sqh Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Pogoda w kratkę - pole bitwy w słońcu, publiczność już w cieniu.Pozdrowienia dla wszystkich Organizatorów i Uczestników! :-)
roobert Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Jest moment cichej śmierci ... jeszcze dodam inne zdjęcia.Impreza była wspaniała a w szczególności efekty pirotechniczne. Brawa dla pirotechników z policji !
roobert Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Początek ataku polskich spadochroniarzy :)
okejos Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Pirotechnicy to zaprzyjażniona firma (byli policyjni i wojskowi saperzy) za naprawdę male pieniadze robią takie super efekty a potrafią naprawdę wiele..ponawiam pytanie o mausera?? nikt nie ma nadwyzek ?
okejos Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 chyba sie zle wyrazilem - zaginął mauser 98 w orginalnym drewnie z pasem
michalmiazga Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Bardzo udana impreza. Fajna koncepcja, dobra organizacja i sympatyczni ludzie:)Także jestem pod wrażeniem roboty pirotechników. Zarówno z daleka jak i z bliska wybuchy były I klasa. Cieszy także ilość strzelającej broni i zużytej amunicji.Dzięki dla Mariusza za pomysł i organizację imprezy. Mam nadzieje, że impreza wpisze się na stałe w kalendarz rekonstrukcyjnych spotkań.Pozdrawienia dla wszyskich rekonstruktorów.Michał MiazgaCytadela
Jeager Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Witam wszystkich,jako dowodzący korpusu rekrutów wojska II RP z Wrocławia i okolic chciałbym podziękować: 1) Michałowi i całej obecnej na miejscu Cytadeli za przyjęcie w poczet, na czas rekonstrukcji i umożliwienie udziału w znakomitej imprezie, jak też życzliwość, wyrozumiałość i przymrużenie oka na braki w ekwipunku i wyszkoleniu;1a) wszystkim, bohaterskim, wrzesniowym wojakom za dzielne współdziałanie na polu bitwy.2) Organizatorom, za doskonale zorganizowaną imprezę i niesamowite wrażenia;3) Ekipie Muzeum za umożliwienie noclegu i sympatyczne przyjęcie;4)Przemiłej dziewczynce z Szarych Szeregów za grochówkę ;)5)Niemcom" za dzielny atak i opór (w szczególności załodze PAK-a, która w czasie brania do niewoli nie odstrzeliła mnie z ostatniego pocisku za wyzywanie od hermangeringów" ;))))) i wszystkim niezliczonym a niewymienienionym, dzięki którym spędziliśmy niesamowity dzień we wrześniu 39 (i innych czasokresach WWII).pozdrawiam Jeager
ARTI123 Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 witambardzo udana impreza,efekty superwszystkie inscenizacje bardzo fajne ale najbardziej podobała mi się ostatnia (Powstńcy-GR RADOSŁAW)pozdrawiam-arti
Moose Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Czemu trudno się dziwić, w ten weekend działo się w Warszawie sporo. Jakaś tam parada, Noc Muzeów, koncert Lao Che w MPW itp itd.Na pocieszenie polecam link z Życia Warszawy - http://www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=65304PozdrawiamŁoś
jazlowiak Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Najnowsze fotki, tym razem z potyczki amerykańsko-niemieckiej:http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=194
Emalka Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam!Do Grup Rekonstrukcji Historycznych, które były Pikniku 18 czerwca w Forcie Czerniakowski!Robimy na stronie pikniku wielką galerię, zbieram wszystkie zdjęcia, wybierzemy najciekawsze i zamiescimy je na stronie oczywiscie galerie będzie sygnowana Waszymi nazwiskami.Jesli chcecie sie podłączyć lub macie gdzies wystawione zdjęcia z których moge skorzytsac prosze o linki, zgody, ftp i foty na mail...Mamy juz około 400 zdjęć;-)Jesli nie ma kogoś loga na stronie campusa kto brał udział w pikniku, to także podeslijcie, zamieścimy! Pozdrawiam serdecznie! Emilia NiewiedzielskaStowarzyszenie Studentów Campuse-mail: m6@campus.edu.pl
leowawa Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam wszystkich. Znalazłem fajne zdjęcia na stronie EA Games.www.eagames.pl/pages.view.asp?id=2206. Pozdrawiam i już nie mogę doczekać się następnej imprezy. PS. Może ktoś znalazł granat a konkretnie niemieckie ,,jajo'
Cavalry Ranger Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Najbardziej podoba mi się ta grupa taneczna...
Campus Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Pozdrowienia dla rekonstruktorów. Jak już odpoczniemy po tym Pikniku to zaczniemy zbierać pomysły na następny. Mamy już wstępną zgodę Muzeum WP. A pomysły padły takie odjechane, że aż musimy to zrobić;-))) Więc przyjmijmy, iż za rok w 3-ci weekend czerwca spotykamy się w Warszawie ponownie, już nie na jeden dzień, ale na trzy chociażby.mariusz
michalmiazga Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Fajnie Campus, ze juz sie przymierzasz do nastepnej imprezy. Jesli cos nie rachnie" to na Cytadela mozesz liczyć.
bolas Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 kilka fotek od strzelców kaniowskich" - http://www.w-s.pl/~przybcio/Fort%20Czerniakowski/
Mike Kovalski Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam,Z racji, że nie ma zbyt dużo fotek spadochroniarzy i piechoty amerykańskiej. Dodam kilka fotek :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.