Skocz do zawartości

Dzisiejsze fanty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kilka plomb,4 monetki pozłacany widelec :) kilka guzików-1 od góry z lewej mały poczty,dalej jakiś kolejowy,następny 1-o wojenny ,polak,i pare innych drobiazgów.
(Sorry wypad sobotni)

Napisano
Do Tominew
w moim Żuku nie ma czegoś takiego mam jakies dziwne wydanie jest tylko 23-1 i 23-2 a potem 24-1 i od razu zaczyna sie 25:/ przy czym nie brakuje stron wiec nie wiem o co chodzi wejdź na identyfikacje, coś tam wymyśliłem.
Jadzia
Napisano

4 mauzerowskie, 15 z masa i inne popierdółki. Dziwne że z prawie każdego masa wysypywał się proch choć czubków nie miały. A jutro pozycje Rusów;-)

Napisano
...tylko pozazdroscic,wiecej juz nie kope na moich terenach,rzadko kiedy sie trafi cos szczegolnego..a takto same pierdolki i niewypaly...jak patrze np.na zelazna krzyze z jednego dolka...to az zazdrosc mnie zrzera:)
Napisano
P.D i ja tez kolesiowi pozazdroszcze odznaczeń z jednego dołka.Rzadkość takie coś trafić .
Ja jeszcze żadnego odznaczenia niemieckiego nie wykopałem tylko gwiazdą zieloną z czapki ruska
Napisano
No ładne fanty kopiecie. Szkoda że ja musiałem na tych studiach siedzieć ,mam nadzieję że w ten weekend coś fajnego wyjdzie...

pzdr

bjar_1
Napisano

Wczoraj na polu brat trafił kilka drobiazgów - z 10 łusek ,naparstek ,medalik-szkaplerz ,łuski od rakietnicy ,obręcz wyściółki od hełmu ,kolczyk ,1/2 kopiejki z 1899 r. i odznakę 'Burza nad Czarną 1944' z PTTK Otwock :)

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie