Skocz do zawartości

18 - Czerwca Piknik Historyczny Warszawa

Campus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Pogoda w kratkę - pole bitwy w słońcu, publiczność już w cieniu.

Pozdrowienia dla wszystkich Organizatorów i Uczestników! :-)

Napisano

Jest moment cichej śmierci ... jeszcze dodam inne zdjęcia.
Impreza była wspaniała a w szczególności efekty pirotechniczne. Brawa dla pirotechników z policji !

Napisano
Pirotechnicy to zaprzyjażniona firma (byli policyjni i wojskowi saperzy) za naprawdę male pieniadze robią takie super efekty a potrafią naprawdę wiele..

ponawiam pytanie o mausera?? nikt nie ma nadwyzek ?
Napisano
Bardzo udana impreza. Fajna koncepcja, dobra organizacja i sympatyczni ludzie:)
Także jestem pod wrażeniem roboty pirotechników. Zarówno z daleka jak i z bliska wybuchy były I klasa.
Cieszy także ilość strzelającej broni i zużytej amunicji.

Dzięki dla Mariusza za pomysł i organizację imprezy. Mam nadzieje, że impreza wpisze się na stałe w kalendarz rekonstrukcyjnych spotkań.

Pozdrawienia dla wszyskich rekonstruktorów.

Michał Miazga
Cytadela
Napisano
Witam wszystkich,
jako dowodzący korpusu rekrutów wojska II RP z Wrocławia i okolic chciałbym podziękować:
1) Michałowi i całej obecnej na miejscu Cytadeli za przyjęcie w poczet, na czas rekonstrukcji i umożliwienie udziału w znakomitej imprezie, jak też życzliwość, wyrozumiałość i przymrużenie oka na braki w ekwipunku i wyszkoleniu;
1a) wszystkim, bohaterskim, wrzesniowym wojakom za dzielne współdziałanie na polu bitwy.
2) Organizatorom, za doskonale zorganizowaną imprezę i niesamowite wrażenia;
3) Ekipie Muzeum za umożliwienie noclegu i sympatyczne przyjęcie;
4)Przemiłej dziewczynce z Szarych Szeregów za grochówkę ;)
5)Niemcom" za dzielny atak i opór (w szczególności załodze PAK-a, która w czasie brania do niewoli nie odstrzeliła mnie z ostatniego pocisku za wyzywanie od hermangeringów" ;))))) i wszystkim niezliczonym a niewymienienionym, dzięki którym spędziliśmy niesamowity dzień we wrześniu 39 (i innych czasokresach WWII).
pozdrawiam
Jeager
Napisano
witam
bardzo udana impreza,efekty super
wszystkie inscenizacje bardzo fajne ale najbardziej podobała mi się ostatnia (Powstńcy-GR RADOSŁAW)
pozdrawiam-arti
Napisano
Czemu trudno się dziwić, w ten weekend działo się w Warszawie sporo. Jakaś tam parada, Noc Muzeów, koncert Lao Che w MPW itp itd.

Na pocieszenie polecam link z Życia Warszawy - http://www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=65304

Pozdrawiam
Łoś
Napisano
Witam!
Do Grup Rekonstrukcji Historycznych, które były Pikniku 18 czerwca w Forcie Czerniakowski!

Robimy na stronie pikniku wielką galerię, zbieram wszystkie zdjęcia, wybierzemy najciekawsze i zamiescimy je na stronie oczywiscie galerie będzie sygnowana Waszymi nazwiskami.

Jesli chcecie sie podłączyć lub macie gdzies wystawione zdjęcia z których moge skorzytsac prosze o linki, zgody, ftp i foty na mail...
Mamy juz około 400 zdjęć;-)

Jesli nie ma kogoś loga na stronie campusa kto brał udział w pikniku, to także podeslijcie, zamieścimy!

Pozdrawiam serdecznie!
Emilia Niewiedzielska
Stowarzyszenie Studentów Campus
e-mail: m6@campus.edu.pl
Napisano
Witam wszystkich. Znalazłem fajne zdjęcia na stronie EA Games.www.eagames.pl/pages.view.asp?id=2206. Pozdrawiam i już nie mogę doczekać się następnej imprezy.
PS. Może ktoś znalazł granat a konkretnie niemieckie ,,jajo'
Napisano
Pozdrowienia dla rekonstruktorów. Jak już odpoczniemy po tym Pikniku to zaczniemy zbierać pomysły na następny. Mamy już wstępną zgodę Muzeum WP. A pomysły padły takie odjechane, że aż musimy to zrobić;-))) Więc przyjmijmy, iż za rok w 3-ci weekend czerwca spotykamy się w Warszawie ponownie, już nie na jeden dzień, ale na trzy chociażby.
mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie