zelig Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 A propos sowieckiego seppuku, to zauważyłem, że Rosjanie b. często określają swoich sztrafników (kompanie karne) mianem uscy kamikadze".Namierzyłem tego żelaziwego łaskawcę! To jest Wochenschau nr 731, z 7 września '44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybax01 Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 zelig pozwolisz wykorzystac zdjecie http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum13/inw1b.jpg w pracy magisterskiej? jak tak to odezwij sie na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 Oczywiście, że możesz (Twój mejl się nie wyświetla, więc tą drogą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Choć to stary wątek, rozwiązałem zagadkę Brummbara" w książce Ledwocha o Powstaniu. Tam faktycznie jest podpis, że to ul. Grażyny, ale na tej samej stronie jest inny Brummbar, na Mokotowie, podpisany Żoliborz, ul. Mickiewicza. Po prostu zamienili podpisy pod zdjęciami. I wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.