stedke Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 CANNIBAL CORPSE :)))))dalej moja religia chociaz slucham teraz bardziej miazdzacych rzeczy ale nie opuszczam ich zadnego koncertu:)w sumie widzialem ich ok 11 razy w polsce i za granicami naszego kraju na roznych festach:)co do Bentona to mialem okazje widziec ich kilkakrotnie na scenie i tez miazdza:)wkoncu to juz religia jak CC.szkoda tylko ze sie Benton poklucil z bracmi i jest nowy sklad:(pozdrops. jedzie ktos do Berlina na Nile?:)
dream28 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 WYGINA SMIAŁO CIAŁO;}ja tam TIESTO, PAUL VAN DYK, CHICANE i takie tam... ale kaliber44 był nadzwyczajny... i paktofonika również.
Luca Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Kolego stedke ja na Nile bede ale w Londynie. Bedą razem z Unleashed :D:D Eh.. Ależ się będzie działo :DPozdrawiam !!
stedke Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Luca a kiedy bedziesz dokladniej? bo ja 31wrzesnia wylatuje i bede na wyspach 2 tyg a mam zamiar zachaczyc o jakis koncert w londynie.a jak graja z Unleashed to pewnie chodzi o ta sama trase jeszcze incantation,behemoth itd:)pozdro
lain Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Wow.teraz rozumiem stedke czemu koszulka mayhem sie podobala:)Anaal Nathrakh,Kriegsmaschine,Witchmaster,Arkhon Infaustus,Mysticum,1349,Tsjuder,Nattefrost,Dub buk,Nargaroth.3miasto pozdrawia!BLACK METAL IST KRIEG!
stedke Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 pozdrowienia Lain od WITCHMASTER;) hehe...
lain Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 jezeli tak:) topo pierwsze: Witchmaster nagral kolejny swietny album i NIE GRA GO NA ZYWO - to zbrodnia!!!(kill kill kill .. kill lord of lies!!!-hymn!!!)po drugie ostatni koncert ktory pamietam na dying art fest.ad 2001. powiedzmy delikatnie nie byl taki jak wszyscy bysmy chcieli.rozumiem ze zespol sklada sie z muzykow ktorzy graja w innych kapelach,ponoc pracuja za granica itp.ale mozna po tak dlugim okresie sie zebrac i dac kilka gigow.publika dopisze,to pewne.ale co by nie było WITCHMASTER RZĄDZI!pozdrowienia!!!
stedke Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 lain spokojnie:)nie powiedzialem ze jestem czlonkiem zespolu:)po prostu bardzo czesto sie wspolnie alkoholizujemy przy okazji imprez w naszym pieknym miescie:)a co do koncertow to sie mylisz;)koncertuja dalej ale rzadziej niestety:(powod tego to taki iz Kali (Geryon)siedzi w londynie od 1,5 roku i przyjezdza raz na pol roku(kilka dni z zycia wycietesex,drugs,Satan"hehe.Inferno wiadomo z jakich przyczyn nie zasiada za garami.ale powrocil niszczyciel Vitoldo:)jakis czas temu powrocil stary basista Rejash i leca teraz na 3 wokale:)aha co jeszcze do koncertow to najblizsze beda w pazdzierniku niestety w anglii.jezeli nie to zastapi ich wspomniany wczesniej SUPREME LORD.aha i moze ci sie pomylilo z PROFANUM ze nie graja zadnych koncertow?:)a co do materialu to wydali ale juz dawno jakie 8mce temu splita.pozdrawiam:)
Luca Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Witam !! Stedke, dokładnie 7.IX będą właśnie z tą trasą w Londynie. Więć lipnie bedzie z załapaniem się w Twym przypadku :( No bieda :( Ale okres powakacyjny sie zaczyna i kupa kapel na Camden Town sie zjeżdża :D Więc mam nadzieję że się zobaczymy na którymś z koncertów :)A z tego co wnioskuję to Supreme Lord jest własnie z Twego miasta, prawda ?Pozdrawiam serdecznie !!
stedke Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 ano z mojego:)wlasnie jakies 40 min temu wrocilem z proby a dokladniej z proby CHRIST AGONY a wlasciwie juz UNION czy jakos tak:) jutro graja w Gubinie.tz jak wiadomo Cezar jest z olsztyna ale proby graja u nas hehe bo z Rejashem.do zrobaczenia w Piekle;)
stedke Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 jezeli jest ktos z poznania i lubi ciezki patologiczny GORE/GRIND to zapraszam na MESRINE kanadyjki.pub u bazyla" sroda 7wrzesnia:)10go wrzesnia to samo we wrocku:)pozdro
OloOcki Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 Różnica między HH a rapem jest taak, że w rapie bardziej liczą się słowa niż bit na odwrót w HH. No Paktofonika, K44, WWO, 52 dębiec może coś jeszcze to tak, ale za DonGoralesko nie przepadam. A i ktoś wcześniej powiedział o wzruszeniu w trakcie słuchania muzyki itp. W HH i rapie tego nie ma ten styl muzyki ma wyrażać uczucia młodych, to taka buntownicza muzyka w każdej piosence prawie teksty rzucane przeciwko władzyitd. Ta muzyka ma przemawiać do nastolatków którzy przeżywają okres buntu. :)
suchy84 Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 Ja tam sie przy kalibrze wzruszyłem... Tak jakoś wyszło...Dawniej to było coś... Jak KSU zagrało to tylko buty się czuło na żebrach:-)http://www.youtube.com/watch?v=3aEKesmJkHY
AKMS Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 OloOcki, dojście do tego zabrało Ci cztery lata? Po diabła wygrzebywać takie wątki?
wwojtek900 Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 Ello :D a co sądzicie o ostatniej płycie Sokół feat. Pono Ty przecież wiesz co"? mnie ten album rozwala, najlepszy!. ;] Eldo tez wymiata, przynajmniej dla mnie. Pzdr
8total4 Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 Niezła jest ta płytka Sokoła z Pono, duzo przyjemnych dla ucha podkładów, widać też przemyślane teksty (w końcu już troche lat na karku mają Chłopaki z Warszawy)..Choć zawsze obracałem się w kręgu punkowego klimatu, to nie pogardzę dobrym chillout'ującym jamajskim SKA, reggae, rocksteady, czy swingiem..jesli chodzi o hip hop - duze wrazenie zrobili na mnie odkad zyje - K44/PFK/Eksperyment Psycho, Wzgórze Ya-pa3, OSTR-y, Fisz, Emade, Ego itp.ewentualnie nie ma to jak klasyka dobrego rapcore - Flapjack, czy RATM..pozdro!
8total4 Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 http://bett.marley.wrzuta.pl/audio/2GKF2PEY3Ii/flapjack_-_pigmentpozdro :)
Dani Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 check this sound http://www.youtube.com/watch?v=Lron3-BahrQPOzdro!
mowglyn Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 Polski hiphop i rap? To tak samo wiarygodne, jak chińskie zespoły reggae i death metalowe kapele z Konga...
kres Napisano 15 Maj 2009 Napisano 15 Maj 2009 Akurat death metalowa kapela z Konga wyglądalaby bardzo efektownie. Szło by im mniej czarnej farbki na corpse painting:D
8total4 Napisano 15 Maj 2009 Napisano 15 Maj 2009 mowglyn, jezeli w muzyke nie plecie się polityki, to co to za roznica czy kapela jest z Uzbekistanu, czy z Jamajki ??akurat jest wiele egzotycznych kapel, ktore kultywują i grają oldschoolową muzykę, na bardzo wysokim poziomie..w Japonii jest np. sporo punkowych kapel, które są bardzo przyjemne dla ucha, Czesi mają składy na takim poziomie, ze jestesmy daleko za nimi, a w Brazylii jest szerzej rozwinieta moda na ciezkie granie (death/grind/hc/crust) niz w Europie..nie wiem wiec jak tlumaczyc naleciałości w granej muzyce - pochodzeniem..inna sprawa jesli rozmawiali bysmy o kapeli NS, np. z Izraela..pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.