Skocz do zawartości

grupa rekonstrukcyjna Faraon"

wulfgar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
żeby było jasne: mój post to żart w odpowiedzi na żart wulfgara (chyba, że to nie żart ;)).

Natomiast dla organizatorów Warty/Renu pełen szacunek i respekt- jak to się teraz mówi :). Pewnie, niech mądrale z za Oceanu zorganizują lepszą imprezę w polskich realiach.
pozdrawiam
J.
Napisano
Schrek obrażasz mnie!!!!!!!!:):):) pewnie zobił bym lepszą!!! mało to rozbierają domów?? mało jest tam betonowo-ceglanego gruzu?? stary trzeba tylko pochodzić i popytać!!!!!!
Napisano
Panowie ja potraktowałem temat jak najbardziej poważnie. Nawet skontaktowałem się z ww. Wulfgarem i wstępnie opracowaliśmy projekt przygotowań. Przychyliliśmy się do opinii polsmola,że rzeczywiście termin przeprawy nie został wybrany optymalnie, no cóż, młodość, naiwność. Myślę,że przygotowania ruszą pełną parą wkrótce.
Napisano
Termin może i nie tak źle wybrany. Bo jak dobrze napada śniegu to na czano-białych fotkach może to wyglądać jak pustynia. Trzeba by tylko już zacząć hatować uczestników rekonstrukcji.
Napisano
Co do dalszych przygotowań. To jeśli chodzi o logistyke to trzeba by w hurtowni kupic większa ilość wódki tak przynajmniej połówke na głowe. Może być zimno. Wtedy insenizatorzy moga nabrać naturalnej sino czerwonej barwy ciała. Czy tylko wtedy nie bedzie to inscenizacja walk indian w kanadzie? to trzeba rozważyć. Myśle, że łatwość przeistaczania sie bedzie naszym atutem.
Napisano
Nie zapominajmy, ze istnieje prawda czasu i prawda ekranu!
W ktorej z nich mieszcza sie chlopaki od faraona a w ktorej kanadyjscy indianie tego jeszcze nie wiem...
Napisano
Bez przesady polsmol, mają chłopaki fantazje. Niezły surrealizm. Marcel Duchamp byłby dumny. trzeba czasami rozlużnić ta napietą atmosferę ...
A co do rekonstrukcji Faraona to szukamy dowódcy zastępów egipskich. Kogoś na miarę Herhora...
Napisano
Chętnie przeprowadzę casting na role żeńskie. Marcel Duchamp ............. to chyba połączenie Marcela Desailly i Didier Deschampa, tak myślę, ale to byli piłkarze więc chyba nie byliby dumni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie