michalczewski Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 OnyX moze niepotrzebny jest Ci ten pochlaniacz do maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 OnyX - moje gratulacje !!!ja dziś tylko kilka odłamków wiec wielkie nic :(ale nie trace wiary pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zaczeło się, że zupełnym przypadkiem pojechałem pomóc koledze - komp mu szwankował - na reinstal windowsa...Po drodze stała opuszczona chatka... A w tej chatce..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... w starej szafce w sieni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... stał sobie telefonik z baterią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... raczej niemiecki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... dosyc stary - bo z 42 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... bateria na gwarancji kiedys nawet była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... normalnie prawie enigma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 .. moj pierwszy - otwierajacy sezon 2005 fant... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... na komórki tylko blokada jest... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... i nakoniec wycieczki po chatce-pełnej-skarbów - ten scyzorro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ... mysle ze telefonik pretenduje u mnie do zaszczytnego miana fanta 2005 - a sezon sie dopiero zaczyna... powodzenia w wykopkach i szperaniu - pozdro - simon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Kwestia zainteresowań. Telefon telefonem ale tego S98 to pomimo stanu zazdroszczę.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A Barteks w czwartek mało sobie zębów nie wybił o kabłąk wystający spod ścioły. Pociągnąwszy ów, wszedł w posiadanie totalnego złomu mosina wz 44. Jedno, co fajne, to bagnet założony na lufę:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bareja Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Wkrótce opublikuję moje fanty ze szperawki na farmie mojego dziadka:- widelec z logo firmy waffen ss"- kanister z logo firmy wehrmacht 1942"- pojemnik na maskę p/gaz firma jak wyżej (stan idealny, dziadek trzymał w niej smar przez ponad 50 lat)- swastyka w kole (podobno przyczepiano je do drzwi samochodu)zdjęcia wkrótcePSjak kupię wykrywacz to zapuszczę się w obejście może zdążyli coś zakopać.........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 do Pana Fiodor,gdyby chciał sie Pan sprzedać ten pojemnik z maską pgas jestem bardzo zainteresowany,proszę dac znać na @.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Simon ,a ta chatka to przypadkiem nie była na giełdzie na Kole ,a ten bagnecik nie kosztował przypadkiem 10 zł u faceta przy bramie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A my z Jadzią i KOcurem wygrzebalismy takie fanty. Na początek taki oto guzzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Póżniej wyszedł następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 No i w końcu wysła pierwsza blaszka w tym roku, choć czysta ale zawsze blaszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 No i taka oto niemiecka tubka wyszła naświatło dzienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zdecydowaliśmy razem z Jadzią zmienić teren.... i to był strzał w dziesiątkę....magazyneczek w okopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Znaleziony na pozycjach walk 5 Dywizji Pancernej SS, prawdopodobnie od ZB-30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 A tuż obok pod cegłami , takie oto cudo? W zielonej niemieckiej farbie. Może wiecie co to jest.Na moje oko wygląda mi na kuchenke..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.