eksplorator1995 Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam spotkaliście się z takimi mapami z 2 wś , że były rozrysowane okopy?.Bo interesuje mnie moja miejscowośc i okolice.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Mapy czech Online:http://mapranksearch.mzk.cz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikello Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Szukam mapy: P46 S30 B NAGŁOWICE 1:25000 wg mapsteraJeśli ktoś posiada proszę o info na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGM Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 WitamSzukam dalszej części tej mapy(kierunek NE) http://bcul.lib.uni.lodz.pl/dlibra/docmetadata?id=1240&from=pubstats. Link długo się ładujelub ewentualnie innych map jeziora Gopło i okolic z przed 1860r. tj na mapach Pruskich pogranicze Netzedistrict i Sudpreussen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGM Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 Szukam map z przed 1880 r. Jeziora Gopła i okolic.Na pewno istnieją dokładne mapy z początku XIX wieku Prus Południowych więc może i Obwód Nadnotecki takowe posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimtor Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Witam.Szukam map operacyjnych z rejonu Elgidzewo, Brzozówka, Młyniec z kuj. Pom. Wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d.jack Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Witam. Szukam starych map Rudy Śląskiej (województwo śląskie) - najstarszych jak to tylko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Jeżeli ktos ma czas i chęci by mi pomóc, prosiłbym o znalezienie dla mnie map dla okolic miejscowości takich jak Tyszowce i Łaszczów (województwo lubelskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 https://aleph.mzk.cz/F/5I7CBCLITRTQYNYP5DN4K47HFHB8FTE5LFPUL58XIVM3FQPVU5-15291?func=direct&doc_number=001053460&local_base=MZK03&format=999Olied - jakie lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Glownie interesuja mnie lata od 1800 do 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wand Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Poszukuję arkusza tej mapy, kierunek N.Jest to mapa Wielkopolski i na pewno znajduje się w bib. cyf. ale nie pamiętam pod jaką nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek113 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Poszukuję map Jędrzejowa(W. Świętokrzyskie) i okolic, sprzed 1900 roku jak ktoś zna jakieś linki to proszę o ich podanie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonOppeln Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 Na początek witam wszystkich bywalców tego forum, to mój pierwszy post :)Czy ktoś mi pomoże zidentyfikować mapę z jakiej pochodzi ten wycinek?Wiem że jest ona prawdopodobnie z 1811 r. Na wycinku znajduje się Solownia (fragment obecnych Zdzieszowic).dziękuję i pozdrawiamVonOppeln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiGaBiT199 Napisano 5 Wrzesień 2012 Share Napisano 5 Wrzesień 2012 stare mapy topograficzne prawie całej polskihttp://mapy.amzp.pl/tk25.cgi?11,36,50,103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonRegius Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 witam poszukuje map stacjonowania wojsk (I II wojna) woj. mazowieckiego dziękuje pozdrawiamkukiwar@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garrett250 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Potrzebuje mapek gdzie stacjonowały wojska w Krasniku woj.lubelskie luki121@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurros Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 witam a moze ktos pomoze w znalezieniu jakis map danii bo ja nic nie mogie namierzyc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomost Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Witam, proszę o informacje, gdzie można dodrzeć do starych map topograficznych wojew. Kujawsko-Pomorskiego na których mogą być zaznaczone stare rowy przeciwczołgowe. Najlepiej mapy z lat 40-tych i 50-tych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwinto_1992 Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 WitamSzukam mapy/planu Torunia z XVII w. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pielgrzym Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Poszukuję map rezerwowych lądowisk polowych jakie były przygotowane w okresie 1938/39.Wiem, ze było ich ok.80-100. Niestety nie dotarłem do listy i lokalizacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aran Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 vonOppeln spróbuj poszperać w siedzibie http://www.archiwum.opole.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Witam, szukam map zachodniopomorskiego dokładniej Koszalin i okolice, proszę o pomoc.Znalazłem niemiecką ale ciekawi mnie czy są jakieś rosyjskie mapy tych terenów.Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 http://www.wwii-photos-maps.com/ciekawa str trochę map, zdjęć satelitarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbieracz525 Napisano 4 Luty 2013 Share Napisano 4 Luty 2013 proszę o starą mape lublińca i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Witam! co oznacza ten skrót? Szukałem w znakach topograficznych.. Ale nie mogę znaleźć.Mapa niemiecka 1930-1940 rok. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi