beaviso Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Z cyklu kobiety i poszukiwania:Ja, moja Paulina, mój(nasz) rozszczebiotany Rutus i Viking Kolegi Kazika :)(Wrzesień 2004, Kaszuby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Moi serdeczni kumple:(ja), Alkali, Kazik i jego Viking - pozdrowienia! Przyjdź cholerna wiosno, bo nas już tyłki swędzą na kolejne takie odkrycia :)))(Kwiecień 2004, Pomorze)PS> Sorry chłopaki, że Wam twarzyczki zakryłem tak jak - nie przymierzając - przestępcom jakimś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Tak naprawdę to wykrywki nie miałem ale inny sprzęt się przydał:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Fotka z Mierzeji.Pozdrawiamy MTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nr44 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 witamJak to odczarować zime????odpowiedz na zdjęciu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 No fotki pierwsz klasa, a jak sobie niekturzy buźki podorabiali :]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Hehe, nr 44 chyba to zima cie zaczarowala (rozczarowała) swoim długim pobytem, skutki na zdjęciu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 część GKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Witam tu spotkałem na wykopkach ruska nie wiedział że wojna sie skonczyła.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 WitamJura. Stoimy na wzgórzach, na których w 1914 roku rozegrała się bitwa graniczna. Po prawej stronie widać plastikową choinkę, przy której żołnierze spedzali gwiazdkę. Wykrywaczy nie mamy bo używamy jeno wahadełek.pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 To ja też :)paulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Po lewej Zwierzu ,po prawej ja :) fotka sprzed miesiąca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 ...i reszta ekipy - od lewej : Michał a.k.a. Zwierzu ,Marcin a.k.a. Martino i Wojtek a.k.a. Franek164 :)Pozdrowienia dla chłopaków!bjar_1P.S. Więcej fotek na www.freiwilligecrew.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 To jeszcze nie wszystko z tego dołka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 To na tyle z tego dołka :)wszystko rozbrojone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Kumpel w akcji pakuje się do dołka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 a pod łuską manierka ale nie mam jej fotki.Zdęcie zrobione aparatem telefonicznym i tak może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 I wyszła SMĘTKIEM z poletka złota monetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 A co tam....Mierzja 02.04 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam wszystkich.Ostatnio(początek kwietnia) kopaliśmy z kolegą koło Wrocławia.I prosze co łądnego się trafiło.Jakaś ozdnaka lub HJ.Jeszcze jej nie zidentyfikowaliśmy i jeśli ktoś pomoże to prosiłbym.Pozd.dla wszystkich kopaczy.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Sorki wszystkich ale nie zmieściło sie to zdięcie.W zamian daję klamry WH też nlaziona w tym rejonie też przez kolegę.Farciaż.Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 A to również fant z tej wyprawy.Chyba pódełko na gómki" dla żołnierzy WH.Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.Pozd.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 To chyba nie jest wątek o fantach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 pawel_breslau , to wam w sobotę wyszło ??my 5 minut po spotkaniu z wami na wale trafiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 past.czy ten kolega na focie,to czasami nie nasz kolega z ogniska. Z miasta O.......? Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.