Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.V

Passy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Czolem - jestem, ale tylko do jutra - od czwartku juz obowiazki przedmalzenskie (kosciol i takie tam)
Nastepnym razem dam znac jak bede.
Zabezpiecze tez jakis napitek ;)

Witam.
Mariusz.Legitymacje dla Ciebie,Dykty i Omiego są u mnie.Omi będzie jutro u mnie to sobie weźmie,a Wasze podrzucę do Ciebie.Co do wyjazdu w teren to najwyższy czas urządzić oficjalną inaugurację sezonu.Jestem ciekaw Twojej propozycji.
Pozdrawiam.
Passy

Mick
Bierzesz przyjacielu żonę.
Twoja sprawa i Twój los.
Nie weźmiemy Cię w obronę,
ale rzuć przez ramię grosz.
By się zeszły nasze drogi,
jak się zeszły raz.
Chociaż inne wielbiąc bogi
...będziesz dawał w gaz...

Najlepszego i czekamy na ciebie. Aha, w takim przypadku obawiam się, że samo piwo nie wystarczy ;)

Odnośnie mojej propozycji, to trzeba by było się spotkać, bo to gruby zwierz".
Passy daj znać kiedy będziesz u mnie?

Mariusz

Dzieki za wypad - bylo bardzo milo. Szkoda, ze nic nie znalezlismy, ale to nic. Nastepnym razem bedzie lepiej... Omi kiedys przy okazji mi oddasz saperke ;)
pozdrawiam

Cześć,
Widzę, że ten weekend przeznaczony jest na Łódź. Może zatem wypad w przyszłą sobotę?
Tylko gdzie, bo na sesję wyjazdową (około 100 km) to chyba nie będziecie chcieli jechać? Tym bardziej, że najpierw chciałbym wam przedstawić co jest i gdzie, a potem ustalimy jak się do tego zabierzemy.
Mam pytanko, u kogo są w tej chwili legitymacje?
Pozdrawiam
Mariusz

Wyjazd w tym temacie po spotkaniu z konserwatorem, a to spotkanie mam w czwartek.
Jeżeli chodzi o sobotę, ty myślę (w związku z tym co u góry) o piwie. Zdam relację i możemy podjąć jakieś wiążące decyzje. Co o tym sądzicie?
Mariusz

Był dziś Passy u mnie i też się zgadza na sobotnie piwo.
Jutro ustalimy gdzie (czyli na Złotym Rogu), i o której (czyli o 19.00) ;)
Mick kiedy będziesz w Polsce i czy masz już legitymację?
Mariusz

Nie mam jeszcze. Papiery i pieniadze juz wyslalem jaakis czas temu, ale jeszcze w ostrowie tak naprawde nie bylem.
Teraz mam dosc duzo latania ze slubem.
Bede za to napewno w sobote 17 czerwca. Planujcie cos :) ja sie postaram o supplies from Czech Republic.
Omi - dzieki za kontakt - nie mialem kiedy nawet odpowiedziec, ale widzialem ze sie odezwales.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie