Skocz do zawartości

ebaty.de - zlewają się z nas ...

bolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe, ma gościu cięty język, obśmiałem się.
Trza by mu teraz który odpisał, że nie ma czasu na licytowanie, bo właśnie czeka na przerzut BMW full wypas" albo VW Paska, więc lepiej aby Niemiaszek wyjrzał za okno i wykonał telefon 110. No chyba że jego to nie dotyczy bo ma Trabanta i jest Niemcem z odzysku" (b. NRD) ;-P
Napisano
Geeez, dlaczego? Bez pieniactwa, bo robicie z siebie palantów. Dla mnie ten tekst jest całkiem śmieszny i nie obraźliwy. Nie kradnę w Niemczech, więc nie biorę tego do siebie. Wiem ile trwała wojna i nie obchodzi mnie co on tam wypisuje. A że ma poczucie humoru - zwłaszcza z tymi rzadkimi fotkami i radiami samochodowymi - to plus dla niego. Lubię uszczypliwe żarty. Inteligentny człowiek się zamknie, więc nie róbcie buractwa i nie brzękajcie szabelkami, bo - powtarzam - ośmieszacie się i kolo kręci sobie z Was bekę. Po prostu olać i już.
Napisano
Przed 9 rano zdjęcie jeszcze było wystawione, po 9 już aukcja była unieważniona. Nie za bardzo znam niemiecki, ale wydaje mi się, że to z Waszego Panowie powodu. Brawo!!! Nie dajmy się by osiołki z Berlina robiły sobie z nas polewkę.
Napisano
nie A więc Andrzeju i Tomaszu kiedy wpadniecie na wasz nocny tour na ebayu" lecz A więc Andrzeju i Tomaszu kiedy wrócicie ze swojej małej nocnej eskapady odłóżcie ... itd"
Kurde normalnie Walduś przynieś piwo... Denerwujące jak cholera ale pierwszy pomysł beaviso był debest!!! Sorry ale właśnie przebijamy numery silnika w twoim samochodzie więc może zalicytujemy później. PS Pozdrowienia dla walecznego dziadka z "Germanii ". :)
Napisano
Witam.Napiszcie proszę temu ŁOSIOWI,że z braku czołgów rozniesiony został w pył w nocnej bitwie na bagnety doborowy pułk SSGERMANIA",wiec może Popatrzy na fakty z innej strony...
Pozdrawiam.
Napisano
biedaczysko może jego dziadziusiowi w nocy jacyś wredni Polacy" rozkręcili czołg i upchnęli a ofensywa się załamała i, może temu się teraz tak mści ;) olać pawiana :)
Napisano
Moja żona zna niemiecki. Umówię sie z nim na transakcję. Popracujemy nad typem z obcęgami i palnikiem.

Pozdrawiam - kocur !
Napisano
Dobrze napisał : Dumnej polskiej armii".
Niemiaszki tego nie znali - dumy, i do dziś dnia dowiadujemy się o coraz to nowszych zbrodniach przez nich popełnionych. Tak więc winy swoich przodków można spróbować zamaskować tylko ośmieszając drugą stronę.
pozdr. Mł.w-Y

PS To jak z tymi radiami ;)
Napisano
Jakby nie patrzec to armia Polska stała po stronie zwyciesców :] Wiec tylko szkopy moga sie martwic swoja glupota i tym ze nie znajacy czolgow kawalerzysci zlali im dupska ;)
Napisano
Nie bardzo rozumiem - jak z tego, że Polask stała po stronie zwycięzców (moim zdaniem zwycięsko z tej wojny nie wyszliśmy) wynika, że ie znający czołgów kawalerzyści zlali im dupska". Bo mnie się zdaje, że żołnierze polscy walczący na zachodzie jak i ci z LWP nie mieli zbyt wiele wspólnego z kawaleria z września 39 r. Inna wyszkolenia i wyposarzenie - miedzy innymi czołgi.

Może by tak pomyśleć i napisać a nie dać ponieść się emocjom.
Napisano
Tak, jak mogą niektórzy wywnioskować z mojego poprzedniego posta. Olać i wziąść za żart wielkiego kalibru. Że oni nie mieli honoru, to dla nich ujma.
pozdr. wonsY młodszY
Napisano
Gość w jednym miał rację: zdjęć polskiej kawalerii na ebayu mało, ale nie brakuje zdjęć zniszczonych niemieckich czołgów z kamapanni. Ot nie patrzył zbyt wnikliwie w temat i tyle.
Napisano
MAUSER HESS - zgadza się pisałem, tyle że wtedy byłem zawalony wódką, piwami, haszem i ganją, byłem tak zawalony ze nie pamiętam co napisałem i jak, troche znam niemca to widocznie cos skleciłem, napisalismy do tego ziomka jak i do obsługi ebay. Widocznie podziałało. Hehhehe, ale żeby m to ja pamiętal co pisałem ?? uuuuuu to cięzko. Ta mieszanka zrobiła swoje :D

Pozdro
Napisano
Dzisiaj dostalem od ebay maila, że dziekują bardzo że zwrócięłm uwagę na ta aukcje. Była ona nie dopuszczalna (opis) i ją zamkneli. Więc dzieki wam, zamkneli ją i dobrze. Jak bedziecie chcieli to wam przepisze co mi napisali. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie