dream28 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 Jescze nikt nie wpadł na pomysł by sciemniac że to nie wcale żaden wykrywacz, ale kosiarka do trawy. A co.... kosze społecznie... to tak na mysl o żółtym garrecie.(nakleje nalepkę STIHL i gitara sprzęt...kto będzie sprawdzał) ;;;))))))albo wyganiam krety.... bo skarbów szukają państwowych wredne ślepaki...i dołków nie zasypują.Macie pomysły? czekan na ciekawe rozwiązania zrobienia mudurów w bambuko:)
jagoda Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Pomysł prawie dobry :-) Tylko ciekawy jestem jak kolega wytłumaczy np to iż kosiarka nie wydaje odgłosów ktore wydaje normalna kosiarka mam tu na myśli hałas pracującego silnika, albo wtyłumaczy posiadanie sperki szpadla albo łopaty? Heh zawszre mozna powiedzieć ze kosiatka ma tłumik a saperka służy do zasypywania kretowisk:-) Zycze powodzenia w przekonywaniu i dyskusji z organami państwowymiPOZDR MJ
PATRON Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Witam,pomysł z kosiarką mi sie nie podoba ...jestem zwolennikiem poszukiwania trufli.....Wykrywacz trufli ...PZDR PATRON
dream28 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 ...wpadłem na pomysł po tych truflach... opiekacz do kasztanów... dziki lubią z grilla:)myśle dalej.
danieloff Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Wykrywacz cieków wodnych - taka nowocześniejsza różdżka radiestezyjna, a szukac można np. przebiegu podziemnej rzeki:-)
HU13ERT Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Panie, toć to kula na bagna...z szeroką stopką żebym się nie zapadał"...ale do tego jeszcze kuleć trzeba :}
dream28 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 albo jak mi cos noge urwie na wykopkach to będzie na 100% wiarygodne:)
gomp Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Pomysł z kosiarką wydaje się dobry ale tylko pod warunkiem że pracownikiem Straży Leśnej będzie łoś,lis lub kuropatwa ;))))
bocian1 Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Dwa lata temu razem z kumplem ubraliśmy pomarańczowe kamizelki drogowców" do tego kaski ja z taśmą mierniczą on z poszczałką i szukaliśmy w centrum miasta,w parku .Nikt sie nie przyczepił.Podejrzewam że jak byśmy odwalili taki numer przed ratuszem na trawniku też by nikt nie miał obiekcji.Numer do powtórzenia,zapraszam.Pozdr.
Jura Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Można stać za krzakiem z kubłem wody, udając że za chwilę kolegę z wykrywką polejemy- całość ktoś filmuje.W razie czego twierdzimy, że krecimy do Śmiechu warte" z nadzieją na główną nagrodę....
danieloff Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Można założyć na wykopki muchy w grochy i zrobić napisy na plecach TVN STREFA 11 :-)
Bracholl Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Mozna ściemniać żę to taki nowoczesny pies z XXIw i go własnie wyprowadzasz na spacer a jak wykrywacz zacznie piszczeć to mówisz wtedy że własnie mu sie chce sikać a saperka to poto żeby posprzatać po psie HEHE
JanW Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Kolega mac " ma rację. Szukam po prostu meteorytów. Jestem bezrobotny , mam na utrzynaniu żonę [ mozna dodać ,że brzydka i kłótliwą może wzbudzi to litość i męską sympatię oraz współczucie] oraz ..... dzieci . A jak widzi Pan Leśniczy* , Strażnik*, Władza * [* właściwe użyć w wypowiedzi] meteoryty spadając z nieba z ogromna szybkością tworza niewielkie kratery przypominajace ślady po eksplozjach. Ja przez pomyłke szukam w tym miejscu , gdzie tyle jest niewiwlkich kraterów. ....tak tak byłem pewien ,że w tym miejscu spadł meteoryt , który rozleciał sie na wiele kawałków. Zanalezienie choc jego częsci pozwoli mi na utrzymanie mojej biednej rodziny . A i z panem wypije piwko przy nastepnym tak miłtm spotkaniu . I tak mozna ściemniac dalej ..... :)
2A Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Pewnego razu leśniczy ( bardzo miły człowiek), zapytał nas czy jesteśmy z telekomunikacji. Nie mieliśmy łatek tylko niebieskie kurteczki w związku z tym popieram pomysł bociana1 i jeden ze sposobów na ściemę podanych przez Darka na jego stronie. Brak kamo i radosne kolorki robią wiele.Wykrywacz to wykrywacz jeśli chodzi o wykształcenie mundurowych, trudno będzie udowodnić , że to kula. Szukać więc można wszystkiego co nie jest skarbem. Saperka, łopata służy do zasypywania dołów po lisach, dzikach i wściekłych kotach a woreczek przy pasku pełen ołowiu i kilka puszek po browkach w plecaku wystarczą aby zostać leśnym bohaterem. To wszystko oczywiście czyta tkaże straż leśna, więc i tak trzeba po prostu s..ćpzdr
Anubismk Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 My z kumplami z klasy jutro robimy tak: bierzemy z magazynu szkolnego pare pakietów antychemicznych(tych całych gumowych), nosze, maski gazowe i wskażniki promieniowania i wchodzimy w tym na lekcji i kolega ranny na noszach i mówimy że obok szkoły był wypadek i ciązarówka się wybróciła i aby pani profesor szybko maske wkładała i opuściła w bez paniki szkołe bo jest skażenie. Ciekawe jak nam wyjdzie.... Pozdr
VanWorden Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Mnie się kilkakrotnie zdarzyło że zostałem wzięty a to za gościa co to wody szuka a to za inżyniera od kabli podziemnych".. Przy czym ja nie mówiłem nic za to z takimi ciekawymi interpretacjami wyskakiwali sami rolnicy którzy podchodzili do mnie na polu.. Najbardziej mi się podobał starszy koleś który stwierdził autorytatywnie że już kogoś kiedyś widział z takim owoczesnym sprzętem na zające"! Możecie sobie wyobrazić że po prostu mnie powaliło ze śmiechu i gościu troche się obraził:) Na szczęście wkrótce się okazało że to weteran z SS Galizien i mieliśmy o czym pogadać więc luz..Ale to już inna historia..PozdrawiamVW
mike110 Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Idzie sobie facet z wiadrem pełnym ryb i nagle zatrzymuje go Straz Rybacka.-A co to, kłusujemy? -Nie, to moje rybki, tresowane.-Jak to tresowane?-A no sztuczki robia różne. Ja je wypuszczam do jeziora żeby popływały a jak zagwiżdże to wracają. -No to pokaż Pan tę sztuczke bo jak nie to sąd za klusownictwo.Facet wpuścil ryby do wody i czeka. Strażnik sie niecierpliwi:-No gwiżdż Pan!-Po co? -Żeby te ryby zawolać!-Jakie ryby...?To tak na wesoło i prawie w temacie :)
dream28 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 to taki magnes do zbierania kapsli... bo ja zbieram kapselki panie władzo...
Kiler Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 To jest odstraszacz Strazy Lesnej - Juz mi stad"
dyzio Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 kumpel miał fajny pomysł żeby wykrywacz owinąć w szary papier.W Stanach tam gdzie nie wolno pić w miejscach publicznycg to tubylcy tak robią a policja nie może udowodnić że piją alkohol bo nie może bez nakazu zrewidować.Czy ktoś próbował??????????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.