Skocz do zawartości

Bitwa Wyrska 2006 - 20 maja 2006

duszan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
KOLEGO GOHAN Do tego pragnę podziękować polskiemu strzelcowi (niestety nie wiem kto to był) za wspaniałą walkę wręcz"- NIE CHWALAC SIE JAM TO UCZYNIŁ TO ODE MNIE ZAROBIŁEŚ KOLBĄ I WYSZŁO CHYBA FAJNIE BO POTEM WIDZIAŁEM CIE W SZPITALU I ŻYŁEŚ MIMO ZABANDAZOWANEJ GŁOWY ,.
rekuc wlkej nasze zdjecia jakieś fajne :)
a nasze dziecko półku robiło furrore :)
Adaś naprawde super wygladał twój mały

a chce jeszcze podziekować ułanom za wspaniałe prZyjecie członków półku w obozie naprawdę szczególnie Andrzejkowi i michałowi ,ale jak mówiłem wczesniej wszyscy zrobili swoje na wielkich obrotach inscenizacja naprawdę udana i warta przyjazdu .....czekamy na wszystkich na Serokomli bo z taka ekipa jak AA7,Wrzesien 39,Ułanami,Cytadelą i całą bracią reko ,tymi co byli mozna wiele dokonać
  • Odpowiedzi 308
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Impreza przednia!

BIG RED ONE dziękuje organizatorom oraz uczestnikom i publiczności (licznej) za wspaniałą oprawę przedstawionych inscenizcji.
Dziękujemy kolegom z 101 AIRBORNE" i NORMANDII 44" za wspólną walkę ramię w ramię z godnym przeciwninikiem :)

Napisano
kamilo", heh miło że Cię odnalazłem. Dzięki wielkie! Wyszło extra! Dzięki że nie wyjąłeś mi tego bagnetu i mogliśmy stoczyć tę walkę. Wyszło to genialnie! Jeśli ma ktoś zdjęcie z tej sceny, to niech wrzuci tutaj na forum bo to była najlepsza scena podczas całej tej rekonstrukcji! Fanatyzm niemieckiego żołnierza ;) za który można dostać tylko kolbą w ryj :D Jeszcze raz dzięki!

Mam nadzieję że powtórzymy to jeszcze kiedyś :)
Napisano
Miszka, od Kolegi z Urem tez. Ale chyba glownie dostawalismy ammo od Tatusia maskotki chyba 8ppleg.
Twardziej z małego, caly czas w garnku ;D

pzdr
Napisano

impreza była wystrzałowa! na wstępie WIELKIE podziękowania dla Willego, przy którym postawiłem swój pierwszy w życiu eko-krok". Duże podziękowania dla całego szefostwa AA7 za pełen profesjonalizm oraz duże zaangażowanie, organizatorom imprezy,Pro Fortalicium, wszystkim obecnym grupom rekonstrukcyjnym, pirotechnikom...oraz oczywiście widzom tego wspaniałego widowiska. Imprezę uważam za BARDZO UDANĄ..panowie cóż tu się więcej rozpisywać...załapałem bakcyla ;)i mam nadzieję, że na tym się nie skończy.
Poniżej kilka z około 150 fotek autorstwa mojej cierpliwej żony, bo śmigała wokół nas niczym doświadczony fotoreporter. Gdyby ktoś rozpoznał się na fotkach, piszcie to wyślę na emaila (są w bardzo dobrej jakości)
Krzysiek

Napisano

Witam a ja zamieszcze kilka fotek z drugiego dnia. Niestety pierwszego dnia nie mogłem byc i bardzo załuje czekałem na to od zeszłego roku niestety .Czekam wiec na przyszły rok

Napisano

maskowanie najwazniejsze :)

apropo maskowania, który to kolega biegał na pole ucinać jakieś kable czy druty żeby na hełm sobie przymocowac gałęzie??? :)
pozdro

Napisano
Osoby, które miały zamówiony plakat i go nie odebrały proszę o mejla (d007@profort.org.pl). Podajcie swoje adresy domowe a prześle Wam pocztą.

Serdecznie dziękuje wszystkim za udział w imprezie.
Szczególnie 5 ppleg za pomoc przy płotkach oraz 1 KOP i 4 psp za gościne w ich obozie. Dzięki Przyjaciele !!!

Osoby, które chciałyby podzielić się z organizatorami zdjęciami proszę o kontakt na mejla. Podam adres domowy, na który będzie można przesłać płyty CD/DVD ze zdjęciami z imprezy. W zamian odeśle płyte z zebranymi wszystkimi zdjęciami.

Z fortecznym pozdrowieniem
d007

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie