Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.V

Passy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Najblizsza sobote bede spedzal w pracy. Nastepna sobote u ksiedza, 29 Lipca jednak chetnie bym sie spotkal. 5 sierpnia sobote bede spedzal przy oltarzu. Beda mi zakladac obraczke.
Napisano
Witaj Mick.
Zaproponowałem spotkanie w sobotę,gdyż niedzielę chcemy przeznaczyć na poszukiwania w terenie.Tylko w tym dniu każdy z nas ma czas i może poświęcić się poszukiwaniom.Mam nadzieję,że w którąś niedzielę dołączysz do nas.Mamy coraz więcej ciekawych namiarów.Co do spotkania w tę sobotę,to skoro jesteś w pracy,myślę,że Mariusz napewno usprawiedliwi Twoją nieobecność.Jednocześnie przyjmij ode mnie i od Ireny serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia i aby Twoja przyszła towarzyszka życia była wyrozumiała dla Twojego hobby.
Serdecznie Cię pozdrawiamy.
Passy
Napisano
No cóz Mick Tobie naj....... A co spotkania to proponuje ta knajpke co zawsze:) mam nadzieje ze oprócz Micka beda wszyscy chyba ze ktos przedstawi L-4 szpitalne to bedzie miał odpuszczone :D A tak powaznie to nalezy wziasc sie za porzadna robote i to nie tylko poprzez gadanie ale i czyny !!!!!!!
pzdr.omi30
Napisano
Teraz wszystko zalezy od Pana Ksiedza. Jesli juz nie bedzie sie chcial spotykac, to bede mial caly weekend przedslubny wolny. Tak wiec i sobota i niedziela :)
Chetnie bym gdzies w teren wyszedl, bo przyrosne do biurka w koncu... Dziekuje serdecznie za zyczenia.
Napisano
Cześć,
Na wstępie usprawiedliwienie:
1. Nie odzywałem się tak długo, bo w 2 połowie czerwca miałem od cholery roboty, a to z powodu pkt. 2.
2. Od 24.06 do 8.07 byłem na urlopie (odwiedziłem też zlot w Darłowie, z którego sprawozdanie przedstawię na spotkaniu).
3. Przed wyjazdem jak i teraz cały czas kontaktowałem się z konserwatorem, ale Pana Grzegorza nie było, bo mają teraz dużo roboty w terenie, więc trudno go złapać. Teraz był na urlopie i jutro na 1 dzień wraca, więc jutro spróbuję go złapać.

Teraz jeżeli chodzi o to co was niepokoi.
Brak odzewu z mojej strony (z przyzcyn obiektywnych) miał również swoje dobre strony, bo w pewien sposób pokazuje podejście do sprawy. Mianowicie:
1. Chcecie kopać (to dobrze)
2. Insteresujecie się spotkaniem u konserwatora (to dobrze)
ale
dlaczego do tego czasu (a widzę, że byliście na wypadach) nie spłynął do mnie żaden wniosek o pozwolenie na poszukiwania. To że się nie odzywałem wcale nie oznacza, że nie popchnął bym go do konserwatora.
I to właśnie może niepokoić...

Mam nadzieję, że do spotkania w Ostrowie sprawa z konserwatorem się wyjaśni (a bardzo chciałbym).

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Mick, uważaj czy to obrączki, czy obrączki" ;)
Powodzenia dla Ciebie i przyszłej żony, która jak sądzę zaakceptuje twoje hobby. Jak nie będzie chciała uwierzyć, że idziesz z chłopakami pokopać, to powiedz, że idziesz na piwo (w to na pewno uwierzy :) )
Powodzenia

Mariusz
Napisano
Cześć,
wreszcie mam trochę dostępu do kompa i odpoczynku od magisterki.
Mick - wszystkiego najlepszego, a jak się zaobrączkujesz, to koniecznie wpisz się na listę gatunków chronionych (z reguły tak robią w programach przyrodniczych) :)

Na razie zapowiada się że sobotę mam wolną, więc zjawię się w Ostrowie. Ale o kopaniu wolałbym na razie nie myśleć, bo z nieba po prostu leje się niemiłosierny żar.

Pozdrawiam
Piotrek
Napisano
Mysle ze nie ma co polemizowac na forum ,wyjasnimy sobie wszystko w sobote,a mamy duzo i powaznie do porozmawiania :)
pzdr.for all omi30
Napisano
Dzwoniłem dziś do konserwatora. Znowu nic. Wyjechał na wizję lokalną (dziś już nie będzie go). Artur też się długo z nim umawiał.
Od jutra do 19.07 jest na urlopie. Zastępuje go jakaś kobieta, ale nie wiem, czy z nią się umawiać, czy czekać do środy?
Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie