bodziu000000 Napisano 11 Luty 2007 Autor Share Napisano 11 Luty 2007 djęcie przedstawia członków Pocztowego Przysposobienia Wojskowego w ŁODZI prawdopodobnie podczas obchodów 3 maja w 1939 roku na tle motocykli różnych marek Przy motocyklach widoczne proporczyki Pocztowego Przysposobienia Wojskowego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 15 Luty 2007 Autor Share Napisano 15 Luty 2007 Pińsk 1936r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Z Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 W niemieckich rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Wg opisu na Allegro to jest motocykl Ariel Z14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Prezepraszam Bodziu teraz zauważyłem twoje zdjęcie.Pozdrowienia LeszekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 oto slynny trójkolowiec Sokól 600 - oczywiście totalna przeróba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 przygotowywany do remontu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Kwinto, czy to motocykl z tego zdjęcia? Masz do niego most i koła samochodowe? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt, chciałbym ustalić z jakiego są pojazdu.Powodzenia w remoncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 więc tak.motocykl w takim stanie jak na wklejonych przeze mnie zdjęciach zostal zakupiony ze 2 lata temu na allegro.niestety nie bylo już tych częsci o które pytasz.dodam,że nie jest to mój sprzęt.zostal przywieziony dla kumpla do remontu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Tylne koła na zdjęciu pająka przypominają polskie rozeki od PF 508 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 ja osobiście gustuję w takich sprzętach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 ... pozdrawiam znawców i miłośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Racja Polsmol, też tak myślałem ale intrygują mnie kołpaki. Może się mylę, ale w FP508 były chyba inne. Za to te przypominają mi PZInż. 403 Lux-Sport, dlatego tak się dopytuję. Kwinto, jeśli to Twój Sokół to gratuluję, wizualnie zwala z nóg. P.S. Ja też gustuję w takich sprzętach :) ale dosyć mam innych do skompletowania (samochody), więc odpuściłem kupowanie. Ale cieszy mnie jak widzę coraz więcej porządnie odrestaurowanych pojazdów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Rzeczywiście kołpaki są zbyt wypukłe na PF. Gdybyś miał rację z tym LS to byłaby by sensacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Od ciotki wyszabrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 moze ktos mi powiedziec co to za motocykl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Jest juz w´ciazarowkach ale motor do motorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 do POLSMOL.cieszę się,że ci się podoba.Motocykl jest oczywiście mój i dzięki za uznanie.Jeżeli chodzi o Sokoła 600 w wersji rolniczej /czyt.3-kołowej/znam gościa ,który ma go w tej chwili.spróbuję wziąc od niego namiar na osobę,od której go zakupił.może jeszcze coś się ostało i jest do odzyskania.dam znac.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Kwinto, będę Ci bardzo wdzięczny za informację, jeśli coś się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 jak tylko będę coś wiedział od razu napiszę...100%tym czasem wklejam foto nowej 600-tki.Według mnie cudo!!!.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Poczta Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.