Skocz do zawartości

zdjęcia przyprawiające o mdłości

Klaus BOLS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
panowie ja pracuje na skupie złomu i mozna trawic jeszcze niezłe fanty tydzien temu trafiła mi się pucha na maske 80% farby i brak jednego paska przy spręzynie do otwierania
  • 5 months later...
Napisano
Jestem ciekaw czy ktoś był na tyle wytrwały i obejrzał wszystkie zdjecia:D:P ja wymiękłem chyba przy 10... :P

Pozdrawiam
Aikikai
(żeby coś takie znaleść.... :>)
Napisano
A niech Was ! Nie dość że w dlugi łykend trza było do firmy przyjść, to jeszcze to :(( , a do tego w Angorze" przedruk z Dziennika Bałtyckiego" o Thuna Squad i do tego ceny - ile to można zarobić :((((. Teraz to każdy chłop bedzie z widłami ganiał ze mu sie skarby kradnie. Przyjdzie chyba na wyjście z wykrywką kamizelke i hełm zakładac :? Pozdrawiam -Tomko.
Napisano
ja wytrwalem i obejrzawszy wszystkie foty aczkolwiek ciężko bylo... a co do liczb to czytalem w pewnej knidze ze helmów najpopularniejszych 3 typów 35,40,42 wyprodukowano ok. 40 mln, natomiast M38 spadochroniarski - ok. 30 tys. szt.
  • 3 months later...
Napisano

Odkopię trochę wątek - poniżej zdjęcie whatfora z początku dyskusji, ale w nieco szerszej perspektywie". W takiej wersji chyba go jeszcze tutaj nie było.

Napisano
aż mi ciśnienie podskoczyło....... brak mi słów. Mam nadzieje że jeszcze jest szansa żbym coś ciekawego wykaraskał z lasu. Ciekawe sa fotki z pozbywania sie broni do jeziora hmmm trza by se zestawik do nurkowania sprawic.

Pozdrawiam
Winchester
Napisano
Zdjęcia z niszczenia TT i Makarowa robią wrażenie,ale na dwóch zdjęciach pokazane są szkielety zniszczonej broni i nie jest to ani TT,ani Makarow,więc co jeszcze niszczono?
Napisano
No ja niemam fotek,ale powiem tyle ze my taki dolek we wroclawiu na maslicach mielismy ze by wszystkie te zdjecia przebil,i wszystko oksyda i pomyslec ze to 1997 rok byl tym niesamowitym i jedynym w swoim rodzaju:)
Napisano
http://img510.imageshack.us/my.php?image=pistolety27qg2.jpg
Witam.Bardzo możliwe,że były niszczone tam jeszcze COLTY.(Wcięcie obok spustu).
Prawdopodobnie jeszcze z Amerykańskich dostaw.pozdro.
  • 3 months later...
Napisano
Ej ludzie, co to był za wątek w jednym numerze Odkrywcy, że polscy saperzy w zeszłym roku wysadzili w piz.. powietrze praktycznie kompletnego Hetzera, bo im się nie chciało(?) wyciągać z niego amunicji?!

Kumpel mi dzisiaj opowiadał, że w czytelni taki numer Odkrywcy mamy, jutro jak go zlokalizuję to będę płakał jak bóbr... :/
Napisano
Witam.
Ten film powinien zobaczyć każdy kto zabiera się za rozbrajanie .
http://fishki.net/comment.php?id=19325
Pozdrawiam habs
Napisano
dobra, ale klupanie młotkiem i dłutem w pocisk przez jakiegoś wsioka, a przybycie na miejsce profesjonalnej ekipy saperów i ich świadoma decyzja o zniszczeniu to chyba trochę różnica, nie?
Napisano
miałem na myśli domorosłych saperów o których nieraz piszą oczywiście po nieudanej próbie rozbrojenia .
Napisano
Serwo

Za publikację takich zdjęć powinno się stawiać pod scianę.Ludzie nie będe już oposywał moich nastrojów,ale pare nocek mam z głowy.Po obejrzenu takich fotek człowiekowi się odechciewa,a zarazem dostaje takiego kopa,że aż boli.Uffffffffffff.Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie