Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.V

Passy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Postaram się dziś wrzucić zdjęcia z katualnym stanem. Podczas pożaru spotkałem tam P. Beatę. Oboje byliśmy załamani. Zresztą było to czuć w jej wypowiedziach dla mediów.
Będę dzwonił do konserwatora, to spróbuję się dowiedzieć więcej o dalszych losach koszar, choć są one od pewnego czasu we władaniu miasta, a miasto podchodzi do tej sprawy jak do naszej 250-tki, ...czyli wiecie jak...
Szkoda tych koszar, bardzo szkoda

Pozdrawiam
Mariusz

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Witam.
Po powrocie ze Lwowa mam masę pracy i nie mogłem wyskoczyć w teren.Mam nadzieję,że Wy nie próżnowaliście.Dajcie znać co ziemia dała.
Mariusz,mam nadzieję,że nie ominęło mnie spotkanie z opiekunem z ramienia konserwatora?
Pozdrawiam
Passy

Witam Państwa !!
Hmm... Rozumiem, że grupa cały czas działa pręznie tylko troszkę wyniosła się z forum, prawda ? :> Oj mam wielką nadzieję.
Pozdrawiam towarzystwo serdecznie, tęsknoty nie wyobrażalne mnie biorą za wypadami... Trzymajcie się twardo !!

Witaj Luca!
Biedaku,Ty ciągle na obczyźnie.Wracaj czym prędzej,bo my też tęsknimy za Tobą.Chętnie razem pospacerujemy po naszych pięknych lasach(oczywiście bez urządzeń elektronicznych służących do poszukiwań,bo to zabronione).
Co do spotkania,to uzgodniliśmy z Omim nie sobotę,lecz niedzielę.Godzina do uzgodnienia,natomiast o miejsce proszę pytać telefonicznie.
Ponieważ Mariusz się nie odzywa dzwoniłem dziś do Artura.Treść rozmowy przekażę na spotkaniu.
Pozdrawiam.
Passy
PS.Niedziela musi dojść do skutku,bo Irenę trafia już szlag,że jej łopata rdzewieje,a wiecie jak siedzę pod pantoflem!!!

Bylem dzisaj na drugim wzniesnieu blisko tego, co ostatnio szukalismy. Tam tezy lezy sporo lusek od mauserka i roznych innych ciekawostek, wiec bedzie co robic w nadchodzaca niedziele. Znalazlem taka oto gruszeczke - oczywiscie bezpieczna:) Oprocz tego wyszedl jakis dziwny pocisk chyba pasujacy do tej luski co wczesniej znalazlem...
pozdrawiam

Witam.
Bardzo dobrze pr00f,że przeprowadziłeś rozpoznanie.Oszczędzi nam to błądzenia w terenie,a zapowiada się,że w niedzielę będziemy w jeszcze liczniejszym gronie niż ostatnio.
Dziwi mnie,że Mariusz się nie odzywa.Przecież miało się odbyć spotkanie z opiekunem naszej grupy z ramienia konserwatora.Przyjęty termin spotkania już dawno minął i spotkanie się nie odbyło.Nie wiem dlaczego się nie odbyło.Stawia to w złym świetle naszą współpracę z konserwatorem.Jestem z tego powodu bardzo zaniepokojony(zresztą nie tylko ja).Uważam,że trzeba jak najszybciej tę sprawę załatwić.
Omi,na którą godzinę umawiamy się w niedzielę?Tak jak ostatnio,czy wcześniej?
Pozdrawiam.
Passy

Oczywiście.Tak ustalimy,aby każdy mógł się zabrać.Pojedziemy co najmniej w dwa samochody.Każda nowa osoba,która ma te same zainteresowania co my ,jest mile widziana.Szczegóły skąd Was zabrać w Sieradzu ustalimy telefonicznie.Do zobaczenia w niedzielę.
Passy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie