoś ma problemy z liczeniem kół... ten z fotek to nie to podwozie.. były rózne ho
akagi Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 Kombinujecie nieźle, ale aby być w zgodzie z prawdę to chciałem zwrocić uwagę iż niestety to wszystko nijak związane z nadleśnictwem i nie pływa.
jaca2003 Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Straz rybacka w nadlesnictwie Rastemberg?Pozdrawiam
panzerjager Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Nazwa Rastenburg, kojarzy mi sie z moimi okolicami. Akagi moze zrobiles literowke?:P Rastenburg lub Rastenbork to niemiecka nazwa Kętrzyna. Niech zgadne - bedziecie zabawiac niemieckich turystow w Gierłoży za gumy do zucia i kilka euro?;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.