polsmol Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Zdecydownie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 czy ja tam w tle widze pancerkę ?????????????????A o zgodę pytałeś psubracie? :D)))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt34 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Dla mnie jest o niebo lepszy niz poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Extra, az ma sie ochote powiesic na scianie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Jak widzimy droga wycieczko plakat nawiązuje w swej formie do propagandowych ulotek mobilizacyjnych polskiego wrzesnia. Nie jest wcale to żaden przytyk, wręcz przeciwnie OK. Brakuje według mnie tylko wyraznego napisu : JEDEN POCISK - JEDEN NIEMIEC. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 czy można gdzieś nabyć to dzieło? w drodze kupna?pozdro Jeager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Miniaturka będzie w Do Broni, mam nadzieję, że i w Odkrywcy w ramach zapowiedzi imprezy. Plakat będzie miał format a-1 więc będzie bardzo duży:-) i będzie go będzie mozna kupic na Bzurze - a każdy uczestnik dostanie takowy w prezenecie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darda Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Mam tylko dwa pytania:1.Z jakiej formacji jest ten dzielny wojak w furażerce, z jedną potrójną ładownicą? Mam kiepski monitor, więc nie bardzo rozpoznaję.2.Dla jakiego sponsora (a może jest już wytypowany?) zarezerwowane jest miejsce na linii strzału leżącego piechura :-) A w ogóle to plakat bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Jedną ładownice nosili np. łącznościowcy chociaz wtedy nie powinien miec saperki. Nie jestem pewien ale chyba też artylerzyści nosili po jednaj ładownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2005 To nawiązanie do sytuyacji mobilizacyjnej armii II RP - pojedyncze ładonice wydawneo tez np. w artylerii:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Muszę stwierdzić,że mnie też ten plakat się podoba.Pewnie jesienią zastąpi na ścianie tego z ubiegłego roku.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 mimo mojej dużej sympatii dla pomysłu rekonstrukcji walk nad Bzurą te stojący strzelec wygląda jak myśliwy albo jak gajowy Marucha. Jak można było dobrowolnie zrezygnowąc z hełmu wz. 31? Może Panowie Wróblowie powinni trochę odpocząć od monopolu rysunkowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 i znowu olano niemców... choćby w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Pawle widzie ze inspiracje czerpałes z moich chłoapków ze zeszłego roku ;-Pten stojacy to jest kadet PW ;-) chociaz nie ma drelichu tylko ma wz19 ale to sie wytnie;-)a pozatym plakat bardzo dobry ja bym tam na zyczenie okejosa jakiegso martwego niemca u dołu dorysował ;-) Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Schreku, masz mydlane pojęcie. Mongo der Bezwinger pokaże jak się walczy a nie myka od byle jakiegg wybuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Racja Grzesiu, plakat powinien przedstawiać Luftwaffe masakrującą wszystko co na celownik najdzie. W ogólnej jatce nikt nie rozróżni feldgrau wymieszanego z khaki okraszonego odrobiną purpury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Oj,wielebny,wielebny,a gdzie Twoje powołanie?Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Chyba wielebny ma powołanie do woja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Wielebny, zrób mi taki fresk na suficie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 ale pierwszy projekt to właśnie stukasy masakrujące przeprawę, Dla Monga cały czas go trzymam może zrobić z niego fototapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 tylko zrób mu z tego negatyw żeby miał wlasciwe proporcje... - te Stukasy sie pomyliły i lecą na Grzesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Mongo - teraz jest dobrze? Plakaty będą naklejane parkami:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 No i komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Dzielo sztuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Powiem krótko - plakat bardzo fajny ale tę wroniastą pieczątkę można sobie darować.Poza tym REWELACJA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.