Skocz do zawartości

Suzuki Samurai

Mathew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki, pytam bo nie wiem ile jest przestrzeni w samuraju, muszę się przejechać na jakąś giełdę i zobaczyć co i jak, oczywiście że chodzi mi o opcje z wywaleniem siedzeń tylnych, bo bez tego nie da rady

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 115
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ma ktoś doswiadczenia z kołami R 16 na średnioszerokich kapciach 205 w Suzi ?

Opłaci się zmieniać z 15" ?

Bocianie co byś doradzał ?
  • 2 weeks later...
Napisano
witam mam pytanko ile kosztuje przerobienie resorow na sprezyny w samuraju?????

Zalezy czy waskie czy szerokie mosty. Przy szerokich spokojnie, przy waskich problematyczne bo mocowania sprezyn wypadaja pod rama.
  • 2 weeks later...
Napisano
czy warto angazowac sie wogole w samuraja z roku okolo 1990? Mysle nad czyms takim za okolo 10 kpln.
Zero rajdow - poprostu wyjazd za miasto, lekkie dziury - silnik 1,3
Napisano
Bocian ,co Ty ciągle z tą Vitarą i żoną . Auto ma być mocne i dobre w terenie czy żona ma być zadowolona ? Jak komfort to plaskacz ,a jak zero kompromisów i lepsze właściwości jezdne w terenie to tylko Samurai .

Woytas napisał:

Zero rajdow - poprostu wyjazd za miasto, lekkie dziury

Moja odpowiedz jest adekwatna do jego wymagań.

Jeżdżę terenówkami od 15 lat i zaliczyłem wiele modeli. Moja opinia wynika z doświadczeń a nie jest podyktowana własnymi sympatiami. Gdybym się tym kierował to wszyscy jeździli by tylko Land Roverami :)

Wiele lat jeździłem w rajdach, aktualnie mamy rajdową suzukę, wiem co to auto potrafi i wiem że nie zapewni kobiecie z dzieckiem ani komfortu, ani bezpieczeństwa.
Napisano
Hehehe :)

To ma walczyć w każdym terenie i ma dawać sobie radę a nie ma być wygodne.

Wygoda to mercedesa sobie sprawić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie