HU13ERT Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ...no a między złomem: guziorkiZnaczy sie czołg był radziecki :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Dzisiejsza. Czort jeden wie, co ona za jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 W środku lasu, na polanie znalazła się, nie wiadomo skąd, skrzywdzona menażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Oto, jak bardzo skrzywdzona. Poza tym, kilka łuseczek, klamerek... drobnica.pozdr. WonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Jadzia!!!! Sprawdz ten rewolwerek, może masz go gdzies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Tomek,jeszcze nie znalazłem, ale szukam.pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Zobacz w żuku na 23-30 lub 23-46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Niedziela 3 godziny ze ``smętkiem`` to w rku hit dnia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Kilka plomb,4 monetki pozłacany widelec :) kilka guzików-1 od góry z lewej mały poczty,dalej jakiś kolejowy,następny 1-o wojenny ,polak,i pare innych drobiazgów.(Sorry wypad sobotni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Sobotni hicor wygrzebany z pola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Złote cycuszko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Do Tomineww moim Żuku nie ma czegoś takiego mam jakies dziwne wydanie jest tylko 23-1 i 23-2 a potem 24-1 i od razu zaczyna sie 25:/ przy czym nie brakuje stron wiec nie wiem o co chodzi wejdź na identyfikacje, coś tam wymyśliłem.Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam, a oto trochę pierdułek z ostatnich wypadów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 4 mauzerowskie, 15 z masa i inne popierdółki. Dziwne że z prawie każdego masa wysypywał się proch choć czubków nie miały. A jutro pozycje Rusów;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 my to samo mielismy z I wojennymi mosinkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.D Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ...tylko pozazdroscic,wiecej juz nie kope na moich terenach,rzadko kiedy sie trafi cos szczegolnego..a takto same pierdolki i niewypaly...jak patrze np.na zelazna krzyze z jednego dolka...to az zazdrosc mnie zrzera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 I jeszcze pozycje Ger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 i dzisiejsza niewiadoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 P.D i ja tez kolesiowi pozazdroszcze odznaczeń z jednego dołka.Rzadkość takie coś trafić .Ja jeszcze żadnego odznaczenia niemieckiego nie wykopałem tylko gwiazdą zieloną z czapki ruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 No ładne fanty kopiecie. Szkoda że ja musiałem na tych studiach siedzieć ,mam nadzieję że w ten weekend coś fajnego wyjdzie...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Wczoraj na polu brat trafił kilka drobiazgów - z 10 łusek ,naparstek ,medalik-szkaplerz ,łuski od rakietnicy ,obręcz wyściółki od hełmu ,kolczyk ,1/2 kopiejki z 1899 r. i odznakę 'Burza nad Czarną 1944' z PTTK Otwock :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 krzesło z okopu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.