jazlowiak Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Jak we wstepie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaGa Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Sprzedawcy ww pisma za szybko uciekają z MBW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Alby wyprzedali wszystkie 30 numerów zanim ich znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Brak jest nazwiska autora duzego artykulu o polakach w oczach niemcow. Kto jest autorem - prose o informacje.Michal Miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Andrzej Wesołowski jest autorem tego artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Czołem!K. Jazłowiak jest możliwość podesłania numeru do mnie pocztą? :DTym razem jeśli jest płatne to za pobraniem czy jak byś tam chciał :)PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Treści ewidentnie komercyje najlepiej prznieść na priv. OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Cieszy mnie, że literówek znacznie mniej niż w nr 1, ale poraziło mnie sformułowanie: dla nas, tzn. członów grup rekonstrukcji historycznej". Nie sądzę, że taka była intencja Krzyśka :-)Poza tym miło by było, gdyby Kolega Redaktor zwracał uwagę także na fakt istnienia autorów zdjęć...Mówię to w imieniu własnym i Jarka Ptaszkowskiego, ale myślę, że pozostali też by się pod powyższą prośbą podpisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 1) Powtorki fotek, 2 razy to samo zdjecie z dzialem (kolor i cz-biale), lepiej dac rozne ujecia.2) Przy przezentacji mundurow (jak np Niemcy z Pomorza) warto by dodawac info typu:kurtka (kopia zagraniczna), pas (kopia), kurka (przerobiona z czegos tam), manierka (oryginal), buty (jakies tam), itp. itd.Wiadomo bedzie jaki efekt jakim nakladem mozna osiagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Byłem w empik-u nie mogłem wyupatrzeć. Który numer NPK jest w sprzedaży aktualnie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 Numer 1/2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Acha, dzięki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.