hOOpOe Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 hala targowa- Krakow.Kazda sobota i niedziela.Plac Zydowski / Kazimierz.Krakow kazda sobota.Pzdr"Ale to z 2005 roku, w związku z tym chciałem zapytać, czy coś się zmieniło? Jakie są teraz giełdy staroci w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 W Krakowie to co było a od kilku lat jeszcze dodatkowo na terenie giełdy elektronicznej jedna hala jest z antykami. Czynne jak pozostałe sobota, niedziela. W tą niedziele to jest 03.10.10 Motobazar na stadionie Wisły.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 No właśnie widziałem ogłoszenia, że ma być giełda motocykli w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Dąbrowa Górnicza - każda trzecia niedziela miesiąca, park przed Pałacem KulturyPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 A Toruń ? :DPozdrawiam!Wojciech115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 mógłbym prosić coś wiecej na temat giełd w krakowie ?? bo wiem, że jest hala targowa na pewno w niedziele ale co do soboty to nie jestem przekonany. a coś więcej na terenie krakowa?? a ten plac żydowski gdzie jest dokładniej?? nie czasem gdzieś niedaleko hali targowej?? z góry dzięki! pzdr SiDżOk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wirro Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 a może ktoś wie kiedy i gdzie są takie giełdy we Wrocławiu lub Opolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin133 Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 A może wie ktoś gdzie znajduje się taka giełda w okolicach szczecina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Wirro we wrocku w każdy ostatni piątek i sobotę miesiąca ! na Gnieznieńskiej czyli samochodowej...bywaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 może to pomożehttp://www.antyki.info/gieldy.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 dzieki hugo12345 w końcu jakiś konkret:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Co do Krakowa: giełda na Grzegórzeckiej jest w sobotę czy w niedzielę rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Dawno nie byłem ale zawsze była w niedzielę. No i jeszcze od czerwca do września mniej więcej w połowie miesiąca przez weekend na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirven Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Hala Targowa jest w niedzielę. Byłem w tamtę i idę w tę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 17 Marzec 2013 Share Napisano 17 Marzec 2013 z polski i nie tylko: http://www.rynekstaroci.pl/kopia1-2012-inf-112.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianq123 Napisano 23 Marzec 2013 Share Napisano 23 Marzec 2013 Dukla - w każdą pierwszą sobote miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabol1944 Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Sanok trzecia niedziela miesiąca od kwietnia do sierpnia zdaje się. Na sanockim Rynku Galicyjskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Dąbrowy na trasie Myszyniec-Szczytno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweles1984 Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Legionowo k.Warszawy. Każda pierwsza niedziela miesiąca. Sam się tam wybieram za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Witam,Nowa giełda staroci/różności/motoryzacji ma się odbywać w Opolu w każdą niedzielę na parkingu przy TESCO na Ozimskiej 72 od godziny 7 do 14.Pierwsza ma się odbyć 21 kwietnia. Takie plakaty widziałem w miejskich autobusach i sam jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Wybiorę się z czystej ciekawości, zakupów nie planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Steell, Mi coś mówi, że gratów może być mało, co najwyżej auta, szmaty i stare klamoty dzieciaków, aczkolwiek może trafi się coś wartego uwagi. Domyślam się, że z jednej okolicy jesteśmy, w związku z czym mam pytanie czy giełda w Dobrzeniu Wielkim jeszcze prosperuje periodycznie chociaż?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Nie mam bladego pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Jeszcze funkcjonuje. Najbliższa 13 kwietniahttp://www.gokdobrzenwielki.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=63&Itemid=111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amperek Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 witam wszystkich,mieszkam od dawna w belgii i znalazlem ciekawy sklep z militarka zakupilem tam mauzera fab.nat.armes herstal 1894 zabespieczony przed uzyciem czyli zaspawana komora nabojowa tutaj niewymaga pozwolenia policji a jak jest w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.