Jeager Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 żeby było jasne: mój post to żart w odpowiedzi na żart wulfgara (chyba, że to nie żart ;)).Natomiast dla organizatorów Warty/Renu pełen szacunek i respekt- jak to się teraz mówi :). Pewnie, niech mądrale z za Oceanu zorganizują lepszą imprezę w polskich realiach.pozdrawiamJ.
revolt Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Schrek obrażasz mnie!!!!!!!!:):):) pewnie zobił bym lepszą!!! mało to rozbierają domów?? mało jest tam betonowo-ceglanego gruzu?? stary trzeba tylko pochodzić i popytać!!!!!!
Hoffmander Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Panowie ja potraktowałem temat jak najbardziej poważnie. Nawet skontaktowałem się z ww. Wulfgarem i wstępnie opracowaliśmy projekt przygotowań. Przychyliliśmy się do opinii polsmola,że rzeczywiście termin przeprawy nie został wybrany optymalnie, no cóż, młodość, naiwność. Myślę,że przygotowania ruszą pełną parą wkrótce.
fiku Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Termin może i nie tak źle wybrany. Bo jak dobrze napada śniegu to na czano-białych fotkach może to wyglądać jak pustynia. Trzeba by tylko już zacząć hatować uczestników rekonstrukcji.
wulfgar Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Co do dalszych przygotowań. To jeśli chodzi o logistyke to trzeba by w hurtowni kupic większa ilość wódki tak przynajmniej połówke na głowe. Może być zimno. Wtedy insenizatorzy moga nabrać naturalnej sino czerwonej barwy ciała. Czy tylko wtedy nie bedzie to inscenizacja walk indian w kanadzie? to trzeba rozważyć. Myśle, że łatwość przeistaczania sie bedzie naszym atutem.
Boruta Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Ty nie doceniasz możliwości chłopców od faraona, przynajmniej 1,5 na głowę.Pozdrawiam
Hoffmander Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Niestety nie mogę zaakceptować propozycji przeistaczania się" na planie insenizacji. Nie możemy być jednocześnie twórcami i tworzywami. Mamy chyba prawo wyboru.
oldman Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Nie zapominajmy, ze istnieje prawda czasu i prawda ekranu!W ktorej z nich mieszcza sie chlopaki od faraona a w ktorej kanadyjscy indianie tego jeszcze nie wiem...
Hoffmander Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 To statysta z ekipy Der Untergang".
polsmol Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Ktoś tu przekroczył granice dobrego samku i to bardzo....
wulfgar Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Bez przesady polsmol, mają chłopaki fantazje. Niezły surrealizm. Marcel Duchamp byłby dumny. trzeba czasami rozlużnić ta napietą atmosferę ... A co do rekonstrukcji Faraona to szukamy dowódcy zastępów egipskich. Kogoś na miarę Herhora...
Hoffmander Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Chętnie przeprowadzę casting na role żeńskie. Marcel Duchamp ............. to chyba połączenie Marcela Desailly i Didier Deschampa, tak myślę, ale to byli piłkarze więc chyba nie byliby dumni.
Bocian Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 kikifas dostajesz czerwoną kartkę, daruj sobie wklejanie takich fotek i ten typ humoru.
Hoffmander Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 To oznacza ni mniej, ni więcej tylko koniec grupy rekonstrukcyjnej Faraon".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.