Skocz do zawartości

Dzisiejsze fanty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

i taki ogryzek + około 50 łuske od mg to na tyle fanty marne ale lepsze to niz nic:)albo siedziec w domu hehe

Napisano
A jak to zobaczy właściciel tego pola - co świeżo obsiane oziminą zryte i tak ozdobione - to wciśnie Wam tego fanta do tyłka .

;-)

Pozdrawiam - kocur !
Napisano
a ja pochwale sie naszymi wykopami z niedzieli:
-dwie piekne luski do paka37mm z malowanymi napisami datowanymi splonkami na 1940 a denka lusek 1938
-luska do 8/8mm
-luska do ruskiej 76mm
-i czeski mauser zaryglowany w pudelku mial 5 slicznych naboi...zreszta fotki wrzuce jutro lub w czwartek jak dorwe sie do aparatu:)
pozdrawiam
Napisano
No panowie! Widzę że sezon w pełni" :) Słoma - pogratulować fantów. Ja jutro pierszy raz w tym roku jadę do lasu ,mam nadzieję że do tego wątku coś dorzucę. Tylko ,że jedziemy w takie miejsce że albo wrócimy z pustymi rękami ,albo trafimy coś fajnego.
Danieloff - pierwszy Winterschlachcik" nie? :) - gratulacje.

pzdr

bjar_1
Napisano
Pierwszy, zgadza się:-) W dziwnym miejscu tylko - może jakiś partyzant wyrzucił, bo teren wybitnie wrześniowy. Pozdrawiam i powodzenia!
daniel
Napisano
Nie dziękuję ,pozatym nie liczę na trafienia - tam się chodzi po 5 godzin bez sygnału ,nawet odłamka. Za to jak się trafi dołek.... :) Odezwę się do Ciebie na GG w piątek.

pzdr

bjar_1
Napisano
Zapraszam na gg dopiero w środę, wtedy wracam do pracy - od piatku mam wolne, a w święta pogrzebię trochę w okolicach pewnej nieczynnej stacyjki kolejowej, pamiętajacej jeszcze czasy carskie. Moje życzenie na święta to kamerka żelaznodorożna:-) - zawsze mozna pomarzyć, nie?
Napisano
Snajper!
Motór i po kontakcie z miną (baardzo złą).
Pytanie . Co to za motocykl?
Oczyściłeś to ? Są jakieś znaki?
Pozdrawiam.
Napisano

Niby nic,a cieszy. Dziś co prawda nie byliśmy na kopaniu, ale za to zrobiłem sobie małą przerwę w studiowaniu i podskoczyłem nad morze na spacerek. obok ścieżki znalazłem takie coś... Ktoś poznaje?

Napisano

Mała brązowa... Niedaleko była sfermętowana kupa gówna, dlatego, że ludzie uwielbiają tam wychodzić sobie z pieskami, ale ominąłem... ;)
Jak widać na załączonym obrazku, także przy uczęszczanej ścieżynce można coś znaleźć, pod warunkiem, że wie się, czego się szuka... Takim miłym akcentem rozpocząłem spacerek. A w week może na prawdziwe wykopki :)
pozdr. wonsY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie