mick1 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Mozecie napisac, co tam w Kaliszu sie stalo dokladniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Zapomnialem, ze tu sie nie da edytowac postow - chodzi mi o pozar kaliskich koszarow. Czy moze ktos z Kalisza napisac, jak to wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Postaram się dziś wrzucić zdjęcia z katualnym stanem. Podczas pożaru spotkałem tam P. Beatę. Oboje byliśmy załamani. Zresztą było to czuć w jej wypowiedziach dla mediów.Będę dzwonił do konserwatora, to spróbuję się dowiedzieć więcej o dalszych losach koszar, choć są one od pewnego czasu we władaniu miasta, a miasto podchodzi do tej sprawy jak do naszej 250-tki, ...czyli wiecie jak...Szkoda tych koszar, bardzo szkodaPozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Ale cisza ...........Mariusz jak zdjecia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam.Po powrocie ze Lwowa mam masę pracy i nie mogłem wyskoczyć w teren.Mam nadzieję,że Wy nie próżnowaliście.Dajcie znać co ziemia dała.Mariusz,mam nadzieję,że nie ominęło mnie spotkanie z opiekunem z ramienia konserwatora?PozdrawiamPassy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Witam.Ponieważ ta cisza jest porażająca,proponuję spotkanie grupy w sobotę o godz. 17 na Złotym Rogu.Proszę o odpowiedź - kto będzie?Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Witam.Jeżeli spotkanie dzisiaj nikomu nie pasuje,to może w innym terminie?A może jakieś inne propozycje?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Witam ja proponuje za tydzień w sobote w terenie :)a cisza to moze przed burzą :) nie wiem pzdr. for all Omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Witam Państwa !!Hmm... Rozumiem, że grupa cały czas działa pręznie tylko troszkę wyniosła się z forum, prawda ? :> Oj mam wielką nadzieję.Pozdrawiam towarzystwo serdecznie, tęsknoty nie wyobrażalne mnie biorą za wypadami... Trzymajcie się twardo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Witaj Luca!Biedaku,Ty ciągle na obczyźnie.Wracaj czym prędzej,bo my też tęsknimy za Tobą.Chętnie razem pospacerujemy po naszych pięknych lasach(oczywiście bez urządzeń elektronicznych służących do poszukiwań,bo to zabronione).Co do spotkania,to uzgodniliśmy z Omim nie sobotę,lecz niedzielę.Godzina do uzgodnienia,natomiast o miejsce proszę pytać telefonicznie.Ponieważ Mariusz się nie odzywa dzwoniłem dziś do Artura.Treść rozmowy przekażę na spotkaniu.Pozdrawiam.PassyPS.Niedziela musi dojść do skutku,bo Irenę trafia już szlag,że jej łopata rdzewieje,a wiecie jak siedzę pod pantoflem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Passy to jak narazie bez zmian :) o 10 u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Dzieki za wypadzik i do zobaczenia za tydzien ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Myślę,że to był udany wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Pozdrawiam wszystkich uczestników.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 :)mam nadzieje ze Ci miejscowi nadali nam jeszcze lepsze miejsca :) prOOf na 100% za tydzień :) mysle ze Ktosiek tez dojedzie :)a tak apropo moje gg 4896671 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Jasne to super teren!!!Może wezme kolege o ktorym wam mowilem.Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Bylem dzisaj na drugim wzniesnieu blisko tego, co ostatnio szukalismy. Tam tezy lezy sporo lusek od mauserka i roznych innych ciekawostek, wiec bedzie co robic w nadchodzaca niedziele. Znalazlem taka oto gruszeczke - oczywiscie bezpieczna:) Oprocz tego wyszedl jakis dziwny pocisk chyba pasujacy do tej luski co wczesniej znalazlem...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2006 Witam.Bardzo dobrze pr00f,że przeprowadziłeś rozpoznanie.Oszczędzi nam to błądzenia w terenie,a zapowiada się,że w niedzielę będziemy w jeszcze liczniejszym gronie niż ostatnio.Dziwi mnie,że Mariusz się nie odzywa.Przecież miało się odbyć spotkanie z opiekunem naszej grupy z ramienia konserwatora.Przyjęty termin spotkania już dawno minął i spotkanie się nie odbyło.Nie wiem dlaczego się nie odbyło.Stawia to w złym świetle naszą współpracę z konserwatorem.Jestem z tego powodu bardzo zaniepokojony(zresztą nie tylko ja).Uważam,że trzeba jak najszybciej tę sprawę załatwić.Omi,na którą godzinę umawiamy się w niedzielę?Tak jak ostatnio,czy wcześniej?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Moze wczesniej bedzie wiecej czsu na szukanie.Teren juz znamy nic tylko szukac!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 TYLKO SZUKAC :) TO MOZE O 9 TAM GDZIE OSTATNIO ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 Witam.My z Ireną możemy wcześniej.Nawet lepiej,bo nie będzie takiego upału.Ale godzina wyjazdu zależy od Omiego,który ma najdalszy dojazd.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Znajdzie sie jedno miejsce w aucie wolne? Kolega ze Zloczewa chcialby sie do nas dolaczyc. Ruszylby ze mna z Sieradza...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 Oczywiście.Tak ustalimy,aby każdy mógł się zabrać.Pojedziemy co najmniej w dwa samochody.Każda nowa osoba,która ma te same zainteresowania co my ,jest mile widziana.Szczegóły skąd Was zabrać w Sieradzu ustalimy telefonicznie.Do zobaczenia w niedzielę.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Panowie ale ja zabieram jeszcze najmłodszego członka grupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.