Mariusz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Omi, tam chyba już byliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Czolem - jestem, ale tylko do jutra - od czwartku juz obowiazki przedmalzenskie (kosciol i takie tam)Nastepnym razem dam znac jak bede. Zabezpiecze tez jakis napitek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Mariusz tam jeszcze nie :)teraz jeszcze nizej chcemy jechac od teraz pod tel.bede pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Witam.Mariusz.Legitymacje dla Ciebie,Dykty i Omiego są u mnie.Omi będzie jutro u mnie to sobie weźmie,a Wasze podrzucę do Ciebie.Co do wyjazdu w teren to najwyższy czas urządzić oficjalną inaugurację sezonu.Jestem ciekaw Twojej propozycji.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 MickBierzesz przyjacielu żonę.Twoja sprawa i Twój los.Nie weźmiemy Cię w obronę,ale rzuć przez ramię grosz.By się zeszły nasze drogi,jak się zeszły raz.Chociaż inne wielbiąc bogi...będziesz dawał w gaz...Najlepszego i czekamy na ciebie. Aha, w takim przypadku obawiam się, że samo piwo nie wystarczy ;)Odnośnie mojej propozycji, to trzeba by było się spotkać, bo to gruby zwierz".Passy daj znać kiedy będziesz u mnie?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Dzieki za wypad - bylo bardzo milo. Szkoda, ze nic nie znalezlismy, ale to nic. Nastepnym razem bedzie lepiej... Omi kiedys przy okazji mi oddasz saperke ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 spoko dopiero u Passego zauwazyłem ja w bagazniku;)bedzie tam cały czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 Witam.Mam dwa pytania:1)Kto jedzie ma Moto Weteran Bazar do Łodzi?2)Mariusz-kiedy wypad?Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 A kiedy jest bajzel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Piątek i sobota.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Cześć,Widzę, że ten weekend przeznaczony jest na Łódź. Może zatem wypad w przyszłą sobotę?Tylko gdzie, bo na sesję wyjazdową (około 100 km) to chyba nie będziecie chcieli jechać? Tym bardziej, że najpierw chciałbym wam przedstawić co jest i gdzie, a potem ustalimy jak się do tego zabierzemy.Mam pytanko, u kogo są w tej chwili legitymacje?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Legitymacje sa u Passego ,Mariusz to ren temat co wspominałes ostatnio ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Wyjazd w tym temacie po spotkaniu z konserwatorem, a to spotkanie mam w czwartek.Jeżeli chodzi o sobotę, ty myślę (w związku z tym co u góry) o piwie. Zdam relację i możemy podjąć jakieś wiążące decyzje. Co o tym sądzicie?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 ok mysle ze znajde czas w sobote :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 niestety stracilem cala liste gg - omi mozesz sie do mnie odezwac na gg? Powinienes miec numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Był dziś Passy u mnie i też się zgadza na sobotnie piwo.Jutro ustalimy gdzie (czyli na Złotym Rogu), i o której (czyli o 19.00) ;)Mick kiedy będziesz w Polsce i czy masz już legitymację?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Nie mam jeszcze. Papiery i pieniadze juz wyslalem jaakis czas temu, ale jeszcze w ostrowie tak naprawde nie bylem.Teraz mam dosc duzo latania ze slubem.Bede za to napewno w sobote 17 czerwca. Planujcie cos :) ja sie postaram o supplies from Czech Republic.Omi - dzieki za kontakt - nie mialem kiedy nawet odpowiedziec, ale widzialem ze sie odezwales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Wczoraj było spotkanie z Panią konserwator. Bardzo owocne.Mam bardzo ważne informacje do przekazania.To co ze spotkaniem? Kto będzie?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 no ja bede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 My będziemy - ja i Irena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Witam :)Planujecie moze jakis wypad w moje okolice ?:) Jesli tak i bedzie wolne miejsce to z checia sie przylaczepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 ja dopiero w czerwcu bede miał czas :)prOOf a mozesz dojechac dzisiaj do kalisza na 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ojjj nie za bardzo :) U mnie tez sie sesja zaczyna, wiec z checia wyskocze gdzies z wami w czerwcu/lipcu...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Jedziecie gdzies moze w ten weekend ? Wydaje mi sie, ze znajde czas na wykopki.pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 no ja niestety nie,syn ma komunie wiec :) moze za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.