mick1 Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Czolem - jestem, ale tylko do jutra - od czwartku juz obowiazki przedmalzenskie (kosciol i takie tam)Nastepnym razem dam znac jak bede. Zabezpiecze tez jakis napitek ;)
omi30 Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Mariusz tam jeszcze nie :)teraz jeszcze nizej chcemy jechac od teraz pod tel.bede pzdr.omi30
Passy Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 Witam.Mariusz.Legitymacje dla Ciebie,Dykty i Omiego są u mnie.Omi będzie jutro u mnie to sobie weźmie,a Wasze podrzucę do Ciebie.Co do wyjazdu w teren to najwyższy czas urządzić oficjalną inaugurację sezonu.Jestem ciekaw Twojej propozycji.Pozdrawiam.Passy
Mariusz Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 MickBierzesz przyjacielu żonę.Twoja sprawa i Twój los.Nie weźmiemy Cię w obronę,ale rzuć przez ramię grosz.By się zeszły nasze drogi,jak się zeszły raz.Chociaż inne wielbiąc bogi...będziesz dawał w gaz...Najlepszego i czekamy na ciebie. Aha, w takim przypadku obawiam się, że samo piwo nie wystarczy ;)Odnośnie mojej propozycji, to trzeba by było się spotkać, bo to gruby zwierz".Passy daj znać kiedy będziesz u mnie?Mariusz
pr00f Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Dzieki za wypad - bylo bardzo milo. Szkoda, ze nic nie znalezlismy, ale to nic. Nastepnym razem bedzie lepiej... Omi kiedys przy okazji mi oddasz saperke ;)pozdrawiam
omi30 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 spoko dopiero u Passego zauwazyłem ja w bagazniku;)bedzie tam cały czas :)
Passy Napisano 10 Maj 2006 Autor Napisano 10 Maj 2006 Witam.Mam dwa pytania:1)Kto jedzie ma Moto Weteran Bazar do Łodzi?2)Mariusz-kiedy wypad?Passy
Mariusz Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 Cześć,Widzę, że ten weekend przeznaczony jest na Łódź. Może zatem wypad w przyszłą sobotę?Tylko gdzie, bo na sesję wyjazdową (około 100 km) to chyba nie będziecie chcieli jechać? Tym bardziej, że najpierw chciałbym wam przedstawić co jest i gdzie, a potem ustalimy jak się do tego zabierzemy.Mam pytanko, u kogo są w tej chwili legitymacje?PozdrawiamMariusz
omi30 Napisano 14 Maj 2006 Napisano 14 Maj 2006 Legitymacje sa u Passego ,Mariusz to ren temat co wspominałes ostatnio ???
Mariusz Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Wyjazd w tym temacie po spotkaniu z konserwatorem, a to spotkanie mam w czwartek.Jeżeli chodzi o sobotę, ty myślę (w związku z tym co u góry) o piwie. Zdam relację i możemy podjąć jakieś wiążące decyzje. Co o tym sądzicie?Mariusz
mick1 Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 niestety stracilem cala liste gg - omi mozesz sie do mnie odezwac na gg? Powinienes miec numer
Mariusz Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Był dziś Passy u mnie i też się zgadza na sobotnie piwo.Jutro ustalimy gdzie (czyli na Złotym Rogu), i o której (czyli o 19.00) ;)Mick kiedy będziesz w Polsce i czy masz już legitymację?Mariusz
mick1 Napisano 18 Maj 2006 Napisano 18 Maj 2006 Nie mam jeszcze. Papiery i pieniadze juz wyslalem jaakis czas temu, ale jeszcze w ostrowie tak naprawde nie bylem.Teraz mam dosc duzo latania ze slubem.Bede za to napewno w sobote 17 czerwca. Planujcie cos :) ja sie postaram o supplies from Czech Republic.Omi - dzieki za kontakt - nie mialem kiedy nawet odpowiedziec, ale widzialem ze sie odezwales.
Mariusz Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Wczoraj było spotkanie z Panią konserwator. Bardzo owocne.Mam bardzo ważne informacje do przekazania.To co ze spotkaniem? Kto będzie?Mariusz
pr00f Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Witam :)Planujecie moze jakis wypad w moje okolice ?:) Jesli tak i bedzie wolne miejsce to z checia sie przylaczepozdrawiam
omi30 Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 ja dopiero w czerwcu bede miał czas :)prOOf a mozesz dojechac dzisiaj do kalisza na 19
pr00f Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Ojjj nie za bardzo :) U mnie tez sie sesja zaczyna, wiec z checia wyskocze gdzies z wami w czerwcu/lipcu...pozdrawiam
pr00f Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Jedziecie gdzies moze w ten weekend ? Wydaje mi sie, ze znajde czas na wykopki.pozdrawiam :)
omi30 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 no ja niestety nie,syn ma komunie wiec :) moze za tydzień
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.